Aktivity VáclavaS

Návod na úpravu souborů přiložený u aktivity je jasný a ruské vozy pak lze odbrzdit. Projel jsem aktivitu v pohodě.

lupa39 napsal:
Návod na úpravu souborů přiložený u aktivity je jasný a ruské vozy pak lze odbrzdit. Projel jsem aktivitu v pohodě.

Jedná se ovšem o aktivitu R 522 Družba . Omlouvám se, jsou tam použité rovněž ruské vozy i s návodem jak přepsat .eng.

Naposled editoval moderátor:
Sháním betatestery na historickou aktivitu. Obliba nižších rychlostí vítána. Více v soukromé zprávě. Pro 4 - 5 lidí.

Tak jsem se pustil do aktivity Dukla, ale stejně jako další neodjedu z hlaváku, ty ruský vozy neodbrzdí... Co s tím?

Pokud nemůžete odbrzdit soupravu (diagnostika F5), odpojte během stání poslední vůz a odbrzdíte.
Aktivita EOs 5020 prošla úspěšně testem., zakrátko přibude v Burze.

Pokud vozy nejsou naladěné podle našich norem, tak souprava nemá šanci povolit. Chce to opravit ve wag souboru, musí tam být 73psi.
Myslím, že je to tento řádek:
EmergencyBrakeResMaxPressure( 73 )
Když tak mne opravte, už je to pár let, co jsem tohle v TBP sjednocoval.

Tak jsem asi našel závadu,proč to nejde odbrzdit. Všechny ruské vozy jsou opraveny,ale jeden neni a tak jsem jej přepsal a ejhle už jsem v Pardubicích. Je to vůz: tsrPass_Mail-0001.
Dovoliljsem si ho v act. opravit na 0007 a jede to.

VáclavS napsal:
Snad než zelezniceck.cz bude pro Vás přehlednější Arvela.

Drobná pripomienka k trainsetu: keďže sa jedná o aktivitu ČSD z roku 1983, mohol by si namiesto Gags ČD použiť Gags/Za ČSD, je na tej istej stránke pd názvom csdvagza.exe

Díky Taxi za tuhle variantu. Bohužel to řeší jen část problému, protože Gags s podélníky versi ČSD nemá.

a90d1b3ef960cf472389bbb4532d91b6.jpg
Připravovaná aktivita (vydána bude během příštího týdne. Pojede se:
a) R 128 Hornád
b) R 1474 Favorit
c) Os 5024
Co myslíte že to bude? :D

Odpověď se dozvíte zítra spolu s další ukázkou z aktivity.

Plecháč napsal:
já bych řekl že za c) :D Doufám že to vyhraju a nepojedu s prázdnou :D

Začneme v Olomouci. Tím padá možnost c (Os 5024 jede ČT - Pardubice)124f8494310cb1802c62bb52f1afdf66.jpg
V čele vlaku je E 499.1049 a souprava je tvořena 13 vozy DR a jedním vozem ČSD. Tím už zbývá možnost jediná:rolleyes:.
f5802b3e776f6bc20c488acd4ed958d9.jpg
Stíháme hodinu zpoždění a dojíždíme náklad.
aeb632a1edec7322d9c50b9a017817c5.jpg
Nákladních vlaků před námi je několik a jsou postupně uhýbány.
d1ad83e41404e4fe36f3b355dd16f42d.jpg
f6d71dea9d96dfc55ec3120cbbdb7501.jpg
Protože Pn ze Zábřehu potkáváme před Olomoucí, jsou v Zábřehu pouze odstavené vozy.
ae5090bfac7d34601380e539f2f3038c.jpg
Když budete mít štěstí v Třebovickém sedle, podjedete protijedoucí náklad.

Aktivitu ještě čeká testování na jiných pc a může být vydána.
Budou dvě verse: s originálním řazením (nutnost si stáhnou velký balík trainsetu jehož součástí jsou i "honeckry") a pozměněným řazením ale bez nutnosti něco stahovat.

Zdravím.
Projel jsem si aktivitu Ex 1476 Favorit a mám tu pár připomínek.
Hned na začátku, před stanicí Červenka jsem projel na AB pár výstrah, na posledním návěstidle AB s terčíkem se ukázalo volno, tak jsem za to vzal, jenže chvilku po projetí kolem AB návěstidla se vjezdové návěstidlo změnilo z volno na stůj. Záchraná brzda mě zastavila pár metrů před vjezdovým návěstidlem, být o trochu rychlejší, tak to projedu.
Dále snad všechny předvěstní štíty k pomalým jízdám jsou umístěny buď zbytečně daleko nebo naopak přímo před začátkem pomalé jízdy.
No a nakonec, zprávy ohledně zpoždění bych úplně zrušil a nahradil přiloženým SJŘ s předpokládanými časy průjedzu. Jednak proto, že docela otravujou, jednak zpoždění dvě minuty vznikne naprosto jednoduše (stačí třeba ignorovat/dodržovat stahovačky) protože jízdní řád je opravdu hodně našlapanej a i když jsem v Dlouhé Třebové stál na stůj, tak následně jsem viděl všechny zprávy o zpoždění až do Uhreska. Dotyčná zpráva v Uhersku mě totiž shodí program do Windows, za ní dále jsem se nedostal.
Možná ještě poznámku k tomu trafficu, z mého pohledu se zdá, že je ho tam až moc. Průjezd některými stanicemi připomíná spíše slideshow a výše zmíněný pád je také nejspíš důsledkem traficu ve stanici.
Ale díky za pěknou aktivitu, snad si ji dojedu časem do konce ;) Teď se jdu podívat na Náročnou službu 2.

K Favoritu: Napsat SJŘ nemá smysl pokud je vlak zpožděný. Před Červenkou doporučuji SAVE a případně jet pomalu. Na trati a ve stanicích potkáváte traffic který tam má podle SJŘ stát (ve skutečnosti toho jezdilo ještě více ) ve stanicích je toho ještě málo proti třeba Vladovi M. Zde je doporučení před větší stanicí SAVE, vypnout aktivitu a znova nahrát. Se SJŘ se setkáte v připravované sérii nákladních aktivit, kdy si vyzkoušíte skutečný turnus.
K Mozilla firefox a můj web: Problém je na straně uživatele, mě se stránka ve firefoxu bez problémů načetla.

Václave, já si rypnu :D. Je TA Olomouc a ne TEN OLOMOUC!!!

Aktivita začíná stáním (nesnáším aktivity začínající jízdou) mezi Grygovem a Olomoucem.

Václave, děkuji Vám za aktivitu ArTS5022/1. To je aktivita dle mého gusta přesně taková, jakou jste mi sliboval. Už se moc těším na pokračování.

Back
Nahoře