Úplný nováček

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna miny-99
  • Datum začátku Datum začátku
No já stavil trať a tolik nervů co jsem u toho zažil a hlavně jsem nepoužíval žádne editory ke generaci terénu a jiné veci a stalo to tollik nervů že jsem si dal na dva roky pro jistotu pauzu abych se nezbláznil:)
a teď začínám zase od začátku:(
Jo jinak se chci zeptat jestli náhodou někdo nestaví trať Vlárský průsmyk--Bojkovice?já ji začal pčed dvěma lety stavět a ztratilo se mi cd se zálohou trati..tak jestli má cenu zase začít stavět

Lukas napsal:
...Jo jinak se chci zeptat jestli náhodou někdo nestaví trať Vlárský průsmyk--Bojkovice?já ji začal pčed dvěma lety stavět a ztratilo se mi cd se zálohou trati..tak jestli má cenu zase začít stavět
Tak já mám v plánu zatím aspoň Bojkovice - Slavičín.

dobri chcem sa spytat pana semoru ja chcem si postavit trat no stko mam ale obiekty napr. kolaje domi... viem ze to je subor shapes alebo nieco take no to si skopirujem s trate napr. 321 dam to tam aj texturi spustim editor a dam vibrat obiekt a tie obiekty tam nejsu su tam iba tie zakladne co mam spravit???
:cry: :x porate niekto

Prozkoumej soubor .ref v adresari trati.Je to databaze objektu. Musis tam pridat zaznam o .s souboru. Muzes zkopirovat zaznam o jinem objektu a prepsat jmeno souboru a objektu.

Kosac napsal:
Prozkoumej soubor .ref v adresari trati.Je to databaze objektu. Musis tam pridat zaznam o .s souboru. Muzes zkopirovat zaznam o jinem objektu a prepsat jmeno souboru a objektu.

a adresari trati to co myslis?? raf subor to som nenasiel je to tam kde si otvoris train s. a das routes a tam si vyberes trat alebo kde ? :?: :(

vladii napsal:
Kosac napsal:

a adresari trati to co myslis?? raf subor to som nenasiel je to tam kde si otvoris train s. a das routes a tam si viberes trat alebo gde :?: :|
Jo, přesně tam.

vladii napsal:
dobri chcem sa spytat pana semoru ja chcem si postavit trat no stko mam ale obiekty napr. kolaje domi... viem ze to je subor shapes alebo nieco take no to si skopirujem s trate napr. 321 dam to tam aj texturi spustim editor a dam vibrat obiekt a tie obiekty tam nejsu su tam iba tie zakladne co mam spravit???
Já tedy nevím, ale podle mne by se vladii měl věnovat spíše škole nežli MSTS. Jeho písemný projev to je tedy lahůdka.....A argumenty typu že na písemném projevu nezáleží jsou pěkný blábol. Jen si zkuste tímto pravopisem napsat strukturovaný životopis, až se budete ucházet o práci. Garantuji vám, že budete v konkursu na prvním místě, ale těch odmítnutých!

Miran napsal:
vladii napsal:
Já tedy nevím, ale podle mne by se vladii měl věnovat spíše škole nežli MSTS. Jeho písemný projev to je tedy lahůdka.....A argumenty typu že na písemném projevu nezáleží jsou pěkný blábol. Jen si zkuste tímto pravopisem napsat strukturovaný životopis, až se budete ucházet o práci. Garantuji vám, že budete v konkursu na prvním místě, ale těch odmítnutých!

ok ucim sa a budem sa ucit :D 8) :study: :salut: :bounce:

Miran: Je dosť možné, že vladii je cudzinec (nechcem sa ho dotknúť) a žije na slovensku, v tom prípade klobúk dole, že sa snaží. Ak je ale našinec....

Dráčik napsal:
Miran: Je dosť možné, že vladii je cudzinec (nechcem sa ho dotknúť) a žije na slovensku, v tom prípade klobúk dole, že sa snaží. Ak je ale našinec....
... ak je to našinec, tak potom je to na zaplakanie.

co sa tu obuvate do ludi, o ktorych nic neviete? MSTS sa venuju aj ludia, ktori este chodia na zakladnu skolu. a nie kazdy ma talent na pravopis. na zaplakanie je skor, ked ti, co slovensky jazyk dokonale ovladaju a tym padom by som od nich ocakaval aj urcitu kulturu vystupovania, tak sa tu na fore vyzivaju v roznych invektivach a podobne. to som este nezazil na ziadnom fore a pritom som pravidelne navstevoval fora niekolkych dalsich komunit. neviem ci je teda pravidlom, ze s tvorivostou (v pripade mnohych clenov komunity MSTS je na velmi, velmi vysokej urvoni) musia byt spojene osobne utoky? (tym teraz nemyslim toto vlakno)

tymto prispevkom nepoukazujem na nikoho konkretneho, bol adresovany vseobecne.

Aj žiak zakladnej školy iste pozná zaklady pravopisu. To že sa veta začína veľkým písmenom učia snáď v prvej triede. Je naozaj zaujímavé, že členovia fóra, ktorý už niečo pre MSTS spravili, píšu gramaticky správne.... A nie ako žiaci osobitnej školy, u ktorých sa fatálne gramatické nedostatky krížia s absenciou logiky, takže ich príspevky často nepochopí ani divá sviňa.

neviem co je zaujimave na tom, ze ludia co pre MSTS nieco urobili, pisu gramaticky spravne (a pritom to nie je pravda).
urazat ludi sposobom, ze su na urovni osobitnej skoly, s absenciou logiky, sa mi zda vrcholne nefer.

prosim vas skade si mam zohnat ten program na stavbu trati??ak ho niekto ma poslite mi ho prosim na drafter-1@azet.sk

Naposled editoval moderátor:
drafter napsal:
prosim vas skade si mam zohnat ten program na stavbu trati??ak ho niekto ma poslite mi ho prosim na drafter-1@azet.sk
Nikde, protože je součástí simulátoru a spouští se v menu přes nabídku Train Simulator Editors & Tools.

Naposled editoval moderátor:
START => VŠECHNY PROGRAMY => Microsoft Games => Train Simulator => Train Simulator Editors & Tools

Až naběhne Train Simulator Editors & Tools jsou tam 4 položky, tak hned tu první nahoře.

Back
Nahoře