Aktivity VáclavaS

Václave , sekce Burza je určena jako databáze nebo seznam již hotových aktivit včetně odkazu ke stažení...nikoliv jako prezentace aktivity, která je rozpracovaná....proto Ti to Přesouvám do Tvorby aktivit obecně...
dalšími komentáři by se Burza stala nepřehlednou

Sháním betatestery na průbežné zkoušky. Případné nabídky prosím pište soukromou zprávou. Děkuji.

Teď jsem měl dost práce, ale už se zase můžu pustit do tvorby. Viděl bych ji tak do čtrnácti dní.

Zajímalo by mě jak ukončit aktivitu Vn 47371?Po příjezdu do Pardubic se aktivita neukončí ať dělám co dělám.

http://www.youtube.com/watch?v=x2QhIUymKgs
jedna příprava, pojede se v úseku Blava -ČT - Praha (aktivita s natáčením).
Dotaz pro všechny: Jaké odstavené soupravy chcete ve stanicích (hlavně na Slovensku)? Sám bych dal třeba Blansko ve šturcu - 8 Gbgs. Jde mi o dlouhodobě odstavené vozy.

Je to Tvoje aktivita, tak tam dej, co uznáš za vhodné. Ale to není o tom, jaké použiješ vozy, ale aby to někdo vůbec mohl hrát, protože aktivitu děláš na hodně prehistorické verzi. Jinak bych doporučil počkat do následující aktualizace, protože na této trase nezůstane kámen na kameni.
Doufám, že hráč nepojede celou cestu na postrku dálkově řízené lokomotivy :D

Ne Zbyňku, hráč může jet na mašině, jen jsem dozadu umístil vůz s pohledem za vlak, aby se dalo natáčet (simulace natáčení z posledního vozu).

Chtěl bych se zeptat pamětníků: Jak vypadal pohyb vozidel na severním zhlaví Pražského hlavního nádraží tak v roce 1988 v odpoledních hodinách? Chystám dobovou aktivitu a hráč zde stráví 25 minut do vyjetí na trať a tak přemýšlím, jak ten pobyt rozumně oživit.

[split] Aktivity k trati Bratislava-Brno-Č.Třebová-Pardubice-Praha

VáclavS napsal:
Aktivita Dukla 1985
Ahoj!
V případě že jsem v blbém vlákně, poprosím (ačkoli jsem odpůrcem jakéhokoli "diktátu" moderátorům), aby tak učinili.
Chtěl jsem si opět po nějakém čase zajet aktivitu, a tato mě celkem lákala. Ale narazil jsem na několik problémů. Přestože jsem se snažil dodržet pokyny, musel jsem bojovat s některými modely. Ale to vem čert, dovedu si poradit, a dát si tu práci, že přepíšu několikrát složku cd servis na cd_servis. Nebo si tuto složku zkopíruji a přejmenuji. Nebo přepíšu ruský pošťák do složky, kam je směrovaná v *.con, na rozdíl od toho, kam se mi nainstaluje podle návodu.
Ale mám problém odjet z hlaváku. Brzdy povolené, vše dle instrukcí, ale prostě to nejede! Mohl by mi mi někdo poradit, kde dělám chybu?

Podotýkám, že trať mám v pořádku včetně globalu, bin sedí.

Naposled editoval moderátor:
RE: [split] Aktivity k trati Bratislava-Brno-Č.Třebová-Pardubice-Praha

Tom Kanka napsal:
VáclavS napsal:
Aktivita Dukla 1985
Ahoj!
... narazil jsem na několik problémů. Přestože jsem se snažil dodržet pokyny, musel jsem bojovat s některými modely. Ale to vem čert, dovedu si poradit, a dát si tu práci, že přepíšu několikrát složku cd servis na cd_servis. Nebo si tuto složku zkopíruji a přejmenuji. Nebo přepíšu ruský pošťák do složky, kam je směrovaná v *.con, na rozdíl od toho, kam se mi nainstaluje podle návodu....

Jestlipack to nebude spôsobené tým, že autor aktivity použil v aktivite nejaké archaizmy, ktoré nezodpovedajú súčasnému stavu verejne dostupného trainsetu ? Mne napríklad u aktivity chýba zoznam použitých vozidiel mimo TBP a to je dosť závažný nedostatok.

Tax napsal:
Tom Kanka napsal:
VáclavS napsal:
Aktivita Dukla 1985
Ahoj!
... narazil jsem na několik problémů. Přestože jsem se snažil dodržet pokyny, musel jsem bojovat s některými modely. Ale to vem čert, dovedu si poradit, a dát si tu práci, že přepíšu několikrát složku cd servis na cd_servis. Nebo si tuto složku zkopíruji a přejmenuji. Nebo přepíšu ruský pošťák do složky, kam je směrovaná v *.con, na rozdíl od toho, kam se mi nainstaluje podle návodu....

Jestlipack to nebude spôsobené tým, že autor aktivity použil v aktivite nejaké archaizmy, ktoré nezodpovedajú súčasnému stavu verejne dostupného trainsetu ? Mne napríklad u aktivity chýba zoznam použitých vozidiel mimo TBP a to je dosť závažný nedostatok.

Seznam vozidel je v rar balíku v dolní části příspěvku informací o aktivitě v EDITu.

Ferda napsal:
... Seznam vozidel je v rar balíku v dolní části příspěvku informací o aktivitě v EDITu.

Ano, ten som pozeral, ale mohol byť aj v distribučnom balíku v rar alebo zip spolu s apk.
Tak či tak by bolo zaujímavé porovnať trainset VáclavaS a Toma Kanku, jeden z nich tam má nejaké veci v rozpore s verene dostupným trainsetom ...

Problém č.4: Ruský pošťák má problémy s brzdami, proto jsem mu je upravil že se chová jako nebržděný (nemá vůbec brzdy) a já s ním normálně odjedu. S původním vozem se nedalo vůbec odjet. Já jezdím s tím co je na odkaze, ale chtěl se ho v nové složce aby se nepletl s tím co už by někdo mohl mít:rolleyes:, ale už jsem ho nahrál znova s původním adresářem. Pokud se ani s tímto pošťákem nerozjedeš, bude to o ladičích zjistit proč nejde vůz odbrzdit.

VáclavS napsal:
Problém č.4: Ruský pošťák má problémy s brzdami, proto jsem mu je upravil že se chová jako nebržděný (nemá vůbec brzdy) a já s ním normálně odjedu. S původním vozem se nedalo vůbec odjet. Já jezdím s tím co je na odkaze, ale chtěl se ho v nové složce aby se nepletl s tím co už by někdo mohl mít:rolleyes:, ale už jsem ho nahrál znova s původním adresářem. Pokud se ani s tímto pošťákem nerozjedeš, bude to o ladičích zjistit proč nejde vůz odbrzdit.
Aha, a jsme toho!
Ale nybylo by pro příště možné, na tyto skutečnosti upozornit předem?
Já nevím, nikdy jsem neměl se svým trainsetem problémy - maximálně jsem dostahoval potřebná vozidla a jezdil jsem. V tomto případě jsem je postahoval a pak musel řešit (pominu-li použití vozů s různými spřáhly)jejich umístění v chybných složkách (včetně servisu!). Když jsem konečně aktivitu spustil, tak po dvaceti minutách čekání na hlavním nádraží zjistím, že s tím ani netrhnu! :(
A dodatečně se dozvím, že to je vlastně v pořádku, protože sis nějaký vůz upravil a umístil do jiné složky, než patří. Takže kdo nemá Tvou úpravu, vlastně se ani rozjet nemůže. :!:

Back
Nahoře