Dominik
Skladník
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://msts.wbs.cz/modely/sfcan179_nahled.jpg[/URL]
Kdo chce, může stahovat na obvyklém místě :salut:
Kdo chce, může stahovat na obvyklém místě :salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale sedí. Fotka má nějaké divné rozlišení. Já už to umístil do tratě a vypadá to fajnověČouda napsal:To jo, akorát ti to nesedí jaksi rozměrově a je to patrné na první pohled v porovnání s fotkou.
Hynďa napsal:Ale sedí. Fotka má nějaké divné rozlišení. Já už to umístil do tratě a vypadá to fajnověČouda napsal:To jo, akorát ti to nesedí jaksi rozměrově a je to patrné na první pohled v porovnání s fotkou.![]()
No v Liberci je jich minimálně pět a každá je jinak široká takže si myslím že v tohle je OKdem napsal:Čouda mal na mysli hlavne šírku búdy. A tá je na modelu menšia ako reál. 4o mne osobne nevadí, lebo môže ísť o inú hrdzavú búdu.
Martin napsal:... že by bylo možné použít do tratí 3D objekty z programu Google Earth (samozřejmě pokud to licence a autoři dovolí)? Konverze do .3ds by snad měla být možná ...
Martin napsal:... například v Praze je vymodelováno mnoho objektů -třeba pěkný model Národního muzea ...