Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Perfektní ve všech směrech!!!!! CB mi našel 2x chybu, a stejně stačilo jen Save!!!! Takže to je potom radost si stáhnout takovou to aktivitu,na rozdíl od jiných-opravovat 400 chyb a to ještě nevyladěných stažených z cizích serv. Poison to je prostě jednička!!!!!papej napsal:Poison, Tvá aktivita Pn 47513 je perfektní. Člověk ani nevnímá své okolí. Uvažuješ o druhém dílu z Prahy - Libně do ÖBB? D ě k u j i ! ! !
Díky, každá taková Vaše radost z mé práce je i mou radostí a jsem i rád, že dvacka hodil takový tip, který se mi líbil. DíkyBanán napsal:.... Poison to je prostě jednička!!!!!![]()
Banán napsal:Jediné co mě mrzí Poisone,to že se omlouváš Pikku ohledně neveřejných vozidel. Myslím a ne,že jen myslím,ale na 100% je to tak že to byl někdo komu tyto vozidla poslal. Takže at spituje svědomí u těchto jeho oveček a ne na celé komunitě MSTS Forum!!!!!A Tax tomu dodal korunku,opravdu báječné-o co přicházíme,my!
Děkuji za pozvání na tuto akci jsem pozván již od Davida Hájka.Jako je tomu každý rok.poison napsal:Jarin:
Jsi mezi pozvanými do Bohumína? Pokud ano přijeď! Pokud ne, přijeď!!!
Banán:
Díky za souhlas, nechal bych tomu volný průběh a snad i nějakou naději k nápravě![]()
No to já taky.Jarin napsal:Děkuji za pozvání na tuto akci jsem pozván již od Davida Hájka.Jako je tomu každý rok.poison napsal:Jarin:
Jsi mezi pozvanými do Bohumína? Pokud ano přijeď! Pokud ne, přijeď!!!
Banán:
Díky za souhlas, nechal bych tomu volný průběh a snad i nějakou naději k nápravě![]()
... na které se budet muset uhnout pravidelným vlakům osobní přepravy....