Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Škoda,že tu 040 te´dka moc nejezdím.Naposledy ji pojedu asi v neděli,ale není to jisté.jel jsem tam vřera 5x a zpět.Kdybych tam jezdil tak Vás určitě vezmu do předu ,abyste si mohl zdokumentovat tra´t na video záznam.JInak prý za dva roky se budou mechanická návěstidla rušit a to i v Pilníkově,Martinicích v Kostelci a Bohuslavicích nad Met.

Já bych chtěl raději postavit úsek Mutěnice - Kyjov a pak z Kyjova do Bzence a napojit to na Moravský Písek, už z mé nostalgie.

Jiří napsal:
Já bych chtěl raději postavit úsek Mutěnice - Kyjov a pak z Kyjova do Bzence a napojit to na Moravský Písek, už z mé nostalgie.
No tak ho postav Jiří. Budeme se těšit.

Jiří napsal:
Jiří jednoduchá pomoc.....sbal si svých 5 švestek, foťák a vyjeď dokundamentovat a fotit a fotit ....třeba si nainstaluj i gmax a modeluj a modeluj a modeluj.....

Martens napsal:
Jiří napsal:
Jiří jednoduchá pomoc.....sbal si svých 5 švestek, foťák a vyjeď dokundamentovat a fotit a fotit ....třeba si nainstaluj i gmax a modeluj a modeluj a modeluj.....

No já mám tři fotky z Kyjovského nádraží, klidně to mohu poslat nějakému modeláři, ovšem,pokud to bude stačit. Stáhnul jsem si to z internetu, ale otázka je, jestli jsou to ty správné fotky ze správného úhlu. :?: :idea:

Jiří

Tak tohle zjistíš když se podíváš na textury některých modelů. Tam uvidíš co je zapotřebí mít nafoceno. Není třeba se zde ptát. No a pak začni modelovat budovy a posílat je Zbyňkovi. Je to totiž jediný účiný způsob jak přimět Zbyňka stavět trať požadovaným směrem. :wink:

Kde gmax nůžu stáhnout?

Martens napsal:
Jiří napsal:

Poradíte, kde gmax můžu stáhnou?

Re: Kde gmax nůžu stáhnout?

Mopii napsal:
Martens napsal:
Jiří napsal:

On už se nedá stáhnout, ale stále ho lze legálně zaregistrovat. Pošli mi SZ s emailem a já ti ho hodím na edisk.cz

David Kodet napsal:
tak si představte,že tady projela pošta a trať nepřivezla :(
Jedině se odpoledne zeptat na poště ještě jednou. Já takto čekal na kolo, také v pátek a v pondělí, když mi jej doručili, tak mi pošťák říkal, že to přišlo v pátek odpoledne a to už pošta neroznáší (nerozváží). Naděje umírá poslední.

Re: Kde gmax nůžu stáhnout?

Miran napsal:
Mopii napsal:
Martens napsal:
Jiří napsal:

On už se nedá stáhnout, ale stále ho lze legálně zaregistrovat. Pošli mi SZ s emailem a já ti ho hodím na edisk.cz

Je to v mailu.

Jiří napsal:
No já mám tři fotky z Kyjovského nádraží, klidně to mohu poslat nějakému modeláři, ovšem,pokud to bude stačit. Stáhnul jsem si to z internetu, ale otázka je, jestli jsou to ty správné fotky ze správného úhlu. :?: :idea:
Ani ty fotky nepotřebuju vidět a můžu ti říct, že to nestačí.

Tak je to super a ani se to netrhá.Rychlost startu je o něco pomalejší ,ale tak do dvou minut.Asi protože jsem si nenainstaloval aktivity.Projel jsem si Ústí nad O.,až Pardubice přes Týniště a ještě tam je na tom dost práce,tak držím palce,ať máte pevné nervy.
Mám problém s tím,že když si dám lokomotivu,kde je kontorlér,který cvaká,tak to cvakat nepřestane,ale to už jsem měl dříve.
A ke kolejím musím říct,že jsou lepší ty co jsou v úseku Brandýs nad O.-Chceň(dál nevím),mají rovnější oblouky.
Díval jsem na videa a třeba z Masarykova je to opravdu přesně podle reálu a je to úplně super.
Děkuju za DVD a přeju mnoho chuti do další stavby.

Tak už se mi povedlo nainstalovat aktivity a trvalo to hrozně dlouho,tak jsem to restartoval a musel jsem msts znovu i s tratí nainstalovat.Teď mi ale njedou u trati v kabině zvuky(vyhýbky,spoje,atd.),ale zvuky lokomotivy jdou.venku je vše v pořádku.
nevíte co dál?

David Kodet napsal:
Tak už se mi povedlo nainstalovat aktivity a trvalo to hrozně dlouho,tak jsem to restartoval a musel jsem msts znovu i s tratí nainstalovat.Teď mi ale njedou u trati v kabině zvuky(vyhýbky,spoje,atd.),ale zvuky lokomotivy jdou.venku je vše v pořádku.
nevíte co dál?
Pokud se do čistého MSTS nainstaluje plná instalace i s MSTS Bin, musí to fungovat. Na posledním DVD je i v "Doplňkové programy" "Update po uzávěrce" (včera doplněno). Složky Global a Trains nakopírovat a přepsat v nainstalovaném Train simulator. Je tam oprava zvuků v kabině. V Trainsetu nově naladěná 451031/2, jednak pro MSTS BIN, aby šly i světla při změně stanoviště a cvakání kontroleru přesně dle povelů jako v reále. A Skůrova Poštovní spořitelna.
Pro ostatních tohle update bude uvolněno později, až bude čas.
Po plné instalaci už se nesmí MSTS spouštět klasicky, jinak start trvá asi 20minut. Ale je nutné nainstalovat Trainstore nebo Martensův MSTS Activity Mover, kde se dají přesouvat aktivity. Doporučuji ponechat v MSTS pouze jednu. Pak už půjde MSTS klasicky spouštět v normálním čase.
Ale to hlavní, je nutné číst návody a pokyny.

Už jsem 3x plně naintaloval MSTS i trať kromě aktivit TY ZVUKY NEJDOU,JEN ZVUK LOKOMOTIV.když jsem to instaloval porpvé ,tak jsem tam měm trať Čáslav-Třemošnice a a asi 3 originální tratě.JInak návod jsem četl,ale ty zvuky těch vyhýbek a spojů nejdou a nejdou.

David Kodet napsal:
Už jsem 3x plně naintaloval MSTS i trať kromě aktivit TY ZVUKY NEJDOU,JEN ZVUK LOKOMOTIV.když jsem to instaloval porpvé ,tak jsem tam měm trať Čáslav-Třemošnice a a asi 3 originální tratě.JInak návod jsem četl,ale ty zvuky těch vyhýbek a spojů nejdou a nejdou.

Tak zaprvé, tohle vlákno je o trati. Bratislava - Praha.
Za druhé: To že ti nejdou zvuky je jiný problém tvého MSTS a řeší se jinde. Podívej se do nastavení zvuků Nastavení -> Zvuky -> Kvalita zvuků musí být nastavena na Vysoká. Nejlepší je mít všechny 4 posuvníky úplně vpravo. A pokud budeš mít další problémy, tak otázky je třeba pokládat ve správných vláknech.

alcapone napsal:
Bohužel už dvě aktivity, ta druhá je zgeneralkovaná aktivita ze Zábřehu do Masaričky se 471 a možná i spět, ale až někdy.

..... která nejde zajet ani pod PB71, takže je to jedno.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře