Stažení Trainsetu BP

Bob57_cz: Děkuju, přišel jsem na to náhodou včera, když mi i po doplnění té KIHY, kterou mi jeden hodný človíček zaslal, CB vykazoval mnoho chyb. Doplnil jsem tedy všechna vozidla z původního Trainsetu v domnění, ža bude vše naprosto OK, neboť jsem nahradil úplně vše včetně zvuků a kabin. Chyb je tam však stále mnoho. Pokud by byl zájem, mohl bych se pokusit kritické archivy opravit, aby úplně nový Trainset měl správně adresované kabiny, zvuky a .s soubory.

Pajavlaky napsal:
Bob57_cz: Děkuju, přišel jsem na to náhodou včera, když mi i po doplnění té KIHY, kterou mi jeden hodný človíček zaslal, CB vykazoval mnoho chyb. Doplnil jsem tedy všechna vozidla z původního Trainsetu v domnění, ža bude vše naprosto OK, neboť jsem nahradil úplně vše včetně zvuků a kabin. Chyb je tam však stále mnoho. Pokud by byl zájem, mohl bych se pokusit kritické archivy opravit, aby úplně nový Trainset měl správně adresované kabiny, zvuky a .s soubory.

Pajo, nezdá se mi, že by to měl Zbyněk takhle blbě nastaveno.....a s blbým směrováním na cvf a sms soubory.....
To jsi stahoval všechno z jeho stránek?

Pajavlaky napsal:
Martens: Ano, vše kompletně z jeho stránek... Pro jistotu ale ještě vše pořádně ověřím.
To je hloupost, tam je vše aktuální. Ale je nutné si uvědomit, že je potřeba také stáhnout nové složky v kabinách a zvucích.
Že to vyhazuje nějaké chyby, to si nechej pro sebe. Sem napiš, co konkrétně to hlásí a pak budeme doma.

koukal jsem na ty tvoje chyby ve zvucích.Tobě totiž zřejmě chybí i složky v trainsetu : HHP + GP 38. To jsou základní lokomotivy z cd simulátoru.Spousta lokomotiv něco používá z originálních

a když čtu ty chyby v kabinách, tak to je totéž. Acela, Scotsman.....základ MSTS. Dej si cd MSTS do PC, zaškrti volitelnou instalaci, odmázni tratě a nech si někam do samostatný složky nakopírovat orig.trainset.Pak z toho vyber lokomotivy, které mají v sobě složku SOUND A CABVIEW a překopíruj si je do svého BP Trainsetu. Jinak pokud nebudeš chtít s těmahle lokomotivama jezdit, tak z nich vymaž všechno ostatní a nech v nich jenom výše uvedené složky.

co se týká těch chyb z BP, podívej se do těch složek na které Tě to odkazuje,rpotože může být chyba v daném .eng souboru.Některý třeba odkazuje na .......460.cvf, ale ve složce common.cab/cab460 je např. cd_460.cvf . Většinou je to v tom.Taky jsem to kdysi všechno musel kontroloval, ale vyplatilo se. :wink:

tak to nevím, já toho mám v trainsetu poměrně hodně i mimo BP - pouze tedy české a slovenské, tak že tohle neporovnám.Já vždycky než cokoliv začlením do trainsetu, tak to radši zkontroluju

Tady se jedná hlavně o to, že jsi si smazal originál vozidla MSTS, respektive jejich složky Sound. To jsou veškeré chyby ve zvucích. V Kabinách Ti doporučím otevřít příslušné složky cab a podívat se jestli se vyskytuje tento tvar co cbd chce. Pokud ne, tak si jej vytvoř přejmenováním. Jestli se v tomto nevyznáš, tak si objednej aktuální DVD, tam je to 100% bez chyb a včetně příslušných Sound z originál mašin.

Zbyněk Šemora napsal:
Tady se jedná hlavně o to, že jsi si smazal originál vozidla MSTS, respektive jejich složky Sound. To jsou veškeré chyby ve zvucích. V Kabinách Ti doporučím otevřít příslušné složky cab a podívat se jestli se vyskytuje tento tvar co cbd chce. Pokud ne, tak si jej vytvoř přejmenováním. Jestli se v tomto nevyznáš, tak si objednej aktuální DVD, tam je to 100% bez chyb a včetně příslušných Sound z originál mašin.
Zbyňku, přesto si to ověř i na tom DVD......stáhnul jsem si před hodinou z webu řadu CD 460 včetně cabu a je to tam tak, jak psal Pája....v engu se odkazuje na 460.cvf, ale v cabu je cd460.cvf....tak se jukni, jestli to nemáš takhle i na tom image na DVD, pokud čerpáš ze stejného zdroje.....

Všechny originál vozidla jsem již před tím dal zpět. CB mi ale ještě vyhazuje nějakou chybu hned při spuštění.

http://www.navestidlo.wz.cz/StartErrors.txt
Až se mi podaří odstrant údajné chyby v originál vozech, nebude problém dát vše s Trainsetem BP do pořádku. Tam je chyb jenom pár.

Poraďte mi, co s tim.

Naposled editoval moderátor:
Pajavlaky napsal:
Všechny originál vozidla jsem již před tím dal zpět. CB mi ale ještě vyhazuje nějakou chybu hned při spuštění.

http://www.navestidlo.wz.cz/StartErrors.txt
Až se mi podaří odstrant údajné chyby v originál vozech, nebude problém dát vše s Trainsetem BP do pořádku. Tam je chyb jenom pár.

Poraďte mi, co s tim.

Ta hláška spočívá v tom,že údaj v položce Wagon (vyskytuje se i v eng i wag souboru a to hned 2x) ,musí být totožná s názvem eng i wag souboru.

Divím se,že to hlásí default wozidla....je možné, že to je planý poplach, protože poslední verze CB je case sensitive, tzn. že to kontroluje i na velikosti písmen.....a mi totéž hlásily 2000 Series....

Takže buď se na to vykašlat, pokud jde o definici default vozidel.....v opačném případě to znamená uvést do souladu položky Wagon a název souboru....vyber si sám, co budeš upravovat - buď opravit Wagon nebo název souboru

Naposled editoval moderátor:
Pokud to nemá vliv na funkčnost simulátoru, nebudu to řešit. Mohl bych se ale pokusit opravit chyby adresování ve TrainsetuBP a pak to Zbyňkovi poslat jako update. Mám tedy?

Ještě bych měl dotaz. Při testech v CB je vpravo červenej křížek, červenej a žlutej vykřičník. Co která značka znamená?

A jak je to s těmi zvuky ( viz. předchozí stránka - odkaz na chyby zvuku ) Složky GP38 a HHP mám kompletní a stejně mám asi 2500 errorů se zvuky :(

Back
Nahoře