Aktivity POISON

Takže Rx 761 prejdený cez Open Rails a bez problémov až do Prahy :) super aktivita ! Díky za ňu a hor sa na nákladny vlak s 390.001 :D

Takže Rx 761 prejdený cez Open Rails a bez problémov až do Prahy :) super aktivita ! Díky za ňu a hor sa na nákladny vlak s 390.001 :D

Taky jsem ho bezproblémově projel. Ta náročnost na zobrazování (FPS atd., jak psal i Poison) je znát i zde, nejen v případě MSTS. Sice přednastavená hodnota v ovl. Radeon Pro ponechávala hru plynulejší, ovšem něco za něco a lezla nahoru teplota procesoru. Asi si autoři aktivit budou muset zvyknout na snížení trafficu v tomto úseku trati nebo se opráší či nově vytvoří vozidla LowPoly. ;)
Větším nedostatkem bylo pouze nekorektní zobrazování koridorového kolejiva v obloucích. Zobrazovalo se normální kolejivo, deformované tak, že kolejnice se zobrazovaly částečně (pravá nebo levá, podle oblouku) mimo štěrkové podloží. V MSTS zobrazováno korektně. Objevilo se to též u někoho?

Zajímavá pro mne byla na jiném místě informace o chybě zobrazování některých objektů (svatozář, vlnky či jak to bylo nazváno), kterou jsem se snažil spíše neúspěšně vyeliminovat různými nastaveními Radeon Pro. Děkuji. :)

ANo natom sa pracuje, čo sa týka teplôt a záťaže ja som aktivitu prešiel trvalo na 41FPS ( Lock na 40 FPS koly plynulosti) A teplota grafiky nešla nad 50°C. Procesor makal tak na 40% a teplota neprekročila 60°C ( taktovaný z 3,6GHZ na 4,2GHz ) :) :) takže u mňa žiaden problem. Kolajivo treba zatial prekusnúť.

Tak chlapci kdo má první díl s EXRA za sebou, užil si a rád by se projel dál tak tradičně na webu v sekci Next je několik shotů z druhé části na BP. Hotovo je po Břeclav a pokud se mi podaří stahat a rozjet trať na Štůrovo, mohlo by to mít i třetí část.

Pány co podrobně řeší Trať 321 zde prosím, nechť se přesunou tam kam to patří. ;-) Díky

Když se tu celý víkend nehlo kolo tak přidám něco z druhého dílu vlaku Pn s traxxem 390.001 EXRA. Podařilo se mi
zdárně dojet do Bratislavy, zbývá finální komplet test a úpravy.

Po "výměně" loko za AC verzi pouštíme v Nedakonicích před sebe Nex se štěpkou:
344818b_001.jpg

Průjezd Břeclaví, kde není dobrý se příliš zdržovat:
344818b_013.jpg

Předjetí EC 131 Varsovia:
344818b_020.jpg

Souběžná jízda s pomalým Os 2061:
344818b_024.jpg

V Blavě čekání na vjezd Avaly a odjezd R 834?:
344818b_030.jpg

Já se díval po nějaké hezké aktivitě a narazil jsem na tvoje a na kterou jsem narazil tak taky to bylo "veledílo roku"
- opakující se soupravy
- koncovky na nákladech ti taky zřejmě nic neříkají
- 2 neveřejné modely pro veřejnou aktivitu

Se mě zdá že jedeš proti kvalitě kvantitou :D :D

Kdepak, koncovky jsem extra neřešil nikdy, používám je pouze pokud je vozidlo má, opakující se soupravy mi nevadí a hlavně vozidla, kterých je nedostatek také ne, ale jako připomínku to beru a začnu více řešit. O té neveřejné regíně v aktivitě s EXROU vím, zatoulal se tam con a už byl z úlohy vyhozen o druhém neveřejném nevím. To ovšem nic nemění na tom, že používat ten ohavnej a totálně unreal Vectron RegioJet nehodlám, to raději nic. ;-)

Tak už i já sem "odstavil" EXRU v "zastávce" Vinohrady a musím souhlasit, ač "nepřítel" nákladních aktivit, tyto stály za to ... skvělý model, perfektní kabina, zajímavá přeprava a skvělé zpracování. Krom malého zakuckání v Kútech (asi 10x to spadlo :mad:) to bylo bezchybné a zábavné, jen tak dál ... ;)

Papej
Tak sem myslel, že Ti natrrrrrrhnu ... (kalhoty) a ono zase nic ... :D

Ahoj Poisne chcem sa spýtať v prvom diele nákladu s Expres rail 390 stojím v Hraniciach na Morave potom mi postaví na 40 a volno a potom zase stojím. Je to naschval urobené ako vykapanie nejaké rušňa? Lebo na ďalšej stanici stojí osobak ktorý ma obiehal a za ním ten mimoriadny vlak s ruskými lôžkami.
prípadne mám otázku v Studenke ma poslalo na vedlajšiu kolaj ktorú som ale prešiel. Mal som tam stáť? Diky
PS: Hrám to cez Open Rails tak aby som vedel či je problem v OR ale je to tak.

Díky OR se ti to chová nekorektně, aktivita není tvořená ani testovaná v OR. Ve Studénce stojíš a předjíždí tě nějaký expres, do Hranic přijedeš a čekáš, přijede náklad s uhlím, předjede tě Ex Moskva - Nice, pak tuším jede Žilina přes Lideč, která jede před tebe a pak osobák od Přerova, ale to ty už odjíždíš. Příjezd cca. 13:28 odjezd 13:44.

(jen poznámka) Já to jel klasicky v MSTS a v Hranicích to proběhlo přesně jak autor (Poison) popisuje. Ale v té Studénce jsem také na vjezdu měl "výstrahu a 40" a na odjezdovém místo očekávaného "stůj" "volno a 40". To jsem si ale zdůvodnil tím, že jsem tam prostě pozdě a trošku víc je za to třeba brát

Hm musím sa spýtať naších anglických tvorcou nato ako vlastne tvoriť aktivity aby ich OR zobralo korektne. Inak presne ako popisuješ ... neviem či idem pomaly ale ako rozbieham sa tak ako sa dá :cool:

Nedá, chlape v OR jsou mašiny línější, tak to prostě nedáš. Vidim to na svejch aktivitách. Navíc v OR je rychlost vlaku celkem v pořádku, než v MSTS, tedy všude budeš v OR pomalejší.

S Expres rail 390 stojím v Hranicích na Moravě a tak, jak píše Poison, proběhne trafic, po delší době i odjíždím a zůstanu stát na trati, kde přede mnou stojí dva vlaky, které mě předjížděly. Dál se nehnu. Musíme si ještě počkat, až bude OR korektní.
Jinak druhý díl této aktivity z Nedakonic projedu až do Blavy bez problémů. zde to funguje.

Hej len Expres zo Žiliny ostane stáť v Hraniciach na Morave :) on vchádza a ty odchádzaš. Najskor som myslel že je to shválne a pojde súbežnú spolu somnou. NO potom pozerám že mam na stoj. Oproti stretávam asi rýchlik, pri volnom pohlade teda ten osobák to brzdí. Nič je pekné hrať aktivitu na 60FPS :D neviem či si zvyknem na 20FPS v MSTS :D :D :cool:

Back
Nahoře