Model studie lokomotivy Škoda 109E (ČD 380)

Kuba napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:

Ježiši, no musím uznat že nejhezčí byl ten první model. Doufám že bude ještě nějaká studie, která bude hezčí, protože tohle to je vážně HNUS.

Mne sa to tiež nepáči. Ako hovorí Kuba, najkrajší bol prvý model. Na ten druhý, čo je aj do MSTS som si zvykol, ale toto.... Pripadá mi to ako zlá napodobenina Taurusa.

povodny navrh

no mne sa ten najstarsi navrh celkom paci spolu s tym od pelikana. na druhom mieste je este pred rokom aktualne porsche a na poslednom to, s cim 380 skoncila (viz MSTS model)

Otázka: Kua chlapi, kedy už my na Slovensku budeme meditovať nad nejakou novou mašinou?
Odpoveď: Nikdy, alebo keď aj nejaká bude, my tu už nebudeme !
:lol:

zsbeer napsal:
Kuba napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:

Ježiši, no musím uznat že nejhezčí byl ten první model. Doufám že bude ještě nějaká studie, která bude hezčí, protože tohle to je vážně HNUS.

Mne sa to tiež nepáči. Ako hovorí Kuba, najkrajší bol prvý model. Na ten druhý, čo je aj do MSTS som si zvykol, ale toto.... Pripadá mi to ako zlá napodobenina Taurusa.
Tohle bylo dřív než nějakej Taurus :wink: Nebudu polemizovat o tom, jak to vypadá, mě se to líbí ,někomu ne, to spíš to co je teďka vypadá jako Taurus

duuso napsal:
Otázka: Kua chlapi, kedy už my na Slovensku budeme meditovať nad nejakou novou mašinou?
Dostanete od Carga taurusy místo 350. :lol:

Re: povodny navrh

Pěkný den,
jsem z vašich nových příspěvků tak trochu mimo. Model do MSTS by měl z 90% odpovídat tomu, co v současné době vzniká v hale Škody (o čemž jsem se mohl osobně přesvědčit) . Ten návrh byl odsouhlasen dřív než jsem já začal se stavbou modelu. Od té doby k dalším designovým návrhům nedošlo, nebo snad ano ?!?

Zde něco navíc:

http://skura.msts.cz/zip/tvorba.pps

Zdeněk Itterheim napsal:
Jardo:

Nevykládej si to špatně, výše je url ode mě, kde je vidět model 380 tak jak měl kdysi vypadat.

Jasně, o ty starý návrhy nejde, jen z textu výše vyplynulo, že by měl existovat ještě jiný nový, nebo jsem to špatně pochopil. Ty starý návrhy znám, viz moje url :D

Je to tak, už jsem to poznamenal o něco výše. Nicméně studii p. Pelikána vidím poprvé a evidentně vychází z asynchronu 85E (ČD 169), alespoň ve střední části. Pokud by došlo k výrobě předprototypu s použitím původní skříně, mám pocit, že by vypadal právě takto. S časových důvodů bylo od výroby předprototypu upuštěno. Z důvodů technologie výroby sešlo i z původního "porsche" designu stanovišť a finální podoba prvních dvou vyrobených prototypů odpovídá modelu MSTS. Vizuálně se nebude lišit ani série.

bob57_cz napsal:
duuso napsal:

A od ktoréhože CARGA, od nášho ? :salut:

Josef Vogeltanz napsal:
Z důvodů technologie výroby sešlo i z původního "porsche" designu stanovišť

No ja slysel, ze to neni z dovodu technologie, ale protoze skoda chtela aby celo proslo narazovou zkouskou podle poslednich norem EU a proto se museli menit, protoze ty od Porsche by neprosli.

S pozdravem Milan.

hummus napsal:
Josef Vogeltanz napsal:
Z důvodů technologie výroby sešlo i z původního "porsche" designu stanovišť

No ja slysel, ze to neni z dovodu technologie, ale protoze skoda chtela aby celo proslo narazovou zkouskou podle poslednich norem EU a proto se museli menit, protoze ty od Porsche by neprosli.

S pozdravem Milan.
Udajne to bzlo kvuli neuspesnemu testu narazu lokomotivy do pevne prekazky, tak ten desing neprosel a asi jich bylo vic.

duuso napsal:
bob57_cz napsal:
duuso napsal:
A od ktoréhože CARGA, od nášho ? :salut:
Od toho, co se vám stará o údržbu odstavených goril. Budete si platit za pronájem náhradních lokomotiv za neschopné u původce neschopností a zároveň pronajimatele. Dobrý tah ( pro Cargo ) .

Lenže to by Cargo nejaké Taurusy muselo mať Bobe...Predpokladám že sa bavíme o Slovensku?

duuso napsal:
Lenže to by Cargo nejaké Taurusy muselo mať Bobe...Predpokladám že sa bavíme o Slovensku?
Nejde konkrétně o Taurusy. Ty si mohou pronajmout od jiného vlastníka a obratem poskytnout za větší penízek. Prostě nasadí cokoliv náhradní a prodělat nemohou. Jde o ten "chytrý" princip hospodaření Sk dráhy. Není nad to, když sedí na vysokých postech odborníci, co umí postavit "výhodnou" smlouvu.

Back
Nahoře