Ex141Detvan
Začátečník
To miny-99:
Buď rád že tak..já se učím modelovat v gmaxu a taky někdy mám chuť se na to vysr...
Buď rád že tak..já se učím modelovat v gmaxu a taky někdy mám chuť se na to vysr...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak já mám v plánu zatím aspoň Bojkovice - Slavičín.Lukas napsal:...Jo jinak se chci zeptat jestli náhodou někdo nestaví trať Vlárský průsmyk--Bojkovice?já ji začal pčed dvěma lety stavět a ztratilo se mi cd se zálohou trati..tak jestli má cenu zase začít stavět
Kosac napsal:Prozkoumej soubor .ref v adresari trati.Je to databaze objektu. Musis tam pridat zaznam o .s souboru. Muzes zkopirovat zaznam o jinem objektu a prepsat jmeno souboru a objektu.
Jo, přesně tam.vladii napsal:Kosac napsal:Prozkoumej soubor .ref v adresari trati.Je to databaze objektu. Musis tam pridat zaznam o .s souboru. Muzes zkopirovat zaznam o jinem objektu a prepsat jmeno souboru a objektu.
a adresari trati to co myslis?? raf subor to som nenasiel je to tam kde si otvoris train s. a das routes a tam si viberes trat alebo gde :?: :|
Já tedy nevím, ale podle mne by se vladii měl věnovat spíše škole nežli MSTS. Jeho písemný projev to je tedy lahůdka.....A argumenty typu že na písemném projevu nezáleží jsou pěkný blábol. Jen si zkuste tímto pravopisem napsat strukturovaný životopis, až se budete ucházet o práci. Garantuji vám, že budete v konkursu na prvním místě, ale těch odmítnutých!vladii napsal:dobri chcem sa spytat pana semoru ja chcem si postavit trat no stko mam ale obiekty napr. kolaje domi... viem ze to je subor shapes alebo nieco take no to si skopirujem s trate napr. 321 dam to tam aj texturi spustim editor a dam vibrat obiekt a tie obiekty tam nejsu su tam iba tie zakladne co mam spravit???
:x porate niekto
Miran napsal:Já tedy nevím, ale podle mne by se vladii měl věnovat spíše škole nežli MSTS. Jeho písemný projev to je tedy lahůdka.....A argumenty typu že na písemném projevu nezáleží jsou pěkný blábol. Jen si zkuste tímto pravopisem napsat strukturovaný životopis, až se budete ucházet o práci. Garantuji vám, že budete v konkursu na prvním místě, ale těch odmítnutých!vladii napsal:dobri chcem sa spytat pana semoru ja chcem si postavit trat no stko mam ale obiekty napr. kolaje domi... viem ze to je subor shapes alebo nieco take no to si skopirujem s trate napr. 321 dam to tam aj texturi spustim editor a dam vibrat obiekt a tie obiekty tam nejsu su tam iba tie zakladne co mam spravit???
:x porate niekto
... ak je to našinec, tak potom je to na zaplakanie.Dráčik napsal:Miran: Je dosť možné, že vladii je cudzinec (nechcem sa ho dotknúť) a žije na slovensku, v tom prípade klobúk dole, že sa snaží. Ak je ale našinec....
Nikde, protože je součástí simulátoru a spouští se v menu přes nabídku Train Simulator Editors & Tools.drafter napsal:prosim vas skade si mam zohnat ten program na stavbu trati??ak ho niekto ma poslite mi ho prosim na drafter-1@azet.sk
dobre dikMartens napsal:Nikde, protože je součástí simulátoru a spouští se v menu přes nabídku Train Simulator Editors & Tools.drafter napsal:prosim vas skade si mam zohnat ten program na stavbu trati??ak ho niekto ma poslite mi ho prosim na drafter-1@azet.sk
ale ja to tam nemam neviem to najst!drafter napsal:dobre dikMartens napsal:Nikde, protože je součástí simulátoru a spouští se v menu přes nabídku Train Simulator Editors & Tools.drafter napsal:prosim vas skade si mam zohnat ten program na stavbu trati??ak ho niekto ma poslite mi ho prosim na drafter-1@azet.sk