Aktivity VáclavaS

Pepo, pokud si tak chceš zajet tak ti pošlu k testu část s hotovým posunem v Přerově, protože já nedojedu do Grygova - mizí terén.

Než se vyřeší problémy s tratí 321, vytvořil jsem nákladní aktivitu zcela běžného nákladu po zcela běžné trati se zde neobvyklým strojem. Při dobré funkci bude ještě dnes ke staženéí.

Aktivita vydána: Pojede se Praha Radotín - Řikonín. Nebojte se výkonu a jeďte co můžete. Doporučuji ukádat průběžně, na Vysočině to ne vždy je stabilní. V Radotíně vyčkejte na výpravčího, jinak postačí postavené návěstidlo.
Pro zpřehlednění jsem vytvořil novou sekci použitá vozidla, kde je seznam vozidel mimo BP i s odkazy na stránky autorů. Jednodušší by byl nějaký pack,jenže ten asi nebude průchozí. Pozor, proti minule je navíc použit 753 262-6 (Sice meziměstský brejlovec, ale nátěrově vyhovující) od Čoudy na http://trainset.simtrains.eu/cou_vozidla.php, kdo ho případně nemáte.

Opět jedna z pěkných aktivit. Je těžko uvěřitelné (ale ne nemožné), že mám zelenou trasu z Kolína do Řikonína. Cesta do stoupání u Vlkanče je perfektní. Vím že je velmi obtížné takovouto těžkou soupravu rozjíždět, když nemám kde, jenom kopce před sebou. Již se těším na podobnou nákladní aktivitu z Vaší dílny :).

Další aktivita bude v podobném duchu. Pokud bude fungovat předjíždění v Rudolticích v Čechách, tak se pojede aktivita přepravy s PLM.

Všechna předjíždění OK, takže jen osadit traffic, projet a může ven:D.
Úkolem hráče bude vést nadrozměrnou zásilku (15 betonových prefabrikátů) z Olomouce do České Třebové vjezdové skupiny. Hráč bude muset bezpodmínečně dodržet maximální dovolenou rychlost, hlavně při jízdě odbočkou. Tento vlak navíc nesmí 1) potkat jakýkoliv vlak v Krasíkovském tunelu (nevhodný profil), 2) nesmí jet třebovickým tunelem (profil tunelu+výška TV). Na vhodné mezery v provozu na trati můžete čekat i několik hodin. A musíte být připraveni k okamžitému odjezdu.

d7996772f1da54ded27c20b127b44620.jpg
Takový normální den v Července... Během pobytu Vás postupně předjedou 3 vlaky - R 602, EMOs 3710 a R 1196 pro rekreanty ROH (ČEDOK).

Naposled editoval moderátor:
Venco, to s tim Sergejem myslíš vážně. Bez trafiku a v Krči jedu na zelenou, najednou hláška o počkání na protijedoucí, který stojí na vjezdu v Malešicích. Dal jsem to nejel a smazal.

Nevím, co se mistru ALCAPONE na aktivitě nelíbilo. Jediná hláška je informace, že se budu křižovat s protijedoucím vlakem a pak mám zelenou až do Kolína. Zajímavosti nastávají ve stoupáních k Vlkanči a ke Žďáru nad Sázavou. Opravdu nevím. Smazat ji je úplná hloupost :eek:.

Naposled editoval moderátor:
V Krči na zelenou? Chyba trafficu. Stojí na trati s nastaveným čekacím bodem a blokuje trať dostatečně dopředu. Na vjezdu máš mít výstrahu a na odjezdu stuj. To není chyba autora. (jsi první kdo tuto chybu hlásí). Koukni se na ni v AE a zkontroluj si časy zobrazování trafiku. V Krči máš křižovaní se směskou. Náklad s 141+363 v čele má funkci blokace hráče před předčasnou jízdou. (Stejná blokace je v Pečkách, Kolíně a ve Světlé).

Back
Nahoře