Repainty Rocker & Vlado

Ano , to je ono, takto blonskac vyzera dobre a je vidiet , aky je prakticky:D Este to chce prasa 011. http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/350705.jpg

Presne tak, tiež dúfam, že s blonskim náterom skončili :D:D Je to hnus, ale Vlado perfektná práca , tuším, že toto je najviac zašpinená mašina čo máme v MSTS :D

Naposled editoval moderátor:
Kvalita SonyEricson :) Videl si ako teraz vyzerám, takže toto mi už nemôže ublížiť.

Vlado:bravóó , a teraz by to mali vidieť kompetentní žopkári aby si uvedomili, že aký skvelý je ten náter.

duuso napsal:
Vlado:bravóó , a teraz by to mali vidieť kompetentní žopkári aby si uvedomili, že aký skvelý je ten náter.

Ďakujem:-D .
čo sa týka žopkárov, nemyslím si, že by ich to nejako moc zaujímalo, veď keby ano, tak to im muselo byť jané už vtedy, keď videli návrh tohto náteru, ale zrejme rozhodovali iné kritériá.

vlado0001 napsal:
čo sa týka žopkárov, nemyslím si, že by ich to nejako moc zaujímalo, veď keby ano, tak to im muselo byť jané už vtedy, keď videli návrh tohto náteru, ale zrejme rozhodovali iné kritériá.

Mal som možnosť sa rozprávať s členom ( či dokonca predsedom?! ) výberovej komisie a Vlado má 100% pravdu:cry:.

Neviem prečo vás to ešte udivuje. Čo sa týka vozového, alebo rušňového parku, alebo dokonca cestujúcej verejnosti tak pre tieto sektory existuje dobro a pokrok len ako vedľajší produkt niečieho osobného ťaženia.

Chtel bych poprosit Rockera a Vlada,zda by neudelali model 363 033 RELAY,jelikoz jejich modely jsou skvele a hlavne funguji bezproblemove.
http://trainweb.cz/foto/lokomotiva-363-033-2-prerov-9501
Diiky panove za vase modely do MSTS

Rocker asi jsem v te dobe jeste nejak nepropadl MSTS tak moc,navic ji mam doma i na kolejisti v modelu.A mit ji v MSTS,tak ji prohanim na R Brno - Praha.Byl bych moc rad,kdyby jsi ji udelal.Tvoje 362 002 je luxusni.

Nejak sme sa nerozumeli.
Ja som sa pýtal na RELAYku pomaly pred mesiacom ale nikto neodpovedal...
Takže to znamená,že tu máme štyri možnosti :
1) Nie sú fotky a teda zrejme nikto na nej nepracuje...
2) Sú fotky a niekto na nej pracuje ale ešte nie je hotová...
3) Pracuje sa nej ale má to byť prekvapenie a preto je tu ticho
4) Nikto si neprečítal moju otázku z pred mesiaca

Vyber si čo je pre teba pozitívnejšie :lol:.Ak ešte niečo tak cez SZ nech je vo vlákne poriadok

vlakfoto napsal:
Chtel bych poprosit Rockera a Vlada,zda by neudelali model 363 033 RELAY,jelikoz jejich modely jsou skvele a hlavne funguji bezproblemove.
http://trainweb.cz/foto/lokomotiva-363-033-2-prerov-9501
Diiky panove za vase modely do MSTS

Máš tam jednu podstatnú chybu. Nejedná sa o model , ale repaint. Týmto nezhadzujem Vladovu a Rockerovu prácu, lebo spraviť poriadny repaint je kumšt. Takže repaint vlakfoto a nie model.

Ja nějaké fotky mám, ale na nový model nebudou použitelný. BOhužel je tam šum. Je to nutno přefotit. Kdyby měl někdo přecjen zájem já to pohledám, snad jsem to nesmáznul.

Back
Nahoře