Aktivity POISON

Na Ex 560 som za Olomoucom a musím povedať že výjazd z Přerova bol velmi dobrý a premyslený ;) to Pendolino ma prekvapilo ja na náveštidlo na STOJ oproti banán s rýchlikom paráda ;) zatiaľ bez problémou :)

Musím říci, že pro mě jednoznačně nejlepší aktivita s vlakem vyšší kvality. Jasná ukázka toho, že nemusí jít jen o nudnou jízdu na plný kotel. Díky za skvělou zábavu! :)

Osobák s Jánošíkem dnes spatřil světlo světa. Na úplném konci jeho tvorby jsem přišel na jednu chybu, jejíž oprava by si vyžádala rozhození hotové úlohy, tak jsem to nechal už tak, to jen pro ty, kteří na to přijdou, ostatní nechť si pěkně sjedou s novou jednotkou. :)

Zdravím, jak jsem se dozvěděl a ověřil tak všechny downloady ze stránky BOBO jsou nefunkční. V poslední aktivitě prosím vyměňte chybějící cisterny za jiné. Na nápravě pracuji.

Takže autor se ozval a pokusí se co nejdříve reuploadovat svá dílka, což bude chvilku trvat. Pokud někdo bude mít zájem o ty vozy, napište SZ a prozatím využijeme alternativní download než bude na autorovo webu vše v pořádku.

zatim ne ale celkově, vlaky, soupravy a časy, na té aktivitě vidno že to dělal někdo kto tady nezná dopravní situace :D (proto nedělám aktivity v CZ) :D

No to je jasné, čerpám z dostupných zdrojů, rychlíky a spol jsou dle loňského GVD, kdy tento Os s Jánošíkem jezdil, náklady se ve svých úlohách dělám podle potřeby, aby to nebyla nuda jako v reálu, ale spíš mě zaráží, že si nekápl na tu kravinu. ;)

No už jsem se lekl, že mám jiný "poriadok". Jen menší nápověda, to co tě předjíždí v Ružomberoku je více jak dvě hodiny opožděný R 614. Teď už na to snad přijdeš ;)

poison napsal:
Banán napsal:
.... Poison to je prostě jednička!!!!! :)
Díky, každá taková Vaše radost z mé práce je i mou radostí a jsem i rád, že dvacka hodil takový tip, který se mi líbil. Díky

Hrál jsem aktivitu Pn 47513 teď nedávno a taky se mi líbila, v Ústí jsem chodil do školy, takže taková nostalgie. Nicméně při čekání v Libčicích aktivita vždy skončila s hláškou, že jsem vykolejil. Čekal jsem tam dost dlouho a nic neprojelo. Hádám, že vykolejil traffic. Zkoušel jsem několikrát, pokaždé se stejným výsledkem. Aktualizace 23, BIN 1.8.052113. Může to být tím BINem? Nebo se to stalo i někomu jinému?

Chyba je v aktivitě, mají se tam vykřižovat tři vlaky a hned ten první zůstane viset na stůj. Musím to předělat a testnout, takže jsem stopnul download. :(

Takže opraveno, stahuj pod stejným odkazem, do Libčic jsem to celé projel a to vykřižování mi funguje.

Back
Nahoře