Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdar Šneku.Šnek napsal:Mě se manipuláky moc líbí a v Plzni se po stanici stejně víc jak 30km/h jezdit nedá.Tak mi to ani nepřijde.
Mohl,ale ty nevíš,že všichni ti brňáci jsou teď v Plzni?Čouda napsal:Ahoj!
Poisone ve své nejnovější aktivitě k trati 180 jste mohl použít také 754 060 z mých stránek ty brňáci se tam fakt nehoděj..
Chyba je v Binu, použij 1.7.0224 (ten má tvůrce) nebo 1.7.0103 (ten funguje u mě).Amazon napsal:Takže zatim první postřehy z aktivity Bathory...bin 1.7.0519
Po půlnoci zůstal čas na 24:xx:xx, v Žilině jsem zastavil přesně, zabrzdil jsem vlakovou brzdu a čekám... Po chvilce vyskočí hlášení o save a zabrždění vlakové brzdy pokud tak ještě není učiněno...čekám dál...vyskočí hláška, abych přelezl na rušeň, ktorý bol pripojený na koniec vlaku...bohužel, žádný rušeň se neobjevil, ani po hlášce o rozpojení vlaku mezi vozy 06 a 07...tak co dál? kde je chyba?
Ano aktivita R 336 Báthory s vyšším Bin než 1.7.0221 není funkční.Podle mě to bude Binem.Ten problém s časem je u dvou rozdílných verzí Bin pokaždé jiný.Jednou se čas přesune na 0:00 a podruhé na 24:00.plukas napsal:poison napsal:Pánové díky za postřehy. Aktivita je tvořena na Binu 1.7.0221. Takže s vyšší verzi Bin je tato aktivita nefunkční.![]()
takže Mr. Poisone, máš za to, že je to teda BINem????