Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Kdo je nedočkavý, už může stahovat 72. aktualizaci má 97,6MB. Tedy není to tak hrozné, jak jsem strašil, 100MB to není.
Kdyby byla někde chybka, dejte vědět. Nové objekty jsou na tratích okolo Hradce a Kúty - Bratislava
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/72bptrat.exe
Na stránky dám odkaz až nakopíruji druhý download ke Karlovi (pro případ přetížení)

Naposled editoval moderátor:
Chtěl jsem aktualizovat své stránky, ale nemohu se tam dostat, asi nějaký výpadek nebo přetížení. Tak aktualizaci udělám až večer. Nebo by to chtělo jiný stabilnější prostor, který snese silnější traffic.
Na tyto ptákoviny ale už nemám vůbec čas.
Zrcadlo aktualizace 72 je i na:
http://ama-cb.cz/zbynek/72bptrat.exe

Mám otázku. Po aktualizácii 72 mi chýba súbor Zelezna_Studienka3.ace . Nenašiel som ho ani u mňa v zálohe. Je problém u mňa , alebo sa chybička vlúdila do aktualizácie.

Dano napsal:
Mám otázku. Po aktualizácii 72 mi chýba súbor Zelezna_Studienka3.ace . Nenašiel som ho ani u mňa v zálohe. Je problém u mňa , alebo sa chybička vlúdila do aktualizácie.

Chyba bude u tebe, soubor nechybí.

Mně tento soubor také chybí. Jinak kdo jede v sobotu na Hodonínské lokálky tak se ozvětě at se potkáme.

Deterio

Deterio napsal:
Mně tento soubor také chybí. Jinak kdo jede v sobotu na Hodonínské lokálky tak se ozvětě at se potkáme.

Deterio
Chyba je v tom, že Honza Švec komprimoval všechny soubory svých modelů a v případě Železné Studienky použil nějaké muzeum. Na DVD tento soubor nechybí, ale má úplně jinou texturu. Kdo umíte soubor dekomprimovat a otevřít, otevřte
Zelezna_Studienka.s
zadejte vyhledat
Zelezna_Studienka3.ace
a nahraďte jej
forest00_basic.ace (textura lesa, aby to zapadlo do terénu))
Uložit a eventuelně zkomprimujte.
Nebo si ze zálohy nahraďte Zelezna_Studienka.s za původní.
Pak bude vše fungovat a zobrazovat, jak má.
Hold, chybička se někdy vloudí.
Hlavně, že Zelezna_Studienka3.ace je na DVD, která jsem vypálil, jinak bych musel spáchat harakiri, protože v tom horku by se mi vše znovu vypalovat nechtělo. :cry:

bobeksoft napsal:
Já uvedený soubor taktéž nemám (aktualizace stahuji). Mám jen Studienka1 a Studienka2.
Však jej na nic nepotřebuješ, už jsem psal výše, že šlo o překlep a je nutné nahradit v Shapes Zelezna_Studienka.s za původní. Nebo si stáhněte 14kilo a po rozbalení nakopírujte do Breclav - Praha
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/opravaZS.rar

V každém případě pro sichr jej dám do příští aktualizace.

Chtěl bych pogratulovat k další moře práce,projel jsem si to s osobákem
a moc pěkný.Je to ještě lahoda pro oko jet na trati s mechanickýma návěstidlama.S pozdravem Šnek.

Tak to je bomba, gratulace patří jak panu Šemorovi, tak ostatním modelářům . Nejvíc jsem byl fascinován hlášky v Hradci Králové, ikdyž jsou tam slyšet vedlejší ruchy, (škoda, že České dráhy stavitelům tratí nepůjčují software s tím automatickým hlášením,to by pak využili všichni stavitelé českých tratí,mohli by si namixovat různé hlášky a pak to dát do MSTS),ale jinak je to dobrý, škoda,že těch hlášek není ve více stanicích.:?:
Vřele moc doporučuji Martinovi z tratě 321, Vladovi z tratě MHD Ostrava a taktéž ostatním českým stavitelům tratí, použít vymodelovaný hradecký TESCO do svých tratích. Například v Českém Těšíně by mohl Martin dát TESCO ikdyž to je Hypernova, ale jako náhradu. Stejně tak Vlado,který má postavený MHD úsek na Vřesinskou, fakt paráda. Nemá to chybu a hlavně se mi moc líbí ty křoviny u tratí, tak to má být.

Ještě sem si to neprojel, nevíte kde v tomto úseku sehnat aktivitu na verzi Bp72 Pardubice-Choceň?? Díky

Je to pěkné, ostatně jako vždy nepřekvapivě. Spustil jsem si jen volnou jízdu PA-HK-CHO a zpět pro "obnovení seznání" po letech. První start po aktualizaci bez TS 30minut. Další už bude jen s TS.
Blešno, Petrovice,...mechanická oddílová návěstidla při jízdě v mém směru ukazují volno a zároveň ukazují volno i pro jízdu proti mně.
To už dostali hradláři padáka a klacky se neobsluhují ? Mechaniky ve stanicích fungují správně. Je to superpohled - zastavit si u vjezdu a G si přehazovat vexli a sledovat,jak je to hezky zvazbené. Móc pěkná práce.
Aktivitu s osobákem zatím asi neuděláme, Blešno vypadlo z osobních zastávek - nezobrazuje se v TM. Zrcadlová textura boční zdi v Čermná ( ? ) od Boro má přezrcadlen i název stanice. Drobný detajl se dá opravit v textuře, ale neopravím chybějící boční zdi výklenků - cikáni je rozebrali.
Nedostala se tam nedopatřením pracovní verze budovy?
Na zpáteční cestě jsem dojel do HK jen na poslední výhybku před peronem - druhá kolej od posledního peronu mi zůstala zapovězena: jakmile jsem na ni hodil vexli, tak to vytuhlo a hotovo.
A rozhlas? No prostě paráda. Gratulace všem zúčastněným stavitelům od stavbyvedoucího až po posledního "kopáče" včetně.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře