Aktivity POISON

Poison, Tvá aktivita Pn 47513 je perfektní. Člověk ani nevnímá své okolí :). Uvažuješ o druhém dílu z Prahy - Libně do ÖBB? D ě k u j i ! ! !

No zvažoval bych, ale:
1. Vlak jezdí-dil po trati 220
2. Pokud odklon, chtělo by to 363.5
3. I s 363ČDC by se dalo, ale přes KH by to byla asi nuda, horem nemám představu.

papej napsal:
Poison, Tvá aktivita Pn 47513 je perfektní. Člověk ani nevnímá své okolí :). Uvažuješ o druhém dílu z Prahy - Libně do ÖBB? D ě k u j i ! ! !
Perfektní ve všech směrech!!!!! CB mi našel 2x chybu, a stejně stačilo jen Save!!!! Takže to je potom radost si stáhnout takovou to aktivitu,na rozdíl od jiných-opravovat 400 chyb a to ještě nevyladěných stažených z cizích serv. Poison to je prostě jednička!!!!! :)

Banán napsal:
.... Poison to je prostě jednička!!!!! :)
Díky, každá taková Vaše radost z mé práce je i mou radostí a jsem i rád, že dvacka hodil takový tip, který se mi líbil. Díky

Taky jsem rád, že se aktivita líbí i jiným uživatelům a ne jenom mě, který má rád nákladní aktivity :)
A moc bych chtěl také poděkovat poisonovi. :) Když jsem mu dal námět na aktivitu podle SJŘ tak ji hned přijal a začal na ni dělat :)
A ještě by jste mohl vytvořit aktivitu Ex 153 Hutník, který čekal minulou sobotu tj. 18.8 2012 v Moravanech 40min. z důvodu spadlé troleje u stanice Brandýs nad Orlicí :D

Lukáš

Jediné co mě mrzí Poisone,to že se omlouváš Pikku ohledně neveřejných vozidel. Myslím a ne,že jen myslím,ale na 100% je to tak že to byl někdo komu tyto vozidla poslal. Takže at spituje svědomí u těchto jeho oveček a ne na celé komunitě MSTS Forum!!!!!A Tax tomu dodal korunku,opravdu báječné-o co přicházíme,my! Lidi co mu dělají a já jsem i když v malé míře,ale byl ten co mu ve 4 ráno tůroval lok.ř. 714 ohledně výpisu ot/Ah jak ohledně otáček motoru a výkonu mot.č1,mot.č2 +1+2 atd. tak to máme trpět všichni Taxi???!!! Tak potom nemelte jen o zlatých podnosech... A můžu všem sdělit jen to,že ted zrovna se chystají nové zvuky na 151,díky Andrejovi a Zbyndovi a nedovedete si představit ty problémy někoho takového kdo to chce nahrát dostat v této době těchto zmrdů kapitalistickejch na stanoviště!!!!!. Martens ani Stavitelxx si na mě snad taky nemůžou stěžovat,však ví o co jde. Takže chlapci,já tady své vlákno nemám,ale malou měrou se taky snažím. A proto jsem chtěl pomoci i Pikku,ale bohužel Taxi,jak píšeš,máme smůlu no. Přesto si jeho vozidel nesmírně vážím. S pozdravem Radek. A můžete mě klidně zabanovat.

Já jej neomlouvám, jen respektuji jeho rozhodnutí a chápu jeho nasranost. Mrzí mě, že k tomu provalení došlo v aktivitě publikované na mém webu už jen proto, jak jsem kdysi nezveřejnil úlohy, které jsem kontroloval a tuhle ne. Nakonec to překousnu, protože známe to pověstné "kdyby". Taxova akce mi také přišla nevhodná, ale Pikku mu to posvětil a tak to nějak beru. Oba znám osobně a oba jsou naprostými pohodáři a skvělými lidmi, nemám důvod jim lézt do prdele jak si možná někteří myslí.
Osobně nejsem žádný VIP, občas obdržím aktualizaci o Zbyňka nebo model od Davida či Jardy, či dokonce z PL od Kepuse a vždy respektuji jejich podmínky a jejich důvěru.
Dnes s tím už nic neuděláme, rozdmýcháním stále stejného flame o Pikkovo nasranosti nic nezměníme a tak prosím o netvoření zbytečného flame v rámci tohoto problému. Dělat se snad ještě k záchraně něco dá. ;)

Banán napsal:
Jediné co mě mrzí Poisone,to že se omlouváš Pikku ohledně neveřejných vozidel. Myslím a ne,že jen myslím,ale na 100% je to tak že to byl někdo komu tyto vozidla poslal. Takže at spituje svědomí u těchto jeho oveček a ne na celé komunitě MSTS Forum!!!!!A Tax tomu dodal korunku,opravdu báječné-o co přicházíme,my!

Radku co k tomu dodat jen souhlasit.

Já znám osobně taky Martense,Taxe,Zbynka atd. ale jak píšeš necháme to být,je to Tvé vlákno ohledně aktivit. R.:)

Jarin:
Jsi mezi pozvanými do Bohumína? Pokud ano přijeď! Pokud ne, přijeď!!!
Banán:
Díky za souhlas, nechal bych tomu volný průběh a snad i nějakou naději k nápravě ;)

poison napsal:
Jarin:
Banán:
Díky za souhlas, nechal bych tomu volný průběh a snad i nějakou naději k nápravě ;)
Děkuji za pozvání na tuto akci jsem pozván již od Davida Hájka.Jako je tomu každý rok.

Jarin napsal:
poison napsal:
Jarin:
Banán:
Děkuji za pozvání na tuto akci jsem pozván již od Davida Hájka.Jako je tomu každý rok.
No to já taky.:)

Je to jako v kolektivním sportu, v týmu máš lidi kteří dávají góly, ale máš tam i lidi, kteří na ně musí nahrávat. Vše v uvozovkách:)
A nejlepší tým je ten, kdo dokáže nejlépe sladit všechno dohromady.

Je tohle chyba aktivity nebo tratě? (na opakovači mezikruží a na návěstidle volno, aktivita r30001)

Bez_n.jpg

Já nemám stížnost na to, co ukazuje opakovač nýbrž na to, co ukazuje návěstidlo- když se nejede z přímé, tak přeci nemůže ukazovat volno. V tomhle případě by tam mělo na klacku svítit "40 a volno".

Back
Nahoře