Repainty Rocker & Vlado

Marek dole klobuk. Toto by som asi ani ja nezvladol. Ak ked aj tak takto perfektne urcite nie.....Obdiv.

No konečne zaparkovala aj u mňa doma, musím uznať že si sa vyšvihol veľmi dobre, je to fantastické a prajem všetko dobré aj v ďalšej tvorbe. :)

Všetkým vám ďakujem,snažil som sa najviac ako viem,hádam sa to prejavilo na repainte .Inak v noci sťahovalo mašinu zo stránky úplne bleskovo,11Mb sa pár sekúnd.

Naposled editoval moderátor:
Rocker napsal:
A čo tak pozrieť môj profil ? náročné ?

To sem udělal, na stránkách sem se akorát dočetl že ,,!!! Na stránku pribudla dlhoočakávaná krásavica ZSSK 362.002 vo farbách SZP !!!Viac sa dozviete a uvidíte v sekcii REPAINTY...", ale když vlezu do Repaintů, tak tam jsou pouze 363.144 a 362.011, tak já newim...

Asi mi ju niekto uchmatol aby ju mal pre seba :lol:.No ja ju tam vidím a ide aj download,ale ta rýchlosť opäť nič moc...

Ja mam IE takže som písal ako je to u mňa.Tak dúfam,že teda všetko funguje.Prajem pokojné jazdenie

fíííííra napsal:
Tak už to mám, Mozilla mi to nějak nebrala, ale přes IE sem už taky našel a Mozzilu sem aktualizoval a už taky našla

fíííra. Mne toto zvykla robiť opera. Sranda je v tom, že má niekde načítanú stránku z poslednej návštevy, takže ak pôjdeš na rockerovu stránku, tak slač F5 - obnoviť a malo by to ísť.

Vydal som menšiu opravu ZSSK 362.002,mala pár chybičiek,takže si ju prosím stiahnite odznova,teda kto chce samozrejme...

Ahoj. Prosímtě mám problém se stáhnutím 002ky.
Podaří se mi vždy stáhnout jen .rar soubor o velikosti 365kb ,který obsahuje jen textáky "readme ,eng ,s" a obrázek "jpg"..
Celé je to přitom správně ve složce zssk_362.002_SZP.
Je chyba v souboru nebo při downloadu u mne?

(WinRAR při otevírání hlásí chybu: "...zssk_362.002_SZP.rar :neočekávaný konec archívu")
--------------------------------------------------------------------------------------------
Chyba byla někde na trase.. Už se mi podařilo sosnout celý stroj.. Omlouvám se a díky za 002ku!

Ahoj,je dosť možné,že sprostosti robí Blueboard lebo download ide cez to,takže to zrejme zruším...
Zatiaľ to všetko fachčí ale ak by boli problémy dajte vedieť

Ahojte neviete mi niekto povedat preco ked som si stiahol 362 002 mi vypisuje ked mi nacitava hru,ze selhalo vytvoreni pohledu z kabiny !!! ostatne 362 mi idu len pri tejto mi to vyhadzuje!!":(

A o tomto vieš ? Stiahni si Update kabiny 362/363 a malo by ti všetko fungovať - http://msts.web2001.cz/kabiny.htm

Back
Nahoře