Repainty Rocker & Vlado

Re: Repainty Rocker & Vlado

Ano, je pravda s tým označením *.s súboru, ospravedlňujem sa. Ale stačí z názvu zmazať zssk a podtržítko a malo by to fungovať.

Akurat som došol z roboty.Ok,idem sa na to kuknut :wink:

3Michal : Ano presne tá :lol: Ale sak aj v MSTS sa moze dodrbať,bude to opäť viacej reálnejšie :lol:
Je však zaujimavé,že počas mojich jázd sme už 4x vykapali v Ilave...Na tom niečo bude :twisted:

Prosím ťa budú na tej 363.144 funkčné obidva zberače? :)

vlado0001 napsal:
Nakoľko má toho Rocker teraz veľa, tak som sa rozhodol dávať svoje repainty na novú stránku. Odteraz ich nájdete...
Původní archivy měly v označení podtržítko, nově kosmeticky upravené mají na nové stránce pomlčku. Jinak se nezměnilo téměř nic, krom toho, že v některých archivech při přebalování krom přejmenování zmizely i adresáře. Smysl "transformace" = :?:

bob_57cz
Zmyslom nebola nejaká zmena, ale odľahčenie Rockera. A keď Ti chýba podtržítko, tak myslím, že si dosť znalý aby si si ho doplnil. Účelom je dostať reskiny medzi užívateľov. To že chýbajú adresáre je moja chyba, to uzávam, ale aj cez to sa dá veľmi ľahko preniesť, pretože užívatelia MSTS majú tie adresáre už vytvorené. Okrem toho jedna zmena predsalen pribudla. Tri nové repainty.

Rocker: Ako pokračuje tvorba 363.144 Kedy asi bude na stiahnutie? :D

vlado0001 napsal:
bob_57cz
Zmyslom nebola nejaká zmena, ale odľahčenie Rockera. A keď Ti chýba podtržítko, tak myslím, že si dosť znalý aby si si ho doplnil. Účelom je dostať reskiny medzi užívateľov. To že chýbajú adresáre je moja chyba, to uzávam, ale aj cez to sa dá veľmi ľahko preniesť, pretože užívatelia MSTS majú tie adresáre už vytvorené. Okrem toho jedna zmena predsalen pribudla. Tri nové repainty.
Pro odlehčení stačil prostý přesun bez přebalování a přejmenování, když se na vnitřním obsahu nic nezměnilo. Takto to jen přináší další nepřehlednost pro stahovatele. Budou mít ve dvou různých archivech totéž.
( Ono tam ale na pozadí něco drobátko zapáchá - to je ale jen mezi vámi. ) Jak jsem psal : Smysl "transformace" = :?:
Adresáře někteří mají, jiní nemají ani tucha, co a kam s tím. Takový oznam řadím mezi (foneticky) "vyhovorki vašej Dorki". :salut:

bob57_cz
Počuj, píš si čo chceš. O tom čo je medzi nami nevieš absolútne nič a predsa sa k tomu vyjadruješ. Ja sa nepotrebujem na nič vyhovárať a Tvoje dohady môžu byť každému ukradnuté. Rocker robí kurz na rušňovodiča, chodí na týždňovky, teda nemá nejako moc času, preto som sa rozhodol vytvoriť vlastné stránky na ktoré si môžem dať repaint hneď ako je hotový. K rockerovym stránkam nemám prístup ako admin a takáto bola dohoda medzi nami od začiatku. Ešte k archívom. To že tam niesú adresáre, to som už písal, ale podtržítka po stiahnutí tam sú, teda nie pomlčky. Z toho vyplýva, že duplicita by sa vyskytnúť nemala. Prepáč, že chodím po Tvojej zemeguli a neopýtal som sa Ťa čo si na vlastné stránky môžem dať a ako to tam dať. Jediné čo "drobátko zapáchá" je Tvoj pocit vševedúceho. Ak máš nejaké výhrady, tak prosím na mail vlamis@zoznam.sk pretože toto fórum by asi nemalo slúžiť na hodnotenie iných stránok, ale skôr by sa malo týkať samostatných repaintov. Predpokladám, že toto tu na fóre ohľadom mojej stránky nebola Tvoja posledná reakcia, ale z mojej strany už reakciu nečakaj.

Naposled editoval moderátor:

Doprčic chlapi, proč je na starém modelu? Když už máme ten nový, tak by bylo daleko lepší to skinovati na něj i za cenu toho, že skiny budou přibývat pomaleji.

Čouda napsal:
Doprčic chlapi, proč je na starém modelu? Když už máme ten nový, tak by bylo daleko lepší to skinovati na něj i za cenu toho, že skiny budou přibývat pomaleji.
Čoudo,pokud se ti to nelíbí tak to na ten nový model můžeš udělat,myslím že pan Vlado bude moc rád a ušetříš mu spoustu času...

Já bych se také přimlouval, aby se neuhýbalo od norem značení a dodržovala složka. Když dám soubor rozbalit, tak se mi udělá složka například zssk-350.018. Znalý si obsah vloží do zssk_350, ale většina laiků složku ponechá jak je, však ono to také funguje. Pak se vydají aktivity a laik se diví, že mašinu tam má, ale MSTS se chová, jako by tam nebyla.
Píšu to proto, že mi stále chodí emaily typu: "Nainstaloval jsem si do trati další aktivity a od té doby MSTS nefunguje a vyhazuje chyby. Co mám dělat?"
Sice je potřeba rozeznat jednotlivá inventární čísla, tak by asi jen stačilo složku archivu nechat jak je a soubory uvnitř dát do složky příslušné řady.
Jinak se opravdu jen přimlouvám, nic nikomu nevyčítám.

Zbyněk Šemora napsal:
Já bych se také přimlouval, aby se neuhýbalo od norem značení a dodržovala složka. Když dám soubor rozbalit, tak se mi udělá složka například zssk-350.018. Znalý si obsah vloží do zssk_350, ale většina laiků složku ponechá jak je, však ono to také funguje. Pak se vydají aktivity a laik se diví, že mašinu tam má, ale MSTS se chová, jako by tam nebyla.
Píšu to proto, že mi stále chodí emaily typu: "Nainstaloval jsem si do trati další aktivity a od té doby MSTS nefunguje a vyhazuje chyby. Co mám dělat?"
Sice je potřeba rozeznat jednotlivá inventární čísla, tak by asi jen stačilo složku archivu nechat jak je a soubory uvnitř dát do složky příslušné řady.
Jinak se opravdu jen přimlouvám, nic nikomu nevyčítám.
Zbyňku, to, že to někdo z autorů nedodržuje je sice smutné,ale není až taková tragedie - ty skiny dokážou žít vedle sebe i tak a aktivity šlapou - důkazem budiž aktivity Dana J. a modely Taxe nebo Pikka - stáhneš, nainstaluješ, nic neupravíš a jedeš.

Největší průser je právě ten, když si to autor aktivity nakopíruje jinam, než je to v archivu a striktně se drží normy tak, jak píšeš výše, či si svůj adresář ještě nějak jinak poupravuje, ale odkaz je v podstatě na zcela něco jiného - to je ten pravý důvod, proč to pak nefunguje.

User by právě neměl přemýšlet. Buď model dát do instaláku nebo "Rozbalit zde" a vytvoří se jednoznačná složka. Pokud po rozbalení jsou rovnou dispozici soubory, které se musí dát do nějaké složky, tak už uživatel musí přemýšlet, kam s tím. Tady pak vznikají odchylky.

Tak páni. Doterajšie repainty už znovu prerábať nebudem, ale dnes pribudol repaint 350018, ktorý je už tak ako má byť. po rozbalení v zložke zssk_350. A k novému modelu rady 350.... Keby si to každý vyskúšal naskinovať nový model tak by pochopil prečo to robím na starý. Starý sa mi páči viac.

Zdravim Vás.
Kedže ako budúci majster mám teraz vela učenia tak bohužial mám pomenej času,ale s MSTS samozrejme nekončím.Kedže zachvílku mám plnú kapacitu webu ostatné skiny budu na Vladovej stránke.Ale ako kukám Vlado má ozaj parádnu stránku :wink: Aj tam sa mám čo učiť :D

Já skinuju na model nový barči, peršing a tak nějaká 350tka nebude problém. Nejhorší je dělená bočnice (tu možná 350tka nemá, na textury jsem nekoukal), ale udělat to lze. Jenom si s tím pohrát ;-)

To Kadr: popíchnutí neuškodí .... :-D:-D:-D:-D:-D

Čouda, skúšal som 350 na nový model. Iste sa to dá, ale musel som kriviť rovné textúry a nakoniec som s tým nebol aj tak spokojný, tak som to spravil na starý model. No a okrem toho starý model mi pripadá bližšie k realite čo sa vzhľadu týka. JEdiná nevýhoda je snáď len ovládanie len jedného zberača.....

Back
Nahoře