Fiktivní trať Ztracená

Projel jsem si tuhle trať a musím s ostatními souhlasit - moc pěkná, to je něco pro nás železniční romantiky 8) . Taky bych uvítal (bude-li možno) zalesnění dále od tratě a české kolejivo, a sám za sebe bych poprosil o skloníčky a pískáčky, nějak jsem na ně fixovanej :D . Těším se na další pokračování. motorová Myš

mixmouses napsal:
Projel jsem si tuhle trať a musím s ostatními souhlasit - moc pěkná, to je něco pro nás železniční romantiky 8) . Taky bych uvítal (bude-li možno) zalesnění dále od tratě a české kolejivo, a sám za sebe bych poprosil o skloníčky a pískáčky, nějak jsem na ně fixovanej :D . Těším se na další pokračování. motorová Myš

k tomu ceskymu kolejivu, ja sem vymenil textury kolejnic a pražců a jsem doma, tzn. vymenit soubory ACleantrack1, ACleantrack2 a melo by byt vse OK

update

Tak jsem trať opět prodloužil o dalších 16 km, na celkových téměř 60 km. Tím to ovšem nejspíš skončí. Pokračovat dále v tomto duchu asi nemá smysl. Případné updaty už budou jen kosmetické, například tam přidam ty "skloníčky a pískáčky", dle přani nicka "mixmouses".

update je zde:
http://www.pool-magic.net/msts/

Křupan

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem si projel první aktivitu, zatím "jen" se šukafonem, a je to krásnej relax uprostřed panenský přírody. Kdyby si autor časem přece jen rozmyslel nějaké další prodlouženíčko, jednu dvě větší staničky, odbočku :lol: A díky za skloníky a pískáčky ! motorová Myš

Petr Novák napsal:
krupan napsal:
Tak je tam jeste jeden update:
Ze stanice Mlyny je nove udelana 3km vlecka do sila (preprava osob je mozna) a jsou tam ty sklonicky a piskacky.
krupan napsal:
Po instalaci tohoto updatu mi hlásí,že nelze najít Piskacek2.s v \Ztracena\Shapes,co jsem zvoral?Díky.

To jsem zvoral ja. Ja jsem zapomnel ty objekty dodat do updatu. Ja to za chvili spravim a opraveny update dam na stranky.

Mockrát díky za tuhle trať. Opravdu moc se mi líbí prostředí a vůbec atmosféra... Prostě úplně jiný zážitek než třeba z Vysočiny. Jen bych chtěl poprosit o nějaké pokračování stromů dále, nebo alespoň v lesích nějaké kulisy :)

Ronoath napsal:
Mockrát díky za tuhle trať. Opravdu moc se mi líbí prostředí a vůbec atmosféra... Prostě úplně jiný zážitek než třeba z Vysočiny. Jen bych chtěl poprosit o nějaké pokračování stromů dále, nebo alespoň v lesích nějaké kulisy :)

Díky. Vzdálený les na hřebenech kopců zastupuje textura.
Pokud víš o nějakých pěkných kulisách (nebo někdo jiný), tak dej vědět. Stavba lesů z jednotlivých stromů by neúměrně zvedla počet objektů. Objekt "les" se mi zase moc nelíbí. Je to takové dilema.

Update

Tak jsem trat zase trochu updatnul.
- Doplněny dvě nové zastávky.
- Přidány kulisy jehličnatého lesa, vegetace trochu zhoustla, aniž by se zvýšil počet objektů
- Na konec všech kusých kolejí i na všechny konce tratí byla vložena skrytá návěst "stůj" (šturc). Odstranily se tím problémy se zrušením omezené rychlosti.

Ke stažení zde:

Křupan

Trať "Zapadlá"

Na mých stránkách je ještě jedna krátká trať. Má pouhých 24.5km, vede pahorkatou zemědělskou krajinou, s listnatými lesy.
Je to vyložená lokálka, s maximální rychlostí 50 km/h, s ostrými oblouky, kde je rychlost snížena na 30-40 km/h. Kompletně se řídí podle předpisu D3. Ve stanicích, kde se předpokládá křižování vlaků jsou skryté návěsti.

Více na

Díky za update Ztracené, již s kulisami lesa. Myslel jsem si, že to bude "roztažené" po celé trati, ale tak jak jsi to udělal je to super, protože člověk má opravdu dojem shluku hustší vegetace.

Update Ztracene

Ztracená byla 8.5.2006 updatnuta:

-Přidány kulisy listnatého lesa, vegetace opět trochu zhoustla.

-Místo lichoběžníkových tabulek v Lesově a v Modravě byla položena krycí návěstidla.

Křupan

Tak jsem se konečně dostal v simu k "přepnutí" na x-tratě, a tím i na Ztracenou a Zapadlou. Obě se mi moc líbí, teď už je to myslím to pravé ořechové. Na Zapadlé mi ta krajina trošku něco připomíná, měl by autor
chuť postavit obě větve JHMD? (tedy pokud už je někdo nestaví). Myslím, že od něj by vypadaly minimálně tak dobře jako ve skutečnosti, a co se podkladů týče, nebyl by to asi větší problém, zajistím. Přeju hodně zdaru. motorová Myš :)

mixmouses napsal:
Tak jsem se konečně dostal v simu k "přepnutí" na x-tratě, a tím i na Ztracenou a Zapadlou. Obě se mi moc líbí, teď už je to myslím to pravé ořechové. Na Zapadlé mi ta krajina trošku něco připomíná, měl by autor
chuť postavit obě větve JHMD? (tedy pokud už je někdo nestaví). Myslím, že od něj by vypadaly minimálně tak dobře jako ve skutečnosti, a co se podkladů týče, nebyl by to asi větší problém, zajistím. Přeju hodně zdaru. motorová Myš :)
Pokud vím, tak obě úzkorozchodky-tj. jak celá síť JHMD a rovněž Třemešná-Osoblaha jsou již ve stadiu stavby......

BP kolejivo

Já mám dojem, že pokud do ztracené a zapadlé zkopíruješ textury "acleantrack1_02.ace" z BP kolejiva, tak nebude ani třeba nic "přepínat". Ztracená, ani zapadlá ve skutečnosti x-tracks nepoužívají, pouze základní kolejivo.

No, obávám se, že při velikosti Routes (BP) 2 GB a (X) 6 GB se tomu občas stejně nevyhnu... :roll: Když se objeví aktualizace jakékoli tratě, přepínám i po 14 dnech. motorová Myš

Back
Nahoře