Repainty Rocker & Vlado

Re: Repainty Rocker & Vlado

vlado0001 napsal:
Čouda, skúšal som 350 na nový model. Iste sa to dá, ale musel som kriviť rovné textúry a nakoniec som s tým nebol aj tak spokojný, tak som to spravil na starý model. No a okrem toho starý model mi pripadá bližšie k realite čo sa vzhľadu týka. JEdiná nevýhoda je snáď len ovládanie len jedného zberača.....
Model 350 od Starého má animované oba sběrače.

Přesně tak,chce to jen malou úpravu v engu a sběrače fungují oba dva. :)

Mě se líbí oba modely,u staršího by to chtělo upravit sběrače.( vzhledově ).

HM,TA 350tka na stary model neni spatny,zrovna u techto masin je mi to jedno.......jezdim s tema tak i s tema......kazdej model ma svole plus a minus,treba ze strecha u noveho modelu me prijde realensji,muj nazor,takze hezkej skin ta 350 018:)

Mě se teda líbí víc nový model ale když je pěkný skin na starý model taky to není špatný.

Zbyněk Šemora napsal:
vlado0001 napsal:
Čouda, skúšal som 350 na nový model. Iste sa to dá, ale musel som kriviť rovné textúry a nakoniec som s tým nebol aj tak spokojný, tak som to spravil na starý model. No a okrem toho starý model mi pripadá bližšie k realite čo sa vzhľadu týka. JEdiná nevýhoda je snáď len ovládanie len jedného zberača.....
Model 350 od Starého má animované oba sběrače.
Šnek napsal:
Přesně tak,chce to jen malou úpravu v engu a sběrače fungují oba dva. :)
Samotná úprava v souboru.eng nebude nic platná, pokud bude použit původní jednosběračový model.s .
Teprve inovovaný Milošův model umožňuje animaci obou sběračů.
vlado0001 napsal:
No ale prečo potom podľa väčšiny je nový model lepší? Pretože je novší?
A kdo je to ta většina ? Pro každého je to individuální, ale preferenci většiny opravdu nikde nevidím.
Jsou prostě dvě funkční modelové verze různých autorů.
Každá verze vznikala v jiné době a má řadu odlišností - nejvíc to je vidět, když se obě verze spojí v jednom.con .
Na první pohled je starší menší, novější má jiný úhel čel ( a problém se stíny v nastavení msts - počet vláken v root ).

Preto si myslím, že väčšina, pretože každý čo sa niečo k repaintu opýta je to, " že prečo na starom modely, resp. prečo nie na novom. Starý model mi je bližší a pripadá mi reálnejší, tak preto.

vlado0001 napsal:
Starý model mi je bližší a pripadá mi reálnejší, tak preto.
bob57_cz napsal:
Na první pohled je starší menší, novější má jiný úhel čel ...
Podle mě novější model působí opticky mohutněji, tak jako ve skutečnosti. Ale zase těch textur :)

Chtělo by to dát oba modely vedle sebe a porovnat.V soupravě 350 nová+350 stará + sv to není zas tak ono. :(

Ahojte všetci. Na moje stránky pribudol repaint 350 003-0 ZSSK v Blonski nátere.

vladho.webgarden.cz

Nazdar. Rád by som si stiahol tie tvoje repainty, ale odkedy máš nové stránky, tak z tých odkazov sa nedá vôbec ťahať, alebo to ide veľlmi veľmi pomaly. Skús s tým niečo prosím vyriešiť, lebo tie repainty by som si rád stiahol. Ďakujem. Ahoj

Ivan.ps napsal:
Nazdar. Rád by som si stiahol tie tvoje repainty, ale odkedy máš nové stránky, tak z tých odkazov sa nedá vôbec ťahať, alebo to ide veľlmi veľmi pomaly. Skús s tým niečo prosím vyriešiť, lebo tie repainty by som si rád stiahol. Ďakujem. Ahoj
Tak já jsem teď stahoval a běželo mi to suprově ,stáhnuté za 10 vteřin. :D Ta 350 003 vypadá moc hezky.

Vďaka moc. Čo sa týka ťahania zo stránky, to nieje v mojej moci, čiže s tým neviem spraviť nič:-(((

Ani mne to nejde sosnúť.Vlado skús to mať ako ja,sťahovať priamo zo stránky

Back
Nahoře