Aktivity POISON

Už mi to ide bastardovi veľmi pekné ďakujem tlačídlo TAB pomohlo poison tebe Ďakujem za rýchle reagovanie na problém ! :)

Pomohlo to, ale ne zcela. Přijedu za vjezdové návěstidlo, přejdu na protější stanoviště a zahájím posun do šturcu 6c. Asi po 600 metrech se to začne "trhat" a potom to znovu spadne (někdy i dříve). Zkoušel jsem častěji ukládat, ale bez úspěchu.

V tu dobu není moc co by padlo, ale napadá mne, že je tam dost krátká doba od prvního obratu a startu 460ky od Přerova. Použita je jednotka od Ronoatha, máš ji v simu funkční na zvuky?

Na ec171 mi vyhody nelze najít sms soubor. soubor:../../common.snd/sndX5X/350eng25kv.sms a pak mi zrusi celou hru co mam delat diki.

Tak to nemáš tam, kde to máš mít. X:/Microsoft Games/Train Simulator/Trains/Trainset/common.snd

Použita je jednotka od Ronoatha, máš ji v simu funkční na zvuky?
Ehm, jak to prosím zjistím? Používám ConBuilder a tam je to bez chyby. Jinak žádné hlášky. Směrování zvuků OK. V místě, viz screen vždy pád. Nyní už po průjezdu 460.

KJ1.jpg

V těchto místech bys měl být ještě před startem jednotky 460, maximálně s jejím startem, projedeš okolo vozů a na trpaslíkovi máš stůj, vjíždí zdvojená regionova, ta zastavuje zhruba nastejně se 460kou. V tu dobu jsou na scéně odstavené vozy, 714ka, regionova od Pikku, regína z TBP, zmíněná jednotka řady 460. Pokud se s posunem ovšem crcáš (na soupravě bys měl být v cca. 16:28:30) tak je možné, že ti naskočí i řada 640 od Nezamyslic a osobák ze Šumperka se 163.091+3*Bdt. Takže bych doporučil vyladit trainset a jet trochu rychleji, teď koukám do zápisků a jednotka řady 460 startuje v čase 16:22:30, to bys měl být tam, kde jsi na screenu.

Ahoj v activitě EC-78 je opravdu problém z nefunkčním návěstidlem. Přesně jak se tu psalo. Je možné jej projet na Tab, ale potom je možnost pokračovat podle opakovače a snížit rychlost na 30.km/h s tím, že bude problém navazovat na trafik (jasné zpoždění), nebo ignorovat opakovač a dodržet traťovou rychlost 120.km/h. Místo návěstidla je ve hře vidět pouze červená signalizace žárovky mezi kolejemi. Těleso návěstidla chybí. Jěště jednu věc jsem dnes před polednem zjistil a tou je ukončení jízdního řádu v Pardubicích Hl.n. Ve výpisu se opakuje dvakrát za sebou se stejně nastaveným příjezdem i odjezdem. Dál je možné pokračovat už bez jízdního řádu. Nepřičítají se ani kilometry k další stanici, přesto jsem vlaky proti potkal snad všechny. Zde nevím jestli to není chyba u mě? Zatím jsem to nekontroloval v editoru.

Jen ještě připojím, že activity jsou super s malou prozbou. Nebylo by možné projít seznam vozu mimo TBPk activitám. Protože se ve výpisu a odkazech vyskytují některé, které není možné získat, nebo stránky obecně neexistují. Namátkou vozy ze stránek Eldar.cz/kank., případně mašina 150.202 ze stránek modely-msts.cz (možná dnes v repaintu, nebo nová verze). Já to řeším v con.builderu ale pro běžné hráče je to možná trochu složitější. Těším se na další activity a přeji hodně úspěchů nejen v MSTS. S pozdravem Libor.Doležal

Tak to se velmi omlouvám já byl hodně uchvácen kvalitou activity (nejen této), že jsem byl po těch odjetých hodinách asi unaven díky. Ať se daří.

EDIT: no tak jsem loudnul hru a ve hře mi tam skočí řádek příjezdu/odjezdu s aktuálními časy jak píšeš. Na podruhé se objeví když se rozjedu z pardubic s tím, že je vyplněný příjezd a odjezd zůstává nevyplněn a už se na něm nenačítají kilometry k další stanici (to je v pořádku vzhledem k té Libni) To je asi nějaká chybka tady u mě. Po odjezdu prostě vypnu okno JŘ. Díky

Poison zajtra výjde aktualizácia 26 pre trať 321 akú aktivitu planuješ dorobiť ak 507 tak potom pošli veľmi rád ju otestujem na tú aktivitu sa moc teším :)

V prvé řadě dojde na opravy stávajících aktivit pak se uvidí na co bude chuť, Lyoness má ještě hodinu jízdy do cíle, kterou musím dodělat a neměl jsem ji v editoru otevřenu měsíc.

Back
Nahoře