M
miny-99
Host
Mno potřebal bych přidat nějakou radu pro stavbu trati od začátku

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Otevři si editor nějaké trati z MSTS a zkus si přidávat koleje. Opisovat můžeš přímo z originálu. Až pochopíš základy tak si otevři manuál MSTS a tam je návod, jak vygenerovat vlastní trať. Já sice anglicky neumím, ale pochopil jsem to. Výsledek je BP. Pokud Ti něco nebude jasné, tak se ptej na konkrétní věci. Jinak Ti těžko někdo poradí.miny-99 napsal:Mno potřebal bych přidat nějakou radu pro stavbu trati od začátku![]()
![]()
Já jsem jej nepokazil, nebyl jsem si jistý, tak jsem jej jen naznačil. Neměl jsem čas jej hledat (doma mám 2,4kb/s)bob57_cz napsal:Jak psal Zbyněk - jen ten odkaz pokazil : http://trainstav.wz.cz/miny-99 napsal:To Zbyněk Šemora :
Tak do těch kolejí sem se už docela dostal ...A teď bych potřeboval trošku pomoc s tou volnou plochou![]()
Však jsem to napsal minule, že jsi asi u mimozemšťanů.miny-99 napsal:To Zbyněk Šemora :
Tak prázdnou plochu se mi povedlo vytvořit,ale má to jeden nedostatek....Když ji odevřu v editoru tak je tam normálně nebe,ale uplně bílá půda na které vůbec nic ani nevykouzlim![]()
Zbyněk Šemora napsal:Však jsem to napsal minule, že jsi asi u mimozemšťanů.miny-99 napsal:To Zbyněk Šemora :
Tak prázdnou plochu se mi povedlo vytvořit,ale má to jeden nedostatek....Když ji odevřu v editoru tak je tam normálně nebe,ale uplně bílá půda na které vůbec nic ani nevykouzlim![]()
Editor světa - Tvoje trať zvětšit ...zvětšit.........pak si klikni myší na místo, kde chceš vstoupit, pravé tlačítko a tam si tuto volbu potvrdíš. (jak se jmenuje si nepamatuji, ale určitě to bude z popisek jednoznačné.
Uložit, opustit Editor MSTS a pak už to půjde.
Má to jeden háček...tím se to nenaučíš....miny-99 napsal:To Zbyněk Šemora :
Prosim tě ne že bych chtěl otravovat,ale fakt sem se u toho zasek ...myslíš ,že bys mi mohl připravit prázdnou plochu na práci jen s texturou???Byl bych ti dost vděčný....
Martens napsal:Má to jeden háček...tím se to nenaučíš....miny-99 napsal:To Zbyněk Šemora :
Prosim tě ne že bych chtěl otravovat,ale fakt sem se u toho zasek ...myslíš ,že bys mi mohl připravit prázdnou plochu na práci jen s texturou???Byl bych ti dost vděčný....
No jo, jenomže bez terénu Ti jsou koleje na 4 věci.....miny-99 napsal:Martens napsal:Má to jeden háček...tím se to nenaučíš....miny-99 napsal:To Zbyněk Šemora :
Já vim že ne ale aspoň by mi to trošku pomohloMohl bych se na tom naučit dělat pořádně s kolejema ,atd...
Ele z editovat tu mapu pro mě bude snad tabu napořád už dvy dny se snažim skoušim to a nic![]()
Martens napsal:No jo, jenomže bez terénu Ti jsou koleje na 4 věci.....miny-99 napsal:Martens napsal:Má to jeden háček...tím se to nenaučíš....miny-99 napsal:To Zbyněk Šemora :
Já vim že ne ale aspoň by mi to trošku pomohloMohl bych se na tom naučit dělat pořádně s kolejema ,atd...
Ele z editovat tu mapu pro mě bude snad tabu napořád už dvy dny se snažim skoušim to a nic![]()
nebulus napsal:[quote="miny-99
Mno asi máš pravdu,budu skoušet ještě...TRedy to tý doby než mi puknou nervy a počítač hodim z okna![]()
Což nebude dlouho trvat
8)
Zbyněk Šemora napsal:Přesně tak. Pokud někdo nepochopí z návodu MSTS jak vygenerovat svou vlastní trať, tak nemá smysl, aby pokračoval dál, ale dělal něco jiného, co umí. Protože je to to nejjednodužší, co nového stavitele čeká. Jelikož čas jsou peníze, tak nejlevnější varianta jak z toho ven je vyhodit PC oknem.
Ještě se podívej tadyminy-99 napsal:Zbyněk Šemora napsal:Přesně tak. Pokud někdo nepochopí z návodu MSTS jak vygenerovat svou vlastní trať, tak nemá smysl, aby pokračoval dál, ale dělal něco jiného, co umí. Protože je to to nejjednodužší, co nového stavitele čeká. Jelikož čas jsou peníze, tak nejlevnější varianta jak z toho ven je vyhodit PC oknem.
Mno budu zkoušet snad se povede![]()
Martens napsal:Ještě se podívej tadyminy-99 napsal:Zbyněk Šemora napsal:Přesně tak. Pokud někdo nepochopí z návodu MSTS jak vygenerovat svou vlastní trať, tak nemá smysl, aby pokračoval dál, ale dělal něco jiného, co umí. Protože je to to nejjednodužší, co nového stavitele čeká. Jelikož čas jsou peníze, tak nejlevnější varianta jak z toho ven je vyhodit PC oknem.
Mno budu zkoušet snad se povede![]()
http://trainsim.igames.cz/?mod=article&showid=63&query= a
http://trainsim.igames.cz/?mod=article&showid=64&query=
To je snad to, co hledáš
Bobe, ono mu šlo úplně o něco jiného......a jak jsem psal...pokud nezvládneš generování terénu, tak se o koleje ani nesnaž..... je to to samé, jako by ses chtěl naučit řídit mašinu, ale rozjezdy a brždění tě nezajímají...on už to někdo rozjede......bob57_cz napsal:Tak si vem kopii TUTORIAL ROUTE, ostatní přesuň do zálohy jinam.
Máš tam základ a na tom můžeš mazat a přidávat, co chceš.
Martens napsal:Bobe, ono mu šlo úplně o něco jiného......a jak jsem psal...pokud nezvládneš generování terénu, tak se o koleje ani nesnaž..... je to to samé, jako by ses chtěl naučit řídit mašinu, ale rozjezdy a brždění tě nezajímají...on už to někdo rozjede......bob57_cz napsal:Tak si vem kopii TUTORIAL ROUTE, ostatní přesuň do zálohy jinam.
Máš tam základ a na tom můžeš mazat a přidávat, co chceš.