Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Původní archivy měly v označení podtržítko, nově kosmeticky upravené mají na nové stránce pomlčku. Jinak se nezměnilo téměř nic, krom toho, že v některých archivech při přebalování krom přejmenování zmizely i adresáře. Smysl "transformace" = :?:vlado0001 napsal:Nakoľko má toho Rocker teraz veľa, tak som sa rozhodol dávať svoje repainty na novú stránku. Odteraz ich nájdete...
Pro odlehčení stačil prostý přesun bez přebalování a přejmenování, když se na vnitřním obsahu nic nezměnilo. Takto to jen přináší další nepřehlednost pro stahovatele. Budou mít ve dvou různých archivech totéž.vlado0001 napsal:bob_57cz
Zmyslom nebola nejaká zmena, ale odľahčenie Rockera. A keď Ti chýba podtržítko, tak myslím, že si dosť znalý aby si si ho doplnil. Účelom je dostať reskiny medzi užívateľov. To že chýbajú adresáre je moja chyba, to uzávam, ale aj cez to sa dá veľmi ľahko preniesť, pretože užívatelia MSTS majú tie adresáre už vytvorené. Okrem toho jedna zmena predsalen pribudla. Tri nové repainty.
Čoudo,pokud se ti to nelíbí tak to na ten nový model můžeš udělat,myslím že pan Vlado bude moc rád a ušetříš mu spoustu času...Čouda napsal:Doprčic chlapi, proč je na starém modelu? Když už máme ten nový, tak by bylo daleko lepší to skinovati na něj i za cenu toho, že skiny budou přibývat pomaleji.
Zbyňku, to, že to někdo z autorů nedodržuje je sice smutné,ale není až taková tragedie - ty skiny dokážou žít vedle sebe i tak a aktivity šlapou - důkazem budiž aktivity Dana J. a modely Taxe nebo Pikka - stáhneš, nainstaluješ, nic neupravíš a jedeš.Zbyněk Šemora napsal:Já bych se také přimlouval, aby se neuhýbalo od norem značení a dodržovala složka. Když dám soubor rozbalit, tak se mi udělá složka například zssk-350.018. Znalý si obsah vloží do zssk_350, ale většina laiků složku ponechá jak je, však ono to také funguje. Pak se vydají aktivity a laik se diví, že mašinu tam má, ale MSTS se chová, jako by tam nebyla.
Píšu to proto, že mi stále chodí emaily typu: "Nainstaloval jsem si do trati další aktivity a od té doby MSTS nefunguje a vyhazuje chyby. Co mám dělat?"
Sice je potřeba rozeznat jednotlivá inventární čísla, tak by asi jen stačilo složku archivu nechat jak je a soubory uvnitř dát do složky příslušné řady.
Jinak se opravdu jen přimlouvám, nic nikomu nevyčítám.