Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mohol by si mi ešte prosím poradiť pomocou čoho vytvorím tie alfakanály a ako zladím tie odtiene textúr? Ďakujemduuso napsal:Nuže, tak posielam "malé" usmernenie:
1/Preznač textúry, model, eng a sd na zssk_812059 aby si užívatelia neprepísali moju 812 029
2/Neviem či si si vypýtal súhlas autora modelu na zverejnenie ale zrejme asi nie, lebo toto by Ti asi nikto nepovolil pustiť von
3/Vytvor na modeli alfakanály na všetkých oknách, dverách, pluhu a taktiež alfou odstráň spätné zrkadlá a smerovú tabuľu
4/Zlaď odtiene textúr na celom modeli aby mala každá strana rovnaký jas, kontrast a farebnú sýtosť
5/Doplň na jednej bočnici mriežku ventilácie a uprav textúru vypruženia
6/Buď odstrániš alfou hadice alebo ich textúru na pluhu
7/Predtým ako niečo dáš na stiahnutie prekonzultuj to s niekým, aby sa toto nestávalo
Cením si skutočnosť, že si sa do toho pustil ale toto by som ani ja pre štyrmi rokmi nezverejnil, ale nevadí nikto nespadol z neba učený, to čo som Ti napísal sprav a bude to dobré, neber to ako buzeráciu ale toto Ti tu poradia všetci, prajem veľa zdaru a hlavne času a trpezlivosti.
Prostuduj si sekci "Tvorba modelů" zde na fóru. Tady není čas ani místo na nějaké dlouhé vysvětlování a školení....3michal napsal:Prepáč ale ja sa do toho vobec nerozumiem![]()
![]()
![]()
Na čo sú potrebné tie alfaknály? čo sa na tom modeli upraví alebo vylepší?
Ďakujem
Nějak nedokážu pochopit, proč máš všechny soubory archivu pojmenované jako zssk_812029, když tvůj skin je zssk_812059 !3michal napsal:Tak sa mi podarilo urobiť repaint modelu ZSSK 812 059-4 do nového náteru ZSSK.
Chcel by som poďakovať duusovi ktorý mi poskytol fotky, bez nich by tento repaint nevznikol.
A tu je výsledná podoba:
Viem že to nie je dokonalé je to moja úplne prvá práca,chcelo by to ešte napraviť menšie detaily.
Sťahovať môžete tu: zatím raději ne
Máš pravdu, měl jsem to špatně zaarchivované - opraveno. Dík za upozornění.Robo napsal:bob57_cz: 812 029 ani náhodou Hekl nerobil, ale to je teraz jedno.
lokotrain napsal:ahoj,neviete dakdo ci je 811 alebo 813 do MSTS ?
Dominik napsal:lokotrain napsal:ahoj,neviete dakdo ci je 811 alebo 813 do MSTS ?
Českou 811 s vozy 011 nalezneš tady.