Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Amazon napsal:Já to nestíhám, kolem peronů jsem projel v 5:39:36. Brzdí mě červená před vjezdovým návěstidlem, pak už to nestíhám rozjet.
Z toho se člověk hodně dozvíPeta napsal:,mě se to neotevře
Tomes napsal:Aktivita je opravdu výborná, jenom mi jeden vlak v Pečkách a dva v Poříčanech zmizely před očima. V Českém Brodě jsem byl v 5:38:35, takže jsem jel včas.
Zdeněk Itterheim napsal:Věř mi stíhat to jde.
Na dráze není logika. Hold doprava potřebovala, aby Vltava jela do Prahy jako první. Aktivitu jsem sice nejel, ale pamatuji si, že jsme měli za starých časů na nelogický sled vlaků s kolegy strojvedoucími stejné otázky.Michal napsal:Po delší době jsem v MSTS sednul za kontroler a tuto aktivitu si zajel. Zadařilo se napoprvé bez problémů. V České Brodě jsem byl s rezervou a ani jsem neměl pocit, že musím jet nějak "prasácky". Pokud máte výstrahu, tak se vyplatí snížit rychlost až tak na 50-80km/h podle vzdálenosti oddílových návěstidel. Pak projíždíte krásně téměž bez nutnosti zastavení. Stál jsem snad jen jednou hned za Poříčanama.
Jen dotaz k Vltavě. Proč, když jsem ji před Úvalama předjel, tak jsem na ni musel v Běchovicích zase čekat?
Ako to že si na ňu čakal? Ja som ju pred perónom obehol a Vltava išla za mnou.Michal napsal:Jen dotaz k Vltavě. Proč, když jsem ji před Úvalama předjel, tak jsem na ni musel v Běchovicích zase čekat?
Takéto "kiksy" som zažil aj ja.Podľa môjho názoru dispečeri podceňujú situácie a hasia na poslednú chvíľu.Kontrola je asi minimálna, veď nakoľko keď sa niečo stane, ľudia nadávajú personálu a nie dispečerovi.Pawlik napsal:ad Zbyněk:
Podobně včera s Ragulinem, přijeli jsme do Kostomlat (směr Nymburk)
a stáli zde bezdůvodně asi 20 minut.
Pak nás pustili po nesprávné současně s rychlíkem, jakoby najednou začalo hořet.
Michal napsal:Jen dotaz k Vltavě. Proč, když jsem ji před Úvalama předjel, tak jsem na ni musel v Běchovicích zase čekat?