Teda ze se do toho montuju... jako nezavisly pozorovatel. Prijde mi, ze byste si tu meli ujednotit nazory.
Pro pripomenuti:
Martens: Nabidl jsi misto na serveru na trat?
Pampaliny: Nemel jsem v te dobe misto.
Tax: O tom, co kde bude rozhoduje autor, takze marne se snazis.
(o co se snazi? - jeden o koze, druhy o voze)
Tax: co ty bannery? prestrelil jsi co?
Dale by me zajimalo, jestli se zvedl traffic downloadu, nebo jestli byly ty aktualizace vyrazene "preventivne". To by mi prislo docela drsny, ale vase volba. Ja bych ten navod stejne nepouzil. Je pro me levnejsi dat ty 3 kila, nez stahovat po vsech certech a zabit s tim pul dne. A myslim, ze i spouste ostatnich lidi. Takze by ten traffic asi o tolik nenarostl.
(navic kolik lidi z CR/SR je zapalenych to MSTS? Vetsina ma tu trat stejne na DVD koupenou, takze by se ten navod stejne minul ucinkem -- ta vetsina je odhad. muze to nekdo vyvratit?)
Jak je to teda s tema p2p sitema? Proc autor nepovoli sireni, kdyz jeho pasmo ani misto na disku to nevyzere a trat dela zadarmo? Odpadne mu prece spousta prace s vyplnovanim obalek a palenim DVD, kterou muze venovat treba svoji firme (nebo rozvoji trati?). To jeste nikdo nevysvetlil.
Jako stavitel ani jako modelar se tu s vami (zatim) nemuzu srovnavat. BP jsem si koupil a bral jsem to tak, ze si autor tema 3 stovkama prilepsi. Pokud ne, mohl jsem si ji zkopirovat od kamose a usetril bych mu praci. Jak to teda je?
Vsechny tyhle nezodpovezene otazky vytvari pocit, ze se na tom opravdu da vydelat.
Nejsem zadny Pampalinyho stoupenec. P. Semora odvedl poradny kus prace a diky mu. Myslim si, ze kdyby bylo poradne vysvetleno proc a jak, nemusely tu byt podobne navody ani thready.
Zacinam stavet. Dilko vypustim, az bude hotove. Chci se vyvarovat takovych vypadu jako tady.