Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díťátko oznamuje, že by mělo dotaz, ale žádný dotaz nenapsalo. Evidentně se zeptat neumí: http://www.hash.cz/inferno/otazky.html Pouze nám oznamuje, co neumí jazykem, který také neumí a že bychom mu mohli poradit. To víme i bez jeho oznámení. Jeho mobil mu poradí i bez nás, je chytřejší než majitel.Dobrý den, měl by jsem dotaz.
příponou CDP
Tady někdo mate tělem.ze sady pro Railworks
Lze.... lze konvertovat ...?
Mrkni tadyDobrý den, nevíte, kde by se dali sehnat modely jako např. Funkční návěstidlo, funkční rychlostník, betonová nástupiště atd. do TSRE5?
děkujiMrkni tadyTvorba Jirka Polák
trainset.simtrains.eu
DěkujiPřece stačí mrknout na jakoukoli trať a tam je vše. Je nutné analyzovat každý soubor, ale vše je v texťáku, tedy čitelné i pro laiky. Jirka Polák už dávno netvoří, návěstidla má pod patronem už desítky let Deterio, který nabídku rozšířil na trojnásobek.
Ale ta návěstní scripta jsou už opravdu pro pokročilé, tak asi opravdu si vybrat hotovou trať a vše potřebné zkopírovat.
Návod je součástí archivuDobrý den, nezná někdo nějaký návod, jak zprovoznit tyto návěstidla?
Tvorba Jirka Polák
trainset.simtrains.eu
Dobrý denNávod je součástí archivu
Jestliže je v archivu (mimo jiné) složka Routes/Vase trat/Shapes, Textures, atd., a potřebuješ návod kam to zkopírovat, nemá smysl aby ses nějakým zprovozňováním návěstidel vůbec zabýval.Dobrý den
pročetl jsem si soubor "Návod pro použití návěstidel ČSD v2.2", ale žádný návod, kam zkopírovat jakou složku jsem zde nenašel.
Ano, přesně takTen návod je jen pro velmi ale velmi hodně pokročilé stavitele tratí. Jelikož když jsem začínal, tak jsem byl také začátečník, tak jsem to také nedal dohromady a to jsem věděl, kam co do které složky zkopírovat. A dokud se tohle nenaučím, tak nemá smysl stavět jakoukoli trať. ...
Scripty bych v tomto případě nechal stranou... Ve scritptech stačí zapomenout závorku nebo omylem jednu navíc a už to nefunguje. A také napsat správnou číslovku počtu modelů. Je to složité. ...
Pokud je problém rozbalit archiv kde je všechno připraveno (stačí pouze přepsat název trati a doplnit ref. soubor), a obsah zkopírovat, je toto opravdu RADA NAD ZLATO!... Raději si návěstidla odněkud zkopíruj, jako jsem to udělal já. ...