Fiktivní trať Ztracená

RE: Fiktivní tratě ztracená, zapadlá, vwb, vlečka a jednodlaždic

JiříkTK napsal:
... a Žigulík VAZ 2101?
Žiguli 2101 môžeš premenovať na Fiat 124, ktorý sa sem tam objavil v prednormalizačnej Mototechne - rozdiel bol hlavne pod kapotou, vonkajší tvar bol naprosto zhodný. Fiat 124 sa okrem toho, že bol vzorom pre licenčný žigulík stal automobilom roka 1966, takže je dosť pravdepodobné, že sa v malých množstvách dovážal aj k nám, rovnako, ako sa dovážali a cez Tuzex predávali fiaty 127, 128 a neskôr aj 131 - Ak by bol záujem, jeden červený F127 vám môžem poskytnúť, hnije u svokry na dvore :D

RE: Fiktivní trať "ztracená"

Chlapci díky, za dobu od mého posledního příspěvku, jsem místo hledání těchto informací položil na 60 km tratě hromady dřeva a několik statických vagonů.
Jestli můžu, tak bych přidal ještě do seznamu Liazky a Ify.

RE: Fiktivní trať "ztracená"

Ifa W50 se vyráběla od roku 1965. A tím Liazem je asi myšlena Škoda 706 RT a MT, které v MSTS máme (i když si to moc podobné není, o existenci třínápravové ani nemluvě). Jinak Škoda 706 RT se vyráběla od roku 1957, MT od roku 1968, byť zpočátku jen ve velmi malých počtech.

Zdravím vás
Už asi 4.deň sa snažím stiahnuť Ztracenú ale kedže je download umiestnený na ic.cz tak to ide nekonečne pomaly a navyše mi to po 5 minutách padne a nič sa nestiahne...Ostatným to sťahuje v poriadku alebo tiež majú problémy ??
Pardon za OT,ale rád by som sa k trati nejako dopracoval

Naposled editoval moderátor:
Na tému Fiktivní trať Ztracená_Old v úprave JirkuTK môžete besedovať tu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2138

Toto vlákno nechávam pre pôvodnú trať Ztracená od krupana alias Ivana S. Ktovie, môžno sa dočkáme ďalšej aktualizácie :D

Tax napsal:
Toto vlákno nechávam pre pôvodnú trať Ztracená od krupana alias Ivana S. Ktovie, môžno sa dočkáme ďalšej aktualizácie :D
Pokud vím, tak Ivan na Ztracené pomaloučku pracuje a rozšiřuje ji do délky. A to je jeden z důvodů, proč jsem já se svou úpravou vyšel z hodně staré verze.

JiříkTK napsal:
Tax napsal:
Pokud vím, tak Ivan na Ztracené pomaloučku pracuje a rozšiřuje ji do délky. A to je jeden z důvodů, proč jsem já se svou úpravou vyšel z hodně staré verze.

Tož o to lepšie, namiesto jednej peknej trate budú dve :cool:

Tax napsal:
JiříkTK napsal:
Tax napsal:

Tož o to lepšie, namiesto jednej peknej trate budú dve :cool:
A aktvita budou taky. Trať zatím funguje bezvadně (pod global321) a je nádherná (mám i tu původní), žádné chynějící textury nevyskakují. Tak že by aktivita s M273 :?: :D Nebo radši páru:?: :D:D:D
Uvidíme co mne napadne.
S pozdravem Dan.

Dobrý deň
Mál jeden malý problém lebo som si nainštaloval trať Ztracená a je velice pekná ale chybajú ku nej textúri a tak sa nedá hrať.Potreboval by som vediet kde by som vedel stiahnuť ku nej tex.Alebo stači iba z hociakej trate prekopírovať???Dakuje

Vzhledem k tomu, že doposud textury nikomu nechyběly, bude asi chyba u Tebe. Co za textury Ti vlastně chybí? Je-li jich více, napiš třeba tři. Bez takových podrobností nelze moc dobře poradit.

Jo a důležité - Je to trať Ztracená od Ivana, nebo Ztracená_old ??

Už som to opravil.Napísal som kamarátovi a tem mi to poslal.Takže už mi to ide.Chýbali tam kolaje napríklad, ale už mi to ide.

Fiktivní trať Ztracená - aktualizace

Tak jsem si myslel, že tuto trať už upravovat nebudu, ale "člověk míní a" ... dál to znáte, ne?
Takže jsem ji prodloužil asi o 10km. Ze stanice Skalice do stanice Podhora vede dvoukolejka a přibyly dvě malé vlečky. Kromě úprav krajiny a terénu jsem taky přejmenoval názvy stanic. Nejde o reálnou trať, tak jsem názvy volil tak, aby neobsahovaly diakritiku.
(Janov, Polom, Lesov, Tisovec, Modrava, Lomnice, Kamenice, Skalice, Podhora, Sedlec, Dvorec, Bor, Kamenec, Moldava, Blatec ... nebudu je jmenovat všechny:oops: )

stahujte zde:
http://www.jurajs-msts.ic.cz/msts_routes/jvvzz/ztracena.rar

Tak jsem se projel a docela jsem ta místa poznával. A chválím. Minimálními prostředky dosažen maximální efekt. Na 75 km stačilo 35 MB - to je 0.5 MB na kilometr. Ačkoliv vyznávám zásadu "úsornost nade vše", tak na toto nemám.

Díky, je to pořád moje "klasika", využívající MSTS v té nejsurovější podobě se základním kolejivem. Zimní textury má pouze vegetace a noční texutru jen lampa (která jaxi stejně nesvítí :D).
Jinak bych uvítal upozornění na provozní chybu (špatně umístěná, nebo nesprávna značka, návěstidlo a pod...), případně na létající objekty.

Fiktivní trať Ztracená - nová verze

Trochu jsem zase pohrál a "vyrobil" novou verzi (původní) tratě Ztracená. Je mírně prodloužená a prodloužení je dvoukolejné. Kolejivo je základní, žádné rozšíření (xtracks, bp) není potřeba.
Ke stažení zde:
http://www.uloz.to/3573597/ztracena.zip

krupan napsal:
... novou verzi (původní) tratě Ztracená. Je mírně prodloužená a prodloužení je dvoukolejné ...

Tak som sa prebehol po novom úseku a musím povedať, že je veľmi pekný. Vidieť, že Krupan sa vie vyhrať s modelovaním krajiny. Akurát mi napadlo, že by mohli naši modelári ( mňa nevynímajúc :cool: ) vymodelovať typickú českú či slovenskú ( resp. rakúsko-uhorskú ) poľnohospodársku usadlosť - tie americky vyzerajúce búdy a stodoly by už mohli z našich tratí vymiznúť.

Ešte je namieste podotknúť, že archív obsahuje kompletnú inštaláciu trate, takže tí, čo nemajú predchádzajúcu verziu si ju môžu bez obáv nainštalovať. Kto predchádzajúcu verziu má, môže jednoducho povoliť prepísanie všetkých súborov, alebo si pôvodnú trať odsunie niekam do zálohy.

Myslíš, že tých usadlostí je na mojej stránke k downloadu málo?Stačí to len mrknúť a sú tam aj súčasné, aj prvorepubllikové verzie.

RE: Fiktivní trať Ztracená - nová verze

krupan napsal:
Trochu jsem zase pohrál a "vyrobil" novou verzi (původní) tratě Ztracená. Je mírně prodloužená a prodloužení je dvoukolejné. Kolejivo je základní, žádné rozšíření (xtracks, bp) není potřeba.
Ke stažení zde:
http://www.uloz.to/3573597/ztracena.zip

Spuštěny oficiální stránky projektu ZTRACENÁ, kde si můžete stáhnout nejen Ztracenou_1987, ale také prodlouženou verzi původní tratě od Křupana, kterému děkuji za svolení k umístění této verze na web. Stránka bude průběžně aktualizována.

ZDE

Off topic

Zcela mimo téma.
Možná to znáte, možná ne. Můžete se projet po Transsibiřské magistrále.
odkaz zde:
http://www.google.ru/intl/ru/landing/transsib/en.html
Začíná se samozřejmě v Moskvě (MOCKBA). Stačí ale kliknout na spodní mapku na zvolený úsek a video se přesune na něj. Během volby úseku je dobré video stopnout.
Velcí stavitelé se mohou realizovat (co říkáte pane Šemora...?). Ruská návěstidla máme, řada budov je podobných s našimi a zbytek si určitě domyslíte. Při usilovné práci to dá za 5-6 let zajisté stihnout.
(Kecám, neberte mně vážně. Vím že tyto "rady" stavitele tratí přivádí do transu. Jen jsem si rýpnul...:))

RE: Off topic

krupan napsal:
Zcela mimo téma.
Možná to znáte, možná ne. Můžete se projet po Transsibiřské magistrále.
odkaz zde:
http://www.google.ru/intl/ru/landing/transsib/en.html
Začíná se samozřejmě v Moskvě (MOCKBA). Stačí ale kliknout na spodní mapku na zvolený úsek a video se přesune na něj. Během volby úseku je dobré video stopnout.
Velcí stavitelé se mohou realizovat (co říkáte pane Šemora...?). Ruská návěstidla máme, řada budov je podobných s našimi a zbytek si určitě domyslíte. Při usilovné práci to dá za 5-6 let zajisté stihnout.
(Kecám, neberte mně vážně. Vím že tyto "rady" stavitele tratí přivádí do transu. Jen jsem si rýpnul...:))
Super videjko keby aj slovenske trate boli urobene :)

Back
Nahoře