Aktivity POISON

Ahoj! U Os 3773 je asi nějaká chyba,spouštím aktivity přes TS a v kolonce lokomotiva a vlak se nic neobjevuje aktivita nejde spustit. AA ukazuje na chybu v consists poi_os3773.con.

Tak už to fachá jak má! Díky! Jedna drobnost v Dlouhé Třebové je v jízdním řádu odjezd i příjezd v čase 0:00:00.

Na webu v sekci Next je dvacet screenů z testu IC 552 Moravan, chudák stařeček mi spadnul po víc jak dvou hodinách, když jsem se za Českým Brodem jal po nultý říznout Sp 1904 Labe, tak snad dojedu ten kousek v týdnu. ;-)

Tak jsem dnes to Labe za ČBrodem říznul a zdárně dorazil až na hlavní, zbývá deset lehkých úprav a zítra by to po roce od startu ankety mohl Moravan rozjet na webu. ;-)

poi_ic552_022.jpg
poi_ic552_026.jpg

Tak hele, jedu, ale za Českou Třebovou píše "Ulož hru pomocí F2" - uložím, sim mi poté spadne. Načtu znova a to samé, jakmile projedu poslední oddílové návěstidlo s návěstí Výstraha před Parníkem.

Myslím, že nejsi jediný, kterému to v tomto místě spadlo.
Mně pomohlo, že jsem ve stanici přehodil pohled na pravé okno (boční pohled) a takto dané místo projel.

Dík, vyzkouším.

Jinak verze pro OR pěkné, ale já bych ještě z toho Bastarda rád viděl na trať... :) :D
Prostě pokud OR nebude ještě vychytané, co se týče například velkých ručiček ampérmetrů, velkých čísel, plno neshod s modely, tak pro mě zatím bude vítězit MSTS... :)

IC 552 som prešiel na jeden záťah bez jediného problému (pádu hry). Len v Libni som musel hru znovu spustiť z dôvodu nenačítania terénu.
Parádna aktivita, ďakujem za ňu.:)

Back
Nahoře