Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
122 030-0 napsal:
Pane Semora chtel jsem se zeptat jak do budoucna zamyslite pokracovat v trati? Ted zatim dodelate okoli PHA a udelate ze Zahrebu pres Olomouc do Hodonina a z Kolina pres Kutnou horu,..... do Kraloveho pole, Brno. Prave jsem myslel jestli by jste taky udelal trate 090 a 220. Mozna je je to predcasne se ptat co bude dal ale jen pro zajimavost by me to zajimalo. Dekuji za odpoved.
Zase a opět znovu. Už to tu bylo zodpovězeno několikkrát a opakované dotazy zdržují od práce. Není to ještě ani týden, co tu byl podobný dotaz!
Je to tak těžké si kromě poslední stránky přečíst i ty předešlé?! Vsjo búdět - i Vladivostok.

122 030-0 napsal:
Pane Semora chtel jsem se zeptat jak do budoucna zamyslite pokracovat v trati? Ted zatim dodelate okoli PHA a udelate ze Zahrebu pres Olomouc do Hodonina a z Kolina pres Kutnou horu,..... do Kraloveho pole, Brno. Prave jsem myslel jestli by jste taky udelal trate 090 a 220. Mozna je je to predcasne se ptat co bude dal ale jen pro zajimavost by me to zajimalo. Dekuji za odpoved.
Myslím,že kdybys jako nováček pročetl v tomto vlákně aspoň 5.stran zpět tak by ses neptal.Ale jako nováčka tě chápu taky jsem byl,ale toto fórum bylo v začátcích stejně jako já.Pokud chceš tvořit tak si zde počti a odpovědi určitě najdeš.Ale 220 se ty,stejně jako já, u Zbyňka asi nedočkáme. :wink:

122 030-0 napsal:
Než dodělám propojení přes Havl Brod a Přerov budu už stařečkem, takže plánovat další tratě bych mohl tak maximálně v příštím životě.
Trochu přehnaně jsem se snažil vystihnout, kolik dá stavba reálné trati zabrat. A samozřejmě dalším tahounem ke stavbě je modelář objektů. Nebýt Honzy Švece, který vymodeloval kolem 50 objektů do hradeckých tratí, dodnes bych tam koleje nestavěl a jezdili by jste z Pardubic do Zábřehu v původním kolejišti bez angličanů.
Nyní finišuji před aktualizací 72 a myslím si, že je se nač těšit. Jediné minus bude změna v kolejích jak jsem upozorňoval. Proto autoři aktivit, kteří jezdili do elektrárny Opatovice a z Rosic směr Chrudim, by měly tyto dočasně stáhnout a upozornit uživatele, které mají dočasně odinstalovat (přesunout).

Zbyněk Šemora napsal:
Proto autoři aktivit, kteří jezdili do elektrárny Opatovice a z Rosic směr Chrudim, by měly tyto dočasně stáhnout a upozornit uživatele, které mají dočasně odinstalovat (přesunout).
Už sa stalo ... Jediná aktivita ktorá zasahuje do oblasti je od Jozefa Karleca - v súčastnej dobe sú dve verzie - BP71 a BP71.1.Ked vyjde BP72 vydám update.

Bohužel už dvě aktivity, ta druhá je zgeneralkovaná aktivita ze Zábřehu do Masaričky se 471 a možná i spět, ale až někdy.

Dobrý den!
/řed malou chvíli jsem is od mamky objednal trať Praha-Brno-Kúty a chci se zeptat,zdat am budu mít i Pardubice choceň?Oto mi oel de.
Ještě bych se zptal,jak plánujete ještě stavět kolem Hradce.Mylím Jaroměř,Trutnov atd.
Jinak se moc těším a doufám,že mi to přijde už v pátek

David Kodet napsal:
Dobrý den!
/řed malou chvíli jsem is od mamky objednal trať Praha-Brno-Kúty a chci se zeptat,zdat am budu mít i Pardubice choceň?Oto mi oel de.
Ještě bych se zptal,jak plánujete ještě stavět kolem Hradce.Mylím Jaroměř,Trutnov atd.
Budeš tam mať úsek Pardubice - Choceň (ten je už pekne dlho) a aj trate okolo Hradca s krajinou.Neviem či si čítal pár stránok dozadu, tam bolo jasne napísané že je zámer ísť na Jaroměř.

Mirec napsal:
David Kodet napsal:
Dobrý den!
Budeš tam mať úsek Pardubice - Choceň (ten je už pekne dlho) a aj trate okolo Hradca s krajinou.Neviem či si čítal pár stránok dozadu, tam bolo jasne napísané že je zámer ísť na Jaroměř.
Tak moment. Krajina okolo hradce ještě na DVD není a do zítřka určitě nebude. Ještě tam mám dodělávky a bude to až po aktualizaci 72, asi po víkendu.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak moment. Krajina okolo hradce ještě na DVD není a do zítřka určitě nebude. Ještě tam mám dodělávky a bude to až po aktualizaci 72, asi po víkendu.
Tak to som trošku predbehol ... :eek:

Naposled editoval moderátor:
David Kodet napsal:
Dobrý den!
Před chvíli jsem všechny objednávky na trať odeslal, ale na Vaše jméno žádná objednávka nebyla. Nejblíže k Harachovu byla do Trutnova.

No není se čemu divit.Teďka momentálně jezdím 032 a 040 a jsem u svých příbuzných na 14 dní v Trutnově,abych nemusel jezdit do Harrachova,takže proto nejblíže k Harrachovu je Trutnov a doma bych to měl 14 dní ve schránce a nebo v Tanvaldu na poště

David Kodet napsal:
mYLÍTE,ŽE TO PŘIJDE UŽ V PÁTEK?
Myslím, že se nebudu mýlit, že to v pátek příjde. Většina zásilek příjde do druhého dne, ikdyž Česká pošta se umí i "vyznamenat" a jde to týden.
Největší rychlost snad byla, odeslání ve čtvrtek večer a v pátek mi už chlap z Berlína telefonoval dotazy k nainstalované trati. Ale za to na Slovensko, je to do druhého dne snad jen do Bratislavy a to jen někdy.
Pokud v Trutnově nebude sněhová kalamita, tak to zítra musí přijít. :lol:

Copak v Trutnově,tady byl jenom metr,ale v Harrachově by to bylo horší,protože tam bylo skoro 2 metry.Hrozně se na to těším

6e vždycky na něco zapomenu.
te´dka mám do soboty volno a dneska jsem pročistil počítač u tety,že tady je 9,64 GB ,tak snad to půjde.AKorát budu muset mít trochu trpělivosti při startu a hlavně ať to necuká.Myslíš,že se dostaneš až do Trutnova?To by byla paráda.
sakra te´d jsem si uvědomil ,že bych vám něl vykat a už to nebudu přepisovat ,pardon.

David Kodet napsal:
6e vždycky na něco zapomenu.
te´dka mám do soboty volno a dneska jsem pročistil počítač u tety,že tady je 9,64 GB ,tak snad to půjde.AKorát budu muset mít trochu trpělivosti při startu a hlavně ať to necuká.Myslíš,že se dostaneš až do Trutnova?To by byla paráda.
sakra te´d jsem si uvědomil ,že bych vám něl vykat a už to nebudu přepisovat ,pardon.
Zdokumentováno mám do Staré Paky. Pokud Honza Švec bude modelovat budovy kolem svého bydliště, koleje mu tam budu muset položit. Ale to je zatím daleká budoucnost. Trať je tam opravdu velmi pěkná a je to vlastně ráj 854. V Martinicích jsou i mechanická seřaďovací návěstidla. Nádhera, to se jen tak nevidí. Nádraží ve Staré Pace také nemá chybu....
Ale realita je taková, až dostavím rozestavěné tak určitě bude Jaroměř.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře