Aktivity POISON

poison napsal:
Tu hlášku o konci má aktivovat hláška zastav s vozy za budovou, ale až když přijedeš k poslednímu přechodu sólo.

Můžu potvrdit, že funguje bezvadně! 2 ze dvou pokusů dopadly úspěšným dokončením aktivity.

zdravím vyskytla sa mi menšia chybička s aktivitou EC 110 kde mi v Brandyse n/O vyskočilo toto a na navesti bola vystraha ako je aj vidiet na TM...ďakujem za radu
http://www.imghosting.cz/view-99Bez_n_zvu.jpg

Peter268 napsal:
zdravím vyskytla sa mi menšia chybička s aktivitou EC 110 kde mi v Brandyse n/O vyskočilo toto a na navesti bola vystraha ako je aj vidiet na TM...ďakujem za radu
http://www.imghosting.cz/view-99Bez_n_zvu.jpg
Narazil jsem na to samé při tvorbě své aktivity a to v Pardubicích na vjezdovém návěstidle od Přelouče. Jel jsem taky po koridoru za jiným vlakem a najednou se mi objevilo na posledním oddíle před vjezdem volno, přestože tento oddíl měl mít teprve výstrahu, vjezd pak měl výstrahu, ale ve skutečnosti na něm měla být stůj a po jejím projetí mi tak vyskočila tato hláška.
Je to chyba v trati v nalinkování návěstidel a je to v mnoha stanicích. Takže jedinou možností je asi upozornit na to hláškou, případně nějakým způsobem převézt do reality (vypálená žárovka, apod.).

Jelikož jsem nenašel vhodné vlákno tak to dám sem. U mě na WEBU je ke stažení opravená aktivita vlaku Vn 47371 od Kanka, která je v původní verzi publikována v sekci Aktivity MSTS ZDE. O její opravu na poslední vezi tratě BP se postaral jeden z uživatelů MSTS. Aktivita by měla být tvořena pouze vozidly z Trainsetu BP.

Dobrý den potřeboval bych otestovat aktivity Mn 85001 (snad už dobrou) a nově opravenou aktivitu Mn 83505 kdo má zájem tak pište na patmik@volny.cz

Rád bych upozornil uživatele mých aktivit, že staré aktivity na trati BP vedené přes Brno nejsou funkční s poslední aktualizací 88.41, oprava proběhla u problémového Sp 1772/IC 572, zbývající zasažené aktivity budu opravovat až na aktualizaci BP 89!

Na mém webu můžete stahovat druhou opravenou aktivitu od Kanka, kterou opět opravil Pat321, tentokrát se jedná o vlak IC 147. Aktivita je tvořena pouze na vozidlech z TBP.

Měl bych info pro všechny tvůrce, kteří pro své výtvory, které publikují na webu používají počítadlo stažení od blueboard.cz malou nápovědu na náhradu tohoto počítadla, které již není možné na tomto webu vytvořit ani upravit. Hledal jsem hledal a nakonec jsem využil služby na TÉTO stránce. Je to sice trochu jinak než u blueboardu, ale plně funkční, tak kdyby někdo hledal nechť zkusí.

Aktivita EC 110 Marcel Štancl je opravena a měla by být funkční s Aktualizací 24 tratě 321. Své aktivity postupně opravím na tuto novou verzi a jejich funkčnost bude zobrazena v tabulce s aktivitami pro daný rok u mě na webu.

Aktivita, která je v tabulce v roce vydání označená na Aktualizaci 24 by měla být funkční. Testovat je není možné, nedělal bych nic jiného.

Poisone,
prosím mrkni na opravenou aktivitu Ex 560 "Šohaj". Teď jsem si ji stahoval (už na verzi 321 akt.24), ale nedostal jsem se ani ze Starého Města. Nejprve nechtěl odstoupit "Brejlovec" - to jsem vyřešil lehkým cuknutím vzad. A pak po připojení k soupravě, zkoušce brzdy a povolení k odjezdu je na odjezdovém návěstidle Stůj a navíc nějaký traffic mi blokuje zhlaví.
Bin 1.8xxx

Díky

Bendík napsal:
Poisone,
prosím mrkni na opravenou aktivitu Ex 560 "Šohaj". Teď jsem si ji stahoval (už na verzi 321 akt.24), ale nedostal jsem se ani ze Starého Města. Nejprve nechtěl odstoupit "Brejlovec" - to jsem vyřešil lehkým cuknutím vzad. A pak po připojení k soupravě, zkoušce brzdy a povolení k odjezdu je na odjezdovém návěstidle Stůj a navíc nějaký traffic mi blokuje zhlaví.
Bin 1.8xxx

Díky
Ahoj.
Právě jsem ji dojel. Kromě Brejlovce všechno ve St. Městě proběhlo normálně.
Luboš.

Zkoušel jsem ten Ex 560 a bez problému odjíždím ze Starého Města.

Naposled editoval moderátor:
Zdar chlapci.

Mám takovej problém. Stáhl jsem si Poisonovu Pn47305. Když pominu martrium se stahováním trainsetu, na kterej jsem nesahl asi dva roky, tak jsem se dostal do stavu másledujícího. Když instaluju zvuky k vagonum k hráčově soupravě, spadne TS okamžite po zavření okna s popisem aktivity. Když tyto zvkuky u nich odeberu a odklepu při startu aktivity všechny chybovy hlášky s nima, jede tato do stavu po odklepnutí úvodní komunikace hráče s výpravčím (nebo kdo to je). Pak to zdechne. V aplikaci blablabla nastala chyba a je třeba ji zavřít. Mám Win 7 64bit a stroj víc než slušnej. Parametr mem:512 zapnutej. Bin je poslední 1.8xxxxx. Nápady?

Změna Soundcfg.dat, zvuky i s kabinou jsou přibaleny k aktivitě, stačí jen nakopírovat soubory do složky s lokomotivou a dát přepsat.

Back
Nahoře