Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Aktualizace 8

Pánové co takhle Globaly řešit někde jinde??? :mad:

Aktualizace 8 bude ke stažení 15.1.2007, bude obsahovat nový úsek Žilina - Púchov, včetně kompletního přestavění Púchovského zhlaví v Žilině.
Také děkuji polskému uživateli MSTS panu Piotr Sobolewski, který vytvořil tunelové kolejiště pro Hněvkovský tunel (oblouk r=750m) a model Třebovického tunelu, viz obrázek zde:
http://www.ama-cb.cz/msts/TRAT_321/Trebovice_Tunel.jpg

Naposled editoval moderátor:
Aktualizace 8 bude ke stažení 15.1.2007, bude obsahovat nový úsek Žilina - Púchov, včetně kompletního přestavění Púchovského zhlaví v Žilině
.

Tak to s vydáním aktivity počkám - R423.

alcapone napsal:
Aktualizace 8 bude ke stažení 15.1.2007, bude obsahovat nový úsek Žilina - Púchov, včetně kompletního přestavění Púchovského zhlaví v Žilině
.

Tak to s vydáním aktivity počkám - R423.

Až tak drsné přestavění to nebylo, koleje ze Žiliny do Čadce zůstaly nedotčené, takže aktivitu klidně můžeš vydat.

Re: Aktualizace 8

Stavitelxx napsal:

Aktualizace 8 bude ke stažení 15.1.2007, bude obsahovat nový úsek Žilina - Púchov, včetně kompletního přestavění Púchovského zhlaví v Žilině.
Také děkuji polskému uživateli MSTS panu Piotr Sobolewski, který vytvořil tunelové kolejiště pro Hněvkovský tunel (oblouk r=750m) a model Třebovického tunelu, viz obrázek zde:
Mimochodem kdy začneš stavět ve směru Horní Lideč a Valašské Meziříčí ?

Re: Aktualizace 8

Ondra.H napsal:
Stavitelxx napsal:

Mimochodem kdy začneš stavět ve směru Horní Lideč a Valašské Meziříčí ?

Z Púchova na Horní Lideč čekám ještě na info o sklonových poměrech - pracuje se na tom. A dál na Hranice na Moravě nemám zatím vůbec nic, ani video, ani sklony..... Na Horní Lideč nejdříve v Akt. 11

Diaľnica

Len tak pre info - v januári bude odovzdaný úsek diaľnice Dolný Hričov - Plevník Drieňové v polovičnom profile. Tým som chcel povedať, že diaľnica bude funkčná (aby bol MSTS aktuálny)

Stavitelxx: Posílal jsem objednávku tratě, ale nedostal jsem žádnou odpověď, jen bych chtěl vědět jestli to bylo doručeno protože mě zlobil email seznam. :roll:

Re: Diaľnica

pitt napsal:
Len tak pre info - v januári bude odovzdaný úsek diaľnice Dolný Hričov - Plevník Drieňové v polovičnom profile. Tým som chcel povedať, že diaľnica bude funkčná (aby bol MSTS aktuálny)

V MSTS bude dálnice v takovém stavu, v jakém ji mám zachycenou na videu - tzn. rozestavěná.

bol by niekto ochotny poslat mi na mail ramelow@azet.sk aktivity pre trat 321: Kosican 1+2 a Cassoviu....? nejak mi nejdu otvorit po stiahnuti zo stranky trate 321

Ono to nemá význam, pretože autor urobil pár korekcií, po ktorých sa narušilo mnoho paths.

ramelow napsal:
bol by niekto ochotny poslat mi na mail ramelow@azet.sk aktivity pre trat 321: Kosican 1+2 a Cassoviu....? nejak mi nejdu otvorit po stiahnuti zo stranky trate 321

R 423 Cassovia dodělávám, vydrž do příštího výkendu.

alcapone napsal:
ramelow napsal:

Už se nemůžu dočkat. A pro BP Cassovie nebude ?

VáclavS napsal:
Už byla udělána někým jiným, pokud nechce Alcapone udělat vlastní versi.
A nevíš kým, rád bych si to projel, kvalitních aktivit není nikdy dost :!:

Mondeo napsal:
alcapone napsal:
ramelow napsal:

Už se nemůžu dočkat. A pro BP Cassovie nebude ?

Pro BP je už dávno udělaná, ale stáhl jsem ji pro projetí v novém binu, tak pár dní vydržte.

Aktualizace 8

Můžete stahovat aktualizaci 8 ze stránky Tratě 321, pár úprav v úseku Zábřeh - Česká Třebová a nový úsek Žilina - Púchov.
Zvláštní poděkování patří uživateli "Jeffer"-ovi za vytvoření mapy pro stránku Tratě 321.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře