Aktivity POISON

A pěkně, až s Luckou do Žiliny!! :) :)
To sice, vlastně kvůli úvrati v Praze nejde, ale bylo by to zajímavé...

No tak to myslím, že nehrozí, v Praze si Švýcaři pronajmou vozidlo od soukromého dopravce, kam až jeho stroj jízdu vydrží je zatím ve hvězdách, ale minimálně tři stroje se v úloze vystřídají, možná to pocukruje sníh a bude to celé v zimě, uvidíme. ;)

1. Proč by nešlo? MSTS Bin již nějakou chvíli existuje
2. Dá se jet bez úvratě - Vršovice- Malešice - Běchovice a normálně na Kolín
3. Proč do Žiliny? Když bude mít poison chuť, tak klidně až do Košic, ne?

LM:
2. jo na Vršky jsem zapoměl, ale nevím, jak jsou na tom v 321-čce...
3. no, ale do Žiliny byste (mě MSTS jede, ale moc nespolupracuje) se mohli svést s 371, bo by to tam působilo (i v simulátoru), jako zjevení - vlastně 371 působí všude, kromě Přerova (kde stojí furt nějaká v dílnách - berte s nadhledem, ale vesměs to tak je) a traťě Pha-Dreseden, jako zjevení!! :)

Venco, tak když se na to podívám, jakobych tam už stál, to je neuvěřitelný, poznat rozdíl mezi realitou a fikcí, téměř nemožné :D

Kurde chlopí je to fikce tvořená s SBB vozy od zsolteho, které se mi líbily. Souprava na screenu není finální ani ten RJ vedle. Prostě pojedu úlohu jak mě to napadne. Nejlépe se mi tvoří aktivity průběžně a tohle je jako dělané k jakémukoliv závěru, který jsem schopen konzultovat zde s Vámi uživateli. Nějaká představa je, ale síla aktivity bude stoupat cestou. :-D
Jinak hledal jsem nějaký SBB jídelák, ale bez úspěchu, takže mi to přispěje ke koloritu úlohy celé.
Sejdeme se snad v sobotu v DDM na slezině! ;)

Vašku, dojel jsem EN 457 Phoenix, pěkná poklidná aktivita,až na tu jízdu na blok :D kde se mi to hned za Bunenčem stalo osudným, ale jinak krása :)

tak znova si nesklamal, aktvita parádna oddychovka, jazda na autoblok = nervy, ale nešvihol som návesť stoj :D :P

Tak nám chlapci zase prší a editor lehce zahořel, kdo chce může sosat seznam vozidel k R 702, já usedám do 150.225 a jedu test. :-P

Ahoj, bude ještě dnes aktivita otestovaná?? Abych si ji mohl ještě dnes zajet a nebo bude až v týdnu???
Dík za odpověď.

Tak co pánové, taky Vás překvapil fíra RJ co z Dluhonic do Holomóca upaloval jak snad nikdo v jiných blok jízdách předtím?

Tak jako vždy aktivita na úrovni, předjetí RJ a jelo "úprk" vychytané, jen mi pokazila na začátku při posunu náladu ta kouzelnická vložka ,kdy zcela bezostyšně zmizel breljovec najíždějící na soupravu, poté souprava a hned na to se to objevilo o malý kousek dál již společně. Jinak pohodová jízda...

Tak si se s posunem loudal, ta kouzelnická vložka měla vycházet v tu chvíli kdy se prohnala ta cisternová ucelenka. Já při testu nic neviděl. :cool:

Back
Nahoře