Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přečti si patřičné vlákna v HydeParku a Reálné železnici....na toto téma se tady toho napsalo více než dost a díky Bobovi57 i s přímými odkazy na patřičné zákony....takže bych poprosil, abys další dotazy podobného typu směřoval tam....díkyklimi napsal:Malý dotaz.Jakou školu by se mělo studovat v případě zájmu být fírou?Dík
Mne sa to stalo.Pajavlaky napsal:klimi: A ptal si se? Nemůžeš čekat, že ti jízdu cizí fíra sám nabídne.
někdy se budu muset odvazitPajavlaky napsal:klimi: A ptal si se? Nemůžeš čekat, že ti jízdu cizí fíra sám nabídne.
Doufám, že se to Džordžovi jednou podaří vyřešitmusel jet rychlostí reálnou, tedy například místo 120 v MSTS asi 95
Pájo, Tebe by bavilo jet 400 km pořád naplno a koukat na zelenou cestu ? A jenom 3x zastavit ?Pajavlaky napsal:Doufám, že se to Džordžovi jednou podaří vyřešitmusel jet rychlostí reálnou, tedy například místo 120 v MSTS asi 95. Vždyť přece už donekonečna nejde vlaky brzdit jízdou na autoblok atd. Skoro všechny ostatní problémy jsou oproti tomuto malicherné. Tohle silně ubírá reálu, i když si to mnohdy neuvědomujeme...
Tahle diskuse tady už byla a obavam se, že s kritikou neuspěješ ..... jenom se modlim, že nebude vyslyšena prosba na rozchození ARR a AVV v MSTS....Tomes napsal:Pájo, Tebe by bavilo jet 400 km pořád naplno a koukat na zelenou cestu ? A jenom 3x zastavit ?Pajavlaky napsal:Doufám, že se to Džordžovi jednou podaří vyřešitmusel jet rychlostí reálnou, tedy například místo 120 v MSTS asi 95. Vždyť přece už donekonečna nejde vlaky brzdit jízdou na autoblok atd. Skoro všechny ostatní problémy jsou oproti tomuto malicherné. Tohle silně ubírá reálu, i když si to mnohdy neuvědomujeme...
Krok k realitě to je, ale to si taky můžeme sednout k televizi a pouštět video z tratě....Pajavlaky napsal:Martens: Nic nekritizuji... Jenom říkám, že pro mě je to nejzávažnější nedostatek. Všechno co vyřešil MSTS Bin je úžasný. Především tedy odstranění pádů, což je pro mě největší zásluha MSTS Binu, třebaže se o ní skoro vůbec nemluví. Tady se totiž někdy dává přednost blbůstkám před základními nedostatky...
S rozchozením AVV a ARR souhlasím. Další krok k realitě.
To by mohl ale fíra v reálu takyTomes napsal:Krok k realitě to je, ale to si taky můžeme sednout k televizi a pouštět video z tratě....
Pájo, simulátor nikdy nebude reál, chybí tam hodně okolních vlivů (pominu-li samotné ovládání loko). Jenom jsem chtěl říct, že jízda na počítači a ještě s automatikou, to je fakt jenom čumenda. Martens má pravdu, že už se tady o tom psalo dost, MSTS nikdy nebude reál, ale ještě, že ho máme a s Binem je to úplně o něčem jiném, ale žádný Bin neudělá reál.Pajavlaky napsal:To by mohl ale fíra v reálu takyTomes napsal:Krok k realitě to je, ale to si taky můžeme sednout k televizi a pouštět video z tratě..... Na jednu stranu chápu to, co tvrdí Martens, že reál a PC je úplně něco jiného, ale to bychom se na to pak úplně všichni mohli vykašlat, když nás nudí už samotná podstata simulátoru.