Repainty Rocker & Vlado

vlado0001 napsal:
Potrebujem sa súrne skontraktovať s Jirkom T. kvôli zverejneniu skinu ČD 150 013-1. Neviete niekto o ňom? Asi zmizol z povrchu zemského.

Napis Davidovi Hajkovi oni uzko spolupracuju.

Ta 150 013 vypadí dost dobře. Už se na ti těším

P.S: Jak to vypadá s 151 007 která je podle webu v přípravě ?

dem napsal:
vlado0001 napsal:
Potrebujem sa súrne skontraktovať s Jirkom T. kvôli zverejneniu skinu ČD 150 013-1. Neviete niekto o ňom? Asi zmizol z povrchu zemského.

Napis Davidovi Hajkovi oni uzko spolupracuju.

Ahoj Dem.
Díky moc za info, už som napísal.
Ondra.H napsal:
Ta 150 013 vypadí dost dobře. Už se na ti těším

P.S: Jak to vypadá s 151 007 která je podle webu v přípravě ?
Ďakujem:-) 151 007 je tam na 60 % , ale práce pokračujú.
Jirka súhlasil, takže 150 013-1 ČD je už vonku
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vlado-msts.xlan.sk/Skladisko/150013-1 CDe.jpg

Naposled editoval moderátor:
Kua Ty fakt robíš ako na páse, vieš ako Ti závidím Tvoj čas :D? Ale potešil si ma, červené máme všetky, Ivan stavia pekne, takže načim by bolo zbúchať na 130-ku nejaké turnusové dni, nech to jazdí.Ja sa babrem s jedným čmelom už týždeň a nie a nie ho dotiahnuť, už treba len nastriekať strechu a krátky čumák.

Čas mám, tak robím. Bolo by to škoda nevyužiť. Čo sa 130ky týka, zatiaľ som videl len screeny z Ľudovítova, ale je to paráda. Držím chlapovi palce a už sa neviem dočkať kedy sa napojí na Trnovec. Ale ešte bude treba nejaké laminy a bude to super.

Ďakujem pekne za pochvali páni, to ma iba povzbudzuje do ďalšej práce. K ešte reálnejšiemu sparcovaniu Ľudovítova mi chýbajú fóliovníky, pretože skleníky nevyzerajú veľmi dobre a reálne, bohužiaľ sa ale nenašiel nikto ochotný, kto by mi s týmto problémom pomohol... To sme už ale v tomto vlákne OT, takže 130-tku prosím riešme v príslušnom vlákne.

to Rocker: takze je to iste. Vsetko som uspesne absolvoval a pivecko v Strecne bude.

To Vlado : pekna praca chlape...

Niečo hovoríš :D, problém je že budem cez ten víkend oddychovať v Dedinkách, Tax ma asi ukameňuje :D, ale hádam si cvaknem Horehronca pri prejazde Palcmanskej Maše.:)

Sciara napsal:
ahoj vlado,ten pershing je povedenej:),chystas se udelat tu 151 007??

Ahoj. Vďaka :-) 151 007 je rozrobený, len v priebehu prác som zistil, že podklady ktoré mám, sú nedostačujúce. Čiže zatiaľ som to pozastavil do doby, keď sa mi podarí zohnať nejaké doplňujúce foto.

no,tak velka skoda,ale snad se podari najit dalsi material,tak hodne stesti,hlavne do dalsich skinu:)je to nadhera.)

Pekný skin, ozaj, len škoda, že v poslednom čase praktizuješ na posledné skiny techniku - "z polovice boku urobím celé 2 boky". Tu to až tak nevyniká, hoci obe stanovištia sú označené ako 2, jedna strana má dvojku dokonca opačne.
Skinuješ dobre, to sa musí uznať, ale mohol by si aspoň skúsiť zakamuflovať určité časti, nech to nie je dvojnásobná zrkadlovka.

Back
Nahoře