Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Hlavně, aby se video vydařilo, nemáš i aktuální TTP, stále mám dilema jaká je rychlost mezi Rudolticemi a Krasíkovem. Dle TTP 120, ale z mého videa je na zakrytém rychlostníku schováno 140. Stav před půlrokem. Ale oblouky jsem už srovnal, těch 140 by to mohlo snést, ale jestli je do Rudoltic 160, to by mě také zajímalo.
Ale v každém případě by to i chtělo osobní návštěvu.
Jiří napsal:Snad nechceš Stavitelxx-i postavit svoji trať až do Prahy ? To by se Zbyněk moc zlobil, že mu fušuješ do řemesla.![]()
![]()
Ale jinak bych se přimlouval, kdyby byl dostavěný úsek alespoň do Zábřehu,ať pak člověk může přestoupit na Zbyňkovu trať. Snad neplánuješ postavit to až do České Třebové ? Vždyť ze Zábřehu je to ještě pěkná štreka.
Já se na nikoho zlobit nebudu, ale jen tak mimochodem, Českou Třebovou stavět v MSTS nepřeji ani vrahovi za trest. Ale třeba Stavitel XX, mladá krev, se s touto stanicí popere lépe. Mě už z ní hrabe. Večer zavřu oči a vidím ČT. Shodou okolností už dělám tu radostnější práci, osazuji v ní poslední návěstidla. Sloupy TV už mám a vlaky konečně mohou opět jezdit.Jiří napsal:Snad nechceš Stavitelxx-i postavit svoji trať až do Prahy ? To by se Zbyněk moc zlobil, že mu fušuješ do řemesla.![]()
![]()
Ale jinak bych se přimlouval, kdyby byl dostavěný úsek alespoň do Zábřehu,ať pak člověk může přestoupit na Zbyňkovu trať. Snad neplánuješ postavit to až do České Třebové ? Vždyť ze Zábřehu je to ještě pěkná štreka.
Ze Zábřehu přímo nee, ale :Jiří napsal:Chci se zeptat Zbyňka, vede vůbec nějaká trať ze Zábřehu na Brno ? Všiml jsem si, že v jeho trati to vůbec není, jelikož se jede do České Třebové a pak po jiné koleji na Brno.
Martens napsal:Ze Zábřehu přímo nee, ale :Jiří napsal:Chci se zeptat Zbyňka, vede vůbec nějaká trať ze Zábřehu na Brno ? Všiml jsem si, že v jeho trati to vůbec není, jelikož se jede do České Třebové a pak po jiné koleji na Brno.
1) Z Olomouce přes Prostějov do Kojetína a pak dolů na Brno
2) Z Přerova na Brno přes Kojetín.....je tam triangl Olomouc-Kojetín-Přerov
3) Ne přímo do Brna, ale ještě z Přerova na Břeclav
Omlouvám se, naposledy jsem tam jel někdy v polovině 90.let minulého století....Breta napsal:Varianta 1) je špatně, správně má být Olomouc - Prostějov - NEZAMYSLICE - Brno.
Martens napsal:Omlouvám se, naposledy jsem tam jel někdy v polovině 90.let minulého století....Breta napsal:Varianta 1) je špatně, správně má být Olomouc - Prostějov - NEZAMYSLICE - Brno.
Ak sa nenahneváte, tak sa vrátim tomuto prípsevku a chcel by som za spýtať, hlavne na tú trať cez Horní Lideč, teda či sa neplánuje toto prepojenie až do Žiliny.martan napsal:Neplánuje se náhodou někdy v daleké budoucnosti protažení trati až do Brna a trať přes Horní Lideč? Pak by šla třeba aktivita, kdy by se jelo ráno z Brna Beskydem přes Ostravu až do Žiliny a pak tehdy (kolem roku 2002) Bečvou do Přerova a Junákem do BrnaZačátek v Brně ráno asi o půl 6. a konec kolem půl čtvrté odpoledne tamtéž a s jednou lokomotivou = cca 10 hodin = asi 1 směna.
To by bylo pěkné...
Tratě jako takové už nespojíš - už jenom proto, že používají rozdílné systémy kolejiva....takže jediné, co Ti musí stačit je pro každou trať napsat část dané aktivity,po příjezdu do styčného místa hru ukončit, přehodit si tratě (ony se totiž ani spolu nesnesou v jediném adresáři Routes), spustit si tu druhou trať a pokračovat v 2.části aktivity....¨Breta napsal:Já měl na mysli právě možnost spojování různých tratí, které mají některou stanici společnou. Ostravan jsem uváděl jen jako příklad pro trasu Praha - Ostrava, Košičan to samé do Košic. Otázka: Když budu mít nainstalované obě tratě, jak můžu absolvovat cestu do Ostravy/Košic? Sorry že si s tím nedám pokoj, ale chtěl bych si celou trasu poctivě projet. A to nemluvím o nejzápadnějším úseku trati rychlíku Bečva, tj. Praha - Cheb.