Objekty pre staviteľov tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Ještě máme pomník a stavědlo na zhlaví směr Sekule/Trnava
Jelikož Aleš Sláma asi do týdne dokončí nádraží Žamberk (dnes mi přišel email), tak se pak může vydat ještě aktualizace 86.03. Dokud nikde nehrábnu do kolejí nevidím problém.

Naposled editoval moderátor:
Koukám, že máš i perony. Pěkné. Pro otestování, Zaječí je už nějaký rok srovnané, takže rozteče kolejí jsou jako vícekolejný díl , kde odebereš jednu kolej mezi a tam vejde pernon 6m a kousek. Je to v rovině a dá se to nasimulovat velmi jednoduše. Takto mám současně komplet všechny stanice, jen Brno - Havlíčkův Brod byl trochu atyp.
První verze Kúty Brno byla jen ze základního kolejiva a tam to jinak nešlo rozvětvit a koleje byly od sebe ve velkých rozestupech a mám pocit, že i perony jsem tenkrát dával 9metrové, což bylo úplně špatně, podle této verze se neřídit :D

Ja ti to ušijem presne na mieru, dajaké zásahy z tvojej strany nebudú nutné.Upraviť rozteče perónov a šírky podľa položenej trate je minimum práce.

Tady problém nebude. Všiml jsem si podle obrázků, že mnozí stavitelé nedodržují rozestupy mezi kolejemi a mají je moc daleko od sebe. Já jsem tento nešvar dávno u sebe odstranil, zůstalo to jako pomník jen na lokálce mezi Zaječím a Hodonínem. Jinak kde je nádraží v rovině, jako šablona poslouží několik 4 kolejných dílů vedle sebe, z nich vytáhnout koleje v tomto případě jako jsou naskládány v Zaječí a musí to to originálu sednout jak facka. :D

Zaječí a Kúty hotovo ( cca 20 stavieb ), v priebehu budúceho týždňa v downloade. Pekné svietky for all.

Tak to Vám vydám ještě malou aktualizaci, pokud Aleš Sláma ještě dodá Žamberk.
No jo, ale tím vykecám mé další práce do Berouna a Bůh ví kam ještě. :D
Alespoň aktivitáři budou mít materiály.

Teda, ty jedeš :D To jsi zvládnul v autě cestou domů ? :D Já se od včerejška ještě nenadechnul, abych Ti alespoň poslal aktuální souřadnice :D

Back
Nahoře