Aktivity POISON

Ahoj

Tento týždeň som si prešiel niektoré tvoje aktivity a musím povedať, že boli dobré, páčili sa mi. Dnes som si stiahol ďalšiu, ktorá mi však robí problém. Ide o aktivitu Os9234. Prvá stanica, v ktorej stojím, su Strančice. Po odchode zo stanice mi ako ďalšia stanica skočia zase Strančice, odkial som práve odišiel, no a tým pádom je aktivita už nehratelná. Mohol by si sa na to prosím pozrieť? Vopred ďakujem

552d0ae7d2cb37e5ae428bd84ed33298.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Naposled editoval moderátor:
Aktivita byla tuším upravována na novou verzi trati, kouknu na ní a když už bude v editoru, popotáhnu jí až do Tábora. Díky za upozornění, až bude opravená dám vědět.

Oprava aktivity Os 9234 pro trať BP je na webu, ponechla jsem pouze verzi se 749.006 a úlohu prodloužil s aktuální verzí tratě.

Nové vozy od Jirky Tovačovského jsou obsaženy v nové úloze Ex 560 Šohaj, která je prvním mým letošním výtvorem na trati 321 i přesto, že byla tvořena v loňském roce. Děkuji autorům za poskytnutí modelů k tvorbě aktivity.

Jeden uživatel objevil problém u Ex 560 v Moravičanech, kde zůstal stát na odjezdu. Stalo se to ještě někomu, popřípadě dojel někdo bez problémů do Prahy? Dík za infou. ;-)

poison napsal:
Jeden uživatel objevil problém u Ex 560 v Moravičanech, kde zůstal stát na odjezdu. Stalo se to ještě někomu, popřípadě dojel někdo bez problémů do Prahy? Dík za infou. ;-)

Já sem dojel, jenom mně zarazilo, jak dlouho jsem čekal na dispečerovo ohlášení v Chocni. Několikrát jsem cuknul, ale nakonec mi nandal a ten závod do Pardubek mi dal zabrat!! Moc pěkná aktivita!

Na mém webu s aktivitami přibyl další tvůrce misí pro Vás, jmenuje se Milan a přináší dvě úlohy, které byly publikovány na jiném, méně známém webu. Obě jsou pro slovenskou část projektu Trať 321, první je Pn 61530, ve druhé aktivitě provětráte R 763 z Popradu do Košic za silného sněžení. Více info ZDE

Činný tvůrce aktivit Milan dnes poslal další svůj výtvor v podobě IC 503 Gerlach na trati 321. Více na mém WEBU

Takže pro ty, kteří měli potíže s Ex 560 a stůj v Moravičanech mohou stahovat opravu aktivity na původním odkazu. Úlohu smažte a nakopírujte z nového souboru.

To je nehratelne kokos...neviem ci ma Milan niejake skusenosti ale ma tam pomerne dost chyb ja som to uz musel vypnut v Kosiciach

U aktivity je napsaný email na autora tak mu to napiš, zde nemá vlákno ke svým úlohám.

Back
Nahoře