Aktivity POISON

...

Předjetí EC 131 Varsovia:

A práve tu krásny moment, Varsovia sa rúti na cestný prejazd, kde veselo chodia autá ďalej, dokonca krížom cez vlak prefrčal kamión. :)

Na 321 bez jediného problému, na 360 v Kútoch som najskôr čakal u výpravcu, ktorý tam stál a stál ... a ja tiež. Stále na STOJ. Potom začali miznúť zo stanice súpravy. Druhý krát som po zastavení u výpravcu pokračoval pomaly k odchodovému návestidlu a terazky sa vykrižovanie podarilo. Veľmi pekné obe aktivity. Možno by som ti vytkol akurát málo variabilné náklady. Keď už jeden typ vagónu, tak aspoň zopár iných čísiel (prevedení). U súkromných prepravcov je to iné, používajú predsa svoje. Pekne máš napr. vlak s kontajnermi. Len tak ďalej.

Bmee už nejezdí,místo toho jsou Bdmpee233.Nebo jaké Bmee máš na mysli ?.Bmz,jak jsem psal v jiném vlákně,kdo dodá fotky Bmz232,235,229 obouch stran udělám je.

Jo sorry, myslím ty Bmz, z venčí jsou to Tovačovského vozy, tak snad něco kluci dáte. Nám tady na jihu to nejezdí. ;-)

Ahoj Poisne prešiel som si tvoju aktivitu s tou poľskou jednotkou a paráda :) super aktivita a pekný úsek trate :)

Efektní odjezd z Břeclavi souběžně s EC 100 a přijíždějícím zpožděným EC 105, aneb brejlové řádění ;-)

poi_sp1828_007.jpg

Ahojte, chcel by som sa opýtať už som z toho zúfalý mám takýto problém z MSTS editorom doteraz mi to nikdy nerobilo. Ale teraz jak zapnem MSTS editor tak nedá mi do mapy umiestniť vlak, nastaviť trasu odkiaľ kam ani nič preto som sa obrátil na vás či už sa niekto s niečím takým stretol. MSTS mám nastavené podľa desatora u pána Šemory na webe čo je, tak fakt neviem prosím o každú cennú radu.

To se stává a existuje na to opravný program, který nastaví editor do původních hodnot, ke stažení je tady a je jej potřeba obsluhovat stejně jako vše do MSTS a vyšších verzích Win.

Jsou rozdělány tři, 507 Lyoness, 514 Opava a 1828, do toho ještě NEx s kontejnery, nejvíce je pokročeno s Lyoness, ale z Popradu mi došel dech, pak 1828, která se s jízdou stále otevírá ve scénáři, ale teď přichází zase okurková sezóna tak to hned tak nepopojede.
507 a 514 pro 321
NEx a 1828 pro BP

Tak dosť nabitý program a zároveň ďik za ujasnenie, želám pevne nervy pri tvorbe týchto aktivít a verím že sa opäť máme načo bohato od teba tešiť. Ináč tá 507 už nejazdí, namiesto nej jazdí RegioJet ale to nevadí alebo keď by si mal chuť tak môžeš kľudne spraviť z Vectronom to IC :)

507 je tvořená na 2013/2014, Vectron Regiojet neexistuje. Už by byla hotová, ale nevím proč mi vždycky za Popradem dojdou nápady, tady navíc díky jízdě v noci.
Opavu jsem začal a je hotova po Svinov respektive po Suchdol kde řežes Ostravan, ale jak říkám musí být čas a hlavně chuť a to je v tomto období problém.

Back
Nahoře