Objekty pre staviteľov tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Na Mikuldovu žiadosť som vyexportoval jednotlivo stojace verzie bytoviek z 50-tych rokov, teraz sú vhodné aj na svahovitú zástavbu.

23b2984eb8fd11739898b5bdea4a994e.jpg 0200c2e86921138d38f5bcd7d2630ac9.jpg

Kto ich potrebuje a zužitkuje, môže ťahať na známej adrese.
Pribalené sú denné a nočné textúry a *.ref súbor. Zimné textúry vytvoril Jiřík TK, môžete si ich vypýtať od neho. Ak ich nájdem, pribalím ich do archívu.

Naposled editoval moderátor:
Poskytovatel webu se mi neozývá a já nemám možnost tam cokoliv nahrát,dostávám hlášku: překročena disková kvóta(disk quota exceeded) a poskytovaný prostor nemám zaplněn.Ač jsem tam poslední dobou nic nepřidával,tak myslím,že stavitelé dostali ode mne pár modelů,na který se můžete těšit.

To Mates
jak tak vidím, hosting na ic.cz jde tak nějak do p.... Mám takový dojem, že to šlo k čertu postupně asi tak během posleních dvou až tří týdnů, a nejprve to vypadalo že problémy jsou na mé straně. Já jsem tam měl taky stránky. Už jsem je přesunul. Kam, to se podívej klikem na moje tlačítko, abych tady nedělal nekalou reklamu. Zatím spokojenost, čtyřnásobek prostoru, dostupnost velmi dobrá.

Pěkný den,
vznikly zajímavé objekty s vegetací. Stavitelé určitě ocění, byť jsou archívy i objekty trochu větší. http://www.trainsim.ru/download/164/

E499_2002 napsal:
Pěkný den,
vznikly zajímavé objekty s vegetací....
Na první pohled kvalitní práce, ale u rostlinstva je jeden základní nedostatek - nejsou vyřešena roční období, takže v zimě pojedete kolem pole se vzrostlou kukuřicí, nebo kolem neopadaných listnáčů. Bohužel, zdá se mi to dost zásadní problém.

Jo, už jsme to s Jirkou řešili. To je dost debilní. Ale něco se použít dá. I ty bonus objekty udělaly radost. :)

A já si zase myslel, až Martin prodlouží svou trať do Vladivostoku, tak se mu originál Rus bude hodit. :D Jinak si myslím, že od našich modelářů máme v tratích mnohem kvalitnější kolekce. Jen také nejsou lidi na noc a zimu :)

nebulus napsal:
Asi systém DO-DO ( dodělejte si doma ) :-))
Nedalo mi to, stáhnul jsem a ono to použitelné je. Já bych neviděl ani jako problém chybějící textury ročních období. Autor to má dobře ošetřené. Ale třeba u políček je spíše potíž, že jsou strašně malá a hodí se víceméně do roviny. A spousta bonus objektů je tak pro úzkorozchodky, kde se jede třicítkou a nízko nad zemí. Z Brejlovce jedoucího stovkou nějaké dvě bedýnky z rajčaty či záhonek o velikosti 2x2 metry asi přehlédneme.

Pikku napsal:
E499_2002 napsal:
...
vznikly zajímavé objekty s vegetací....
Na první pohled kvalitní práce, ale u rostlinstva je jeden základní nedostatek - nejsou vyřešena roční období, takže v zimě pojedete kolem pole se vzrostlou kukuřicí, nebo kolem neopadaných listnáčů. Bohužel, zdá se mi to dost zásadní problém.

Zdravím a pokud bude zájem,tak pomalu zimní textury dělám.protože je s regeditem77 používáme.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/57Vegetace_4_zimn_.jpg[/URL]

dnes jsem udělal Jedli ( Pikhta )
Mirek

Paráda kluci, díky moc, že máte tu trpělivost a že se s námi podělíte. Spíchnete časem i jarní a podzimní textury? Spíše však asi pro ovocné stromy, apod. U ostaatních stromů asi jen ty podzimní.

Back
Nahoře