Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
No tak to myslím, že nehrozí, v Praze si Švýcaři pronajmou vozidlo od soukromého dopravce, kam až jeho stroj jízdu vydrží je zatím ve hvězdách, ale minimálně tři stroje se v úloze vystřídají, možná to pocukruje sníh a bude to celé v zimě, uvidíme.
1. Proč by nešlo? MSTS Bin již nějakou chvíli existuje
2. Dá se jet bez úvratě - Vršovice- Malešice - Běchovice a normálně na Kolín
3. Proč do Žiliny? Když bude mít poison chuť, tak klidně až do Košic, ne?
LM:
2. jo na Vršky jsem zapoměl, ale nevím, jak jsou na tom v 321-čce...
3. no, ale do Žiliny byste (mě MSTS jede, ale moc nespolupracuje) se mohli svést s 371, bo by to tam působilo (i v simulátoru), jako zjevení - vlastně 371 působí všude, kromě Přerova (kde stojí furt nějaká v dílnách - berte s nadhledem, ale vesměs to tak je) a traťě Pha-Dreseden, jako zjevení!!
Kurde chlopí je to fikce tvořená s SBB vozy od zsolteho, které se mi líbily. Souprava na screenu není finální ani ten RJ vedle. Prostě pojedu úlohu jak mě to napadne. Nejlépe se mi tvoří aktivity průběžně a tohle je jako dělané k jakémukoliv závěru, který jsem schopen konzultovat zde s Vámi uživateli. Nějaká představa je, ale síla aktivity bude stoupat cestou.
Jinak hledal jsem nějaký SBB jídelák, ale bez úspěchu, takže mi to přispěje ke koloritu úlohy celé.
Sejdeme se snad v sobotu v DDM na slezině!
Tak jako vždy aktivita na úrovni, předjetí RJ a jelo "úprk" vychytané, jen mi pokazila na začátku při posunu náladu ta kouzelnická vložka ,kdy zcela bezostyšně zmizel breljovec najíždějící na soupravu, poté souprava a hned na to se to objevilo o malý kousek dál již společně. Jinak pohodová jízda...