Aktivity POISON

poison napsal:
Tak se přiznejte kdo z vás nebyl s Pannonkou v Č.Brodě do 5:39??? :!:
Jinak dal jsem na vás a začínám tvořit,pro vás R 201.Snad se to na mě!1b7749d1eec7c856c9908dbb8cd7ec82.gif
U mňa bola aktivita R 374 bez problémov.Najviac sa mi páčil úsek Úvaly - Běchovice.Parádna aktivita. :wink:

Naposled editoval moderátor:
Já to nestíhám, kolem peronů jsem projel v 5:39:36. Brzdí mě červená před vjezdovým návěstidlem, pak už to nestíhám rozjet.

Amazon napsal:
Já to nestíhám, kolem peronů jsem projel v 5:39:36. Brzdí mě červená před vjezdovým návěstidlem, pak už to nestíhám rozjet.

Já jsem to stihl až na druhý pokus, protože jsem s tím nepočítal.
Musíš jet opravdu nadoraz. Spíš neuváděj před stopkami soupravu do úplného klidu. Dojíždej na stopky pomalu, je to lepší, než se znovu rozjíždet. Aktivita rozhodně stojí za dojetí až dokonce.

Taky jsem se svezl při testech. Jel jsem to asi 3x pokaždé s jiným výsledkem. Jednou jsem tam přijel asi ve 35 a souprava tam ještě nebyla. Ale to jen ze zákulisí testů. V ČB je daná kontrola na dochvilnost a dá se to stihnout :!: :!: :!:

Panónka

Aktivita je opravdu výborná, jenom mi jeden vlak v Pečkách a dva v Poříčanech zmizely před očima. V Českém Brodě jsem byl v 5:38:35, takže jsem jel včas.

Re: Panónka

Tomes napsal:
Aktivita je opravdu výborná, jenom mi jeden vlak v Pečkách a dva v Poříčanech zmizely před očima. V Českém Brodě jsem byl v 5:38:35, takže jsem jel včas.

Sice v Brodě jsi byl akorát, ale v Pečkách a Poříčanech jsi se coural. Pokud jedeš nadoraz tak všude trafic vychází přesně.

Neotryx:
Pokud myslíš aktivitu R 374 tak tam není traffic až zas tak hustý.Například v Kolíně chybí Os odjíždějící směr Kutná Hora.Moc jsem to nepřeháněl,aby to všem šlo.Pokud někomu zmizel nějaký traffic tak je to o tom,že se opravdu loudá.Při testech je traffic o minutu dříve i o minutu i dvě poté co projedu v testu jako hráč.
Jinak díky za pochvalu a můžu slíbit R 201.Pracuji na ní jen to bude trochu trvat,je dlouhá 2:55.Tak vydržte :wink:

Zdravím..
Mám taky celkem problémy stíhat to..ještě jsem neviděl aby strojvedoucí jel pár mětrů před Stůj 50tkou,a doufal že tam skočí výstraha...já i když jedu skoro kilometr před posledním Stůj před Brodem tak 15ctkou tak tam mám furt stůj a jak pak to mám rozjet tak i když mám 100%výkonu tak v Brodě mám tak 90 km/h a to je málo a tak konec...

Zdeněk Itterheim napsal:
Věř mi stíhat to jde.

Souhlas, jde to. Ale fira se nesmi nikde flakat a musi se snazit z loko vymacknout maximum. PS Myslel jsem, ze s Vltavou bude soubezna jizda, ale proletel jsem kolem ni dost rychle, mel jsem pocit, ze v prostredni koleji ma pomalou.

Ondřej:
To nebyl pocit,ale holá pravda.Vltava má pomalou,aby to byla tutovka. :wink:
Jinak je další pravda,že se to dá doject a myslím,že je tam fóra dost.Prostě dojíždět návěstidla co to simulátor dovolí.Pro všechny začínající s touto act.ukládejte při jízdě na blok co minuta/dvě vyplatí se to.
Jinak R201 padá i při nejnižším traffic takže mějte strpení a užívejte prázdnin.

Naposled editoval moderátor:
Po delší době jsem v MSTS sednul za kontroler a tuto aktivitu si zajel. Zadařilo se napoprvé bez problémů. V České Brodě jsem byl s rezervou a ani jsem neměl pocit, že musím jet nějak "prasácky". Pokud máte výstrahu, tak se vyplatí snížit rychlost až tak na 50-80km/h podle vzdálenosti oddílových návěstidel. Pak projíždíte krásně téměž bez nutnosti zastavení. Stál jsem snad jen jednou hned za Poříčanama.

Jen dotaz k Vltavě. Proč, když jsem ji před Úvalama předjel, tak jsem na ni musel v Běchovicích zase čekat?

Michal napsal:
Po delší době jsem v MSTS sednul za kontroler a tuto aktivitu si zajel. Zadařilo se napoprvé bez problémů. V České Brodě jsem byl s rezervou a ani jsem neměl pocit, že musím jet nějak "prasácky". Pokud máte výstrahu, tak se vyplatí snížit rychlost až tak na 50-80km/h podle vzdálenosti oddílových návěstidel. Pak projíždíte krásně téměž bez nutnosti zastavení. Stál jsem snad jen jednou hned za Poříčanama.

Jen dotaz k Vltavě. Proč, když jsem ji před Úvalama předjel, tak jsem na ni musel v Běchovicích zase čekat?
Na dráze není logika. Hold doprava potřebovala, aby Vltava jela do Prahy jako první. Aktivitu jsem sice nejel, ale pamatuji si, že jsme měli za starých časů na nelogický sled vlaků s kolegy strojvedoucími stejné otázky.

Michal napsal:
Ako to že si na ňu čakal? Ja som ju pred perónom obehol a Vltava išla za mnou.

ad Zbyněk:
Podobně včera s Ragulinem, přijeli jsme do Kostomlat (směr Nymburk)
a stáli zde bezdůvodně asi 20 minut.
Pak nás pustili po nesprávné současně s rychlíkem, jakoby najednou začalo hořet.

Pawlik napsal:
ad Zbyněk:
Podobně včera s Ragulinem, přijeli jsme do Kostomlat (směr Nymburk)
a stáli zde bezdůvodně asi 20 minut.
Pak nás pustili po nesprávné současně s rychlíkem, jakoby najednou začalo hořet.
Takéto "kiksy" som zažil aj ja.Podľa môjho názoru dispečeri podceňujú situácie a hasia na poslednú chvíľu.Kontrola je asi minimálna, veď nakoľko keď sa niečo stane, ľudia nadávajú personálu a nie dispečerovi.

Michal napsal:

To se stalo i me....V Bechovicich na odjezdovem cervena a az pojejim projeti jsem mohl pokracovat...

Back
Nahoře