Aktivity POISON

Nikdy za celou cestu jsem nejel na 100% výkonu, max. 70%, ke stání v zastávkách dodám jen, že to je věcí tratě a nastavení počtu cestujících, které sice mohu jako aktivitář upravit, ale nedělám to nikdy směrem dolů. To zpoždění z Tišnova nedoženeš, v Brně odjíždíš díky zpoždění po nástupu cestujících, žádné 3 minuty dle SJŘ a zastavovat do Hrušovan je třeba zodpovědně, v Hrušovanech u peronu bys měl být schovanej nejpozději v xx:36:30!

Já většinou počty cestujících na zastávkách upravuji, nemyslím si, že by to mělo nějaký vliv na další aktivity a pobyt ve zmíněných zastávkách. Ale jen v takové míře, aby pobyt na zastávkách byl kolem půl minuty až minuty.

Přátelé potřeboval bych radu, už jsem to řešil kdysi, ale nemůžu to najít, po reinstalu jsem vytvořil aktivitu na 240tce a když to chci testnout tak mám jen perony, objekty a bílou průhlednou zem, pamatuju, že to chtělo něco dokopčit, ale nemám potuchy co. Dík

poison napsal:
Přátelé potřeboval bych radu, už jsem to řešil kdysi, ale nemůžu to najít, po reinstalu jsem vytvořil aktivitu na 240tce a když to chci testnout tak mám jen perony, objekty a bílou průhlednou zem, pamatuju, že to chtělo něco dokopčit, ale nemám potuchy co. Dík

To vypadá na TD soubory u tratě. F.

Takže úspěšně vyřešeno za pomoci Francka a Šneka, ve složce Tiles jsem měl jen 288 souborů z potřebných 1388 a v Terttex jsem neměl polovinu souborů též. Pánové děkuji moc za ochotu. ;)
No a tím pádem jsem mohl vyrazit s Os 4816 z Brna směr Jihlava.

662fb28d3eca4258c8a997ea4580fada.jpg

cc970bfc626ab9c6f0afd1f96585a9b1.jpg

6581ffd332e4c27e8680ed61f55e3233.jpg

Naposled editoval moderátor:
Na to jsem moc linej :D Za stanici levotocivy oblouk, vypr. budova vpravo dost napovidaji a zbytek rekl ten kousek domu v pravem hornim rohu, noc jinyho to byt nemohlo :)

Já nikam nekoukal (a ještě ani nečetl připěvky níže) a taky mě jako první napadla Třebíč a to sem tam byl asi 2x v životě z toho na nádraží jednou. :)

Tak jsem koukal na anketu u mě na webu, řádí tam nějaký klikač žádající úlohu na trati 310, byl by nějaký tip? :D

Back
Nahoře