Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Na první pohled kvalitní práce, ale u rostlinstva je jeden základní nedostatek - nejsou vyřešena roční období, takže v zimě pojedete kolem pole se vzrostlou kukuřicí, nebo kolem neopadaných listnáčů. Bohužel, zdá se mi to dost zásadní problém.E499_2002 napsal:Pěkný den,
vznikly zajímavé objekty s vegetací....
Nedalo mi to, stáhnul jsem a ono to použitelné je. Já bych neviděl ani jako problém chybějící textury ročních období. Autor to má dobře ošetřené. Ale třeba u políček je spíše potíž, že jsou strašně malá a hodí se víceméně do roviny. A spousta bonus objektů je tak pro úzkorozchodky, kde se jede třicítkou a nízko nad zemí. Z Brejlovce jedoucího stovkou nějaké dvě bedýnky z rajčaty či záhonek o velikosti 2x2 metry asi přehlédneme.nebulus napsal:Asi systém DO-DO ( dodělejte si doma ))
Pikku napsal:Na první pohled kvalitní práce, ale u rostlinstva je jeden základní nedostatek - nejsou vyřešena roční období, takže v zimě pojedete kolem pole se vzrostlou kukuřicí, nebo kolem neopadaných listnáčů. Bohužel, zdá se mi to dost zásadní problém.E499_2002 napsal:...
vznikly zajímavé objekty s vegetací....