Ideální tady zase vystavit ten report.....Anonymous napsal:A jak je to s těmi zvuky ( viz. předchozí stránka - odkaz na chyby zvuku ) Složky GP38 a HHP mám kompletní a stejně mám asi 2500 errorů se zvuky![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ideální tady zase vystavit ten report.....Anonymous napsal:A jak je to s těmi zvuky ( viz. předchozí stránka - odkaz na chyby zvuku ) Složky GP38 a HHP mám kompletní a stejně mám asi 2500 errorů se zvuky![]()
Jen to ne, prosímtě, už jsem zde jednou psal, že Trainset, který mám v PC a pro DVD je absolutně bez chyb. Jestli na webu nezůstal nějaký starší soubor kabiny, to je možné. Tak z toho nedělaj vědu a ten souborPajavlaky napsal:Pokud to nemá vliv na funkčnost simulátoru, nebudu to řešit. Mohl bych se ale pokusit opravit chyby adresování ve TrainsetuBP a pak to Zbyňkovi poslat jako update. Mám tedy?
Je to přesně to samé, co psal AlesB....podívej se do trainsetu, jestli tam máš adresář HHP, v něm Sound a v něm x_hhp_hornh.wav a x_hhp_sand.wavPajavlaky napsal:Martens: Te report je zde http://www.navestidlo.wz.cz/EngSounds.txt Nevím, co s tím mám dělat. Přitom mi žádné z originálních vozidel nechybí![]()