Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je tam umístěno správně a pro tvou informaci se jedná o cestové návěstidlo Sc 4aJiří napsal:Tak fotku/rozliseni 1024x768 už mám,potřebuji tedy vědět, jestli to tak má být správně, nebo je to chyba, aby návěstidlo bylo otočeno čelem vzad ?
742.041 napsal:Je tam umístěno správně a pro tvou informaci se jedná o cestové návěstidlo Sc 4aJiří napsal:Tak fotku/rozliseni 1024x768 už mám,potřebuji tedy vědět, jestli to tak má být správně, nebo je to chyba, aby návěstidlo bylo otočeno čelem vzad ?:!:
Jiří napsal:742.041 napsal:Je tam umístěno správně a pro tvou informaci se jedná o cestové návěstidlo Sc 4aJiří napsal:Tak fotku/rozliseni 1024x768 už mám,potřebuji tedy vědět, jestli to tak má být správně, nebo je to chyba, aby návěstidlo bylo otočeno čelem vzad ?:!:
To je divný, a proč to není otočeno čelem ke mně, abych viděl na tom návěstidle zelenou ? A nebo,že by se jednalo o oboustranné návěstidlo ? Tedy jak ze směru Zábřeh tak ze směru Přerov na tu stejnou kolej ?
Jiří napsal:Ale je to tak s tím Xtrackem. Schválně jsem si celý Global který byl určen pro Trat321 ještě jednou zkopíroval a do něho zkopírovaného Global jsem nakopíroval Global z originál CD tratě 331, pak jsem ještě jednou instaloval MHD včetně ÚZK a nakonec to dopadlo, tak, že ty dvě tratě se ve složce ROUTES nemají rádi. Nakonec jsem to vyřešil tak že mám :
Global - BP
Global - Xtracks
Global - MHD
Routes - BP ( originální tratě a trať Zbyňka Šemory )
Routes - Xtracks ( originální tratě a trať 321 )
Routes - MHD ( originální tratě a trať MHD Ostrava )
Teď už to nepadá. A jinak včera,když jsem aktualizoval trať, tak se přespal soubor Tsection.dat a byl modifikován v jiný den než když jsem ho zkopíroval z originálního CD tratě 321. Zkrátka, ten Tsection.dat vadil té trati MHD. Proto musels provést update Xtracks,jinak si to vysvětlit neumím. Před aktualizací to normálně fungovalo obě tratě v jedné složce,nyní se to nemá rádo.
A dodnes jsem nepřišel na to, proč musí být ve složce s tratí MHD i originální tratě, zbytečně to žere místo na disku a když tam nemám originální tratě, tak to prostě ten simulátor nenajede. Neexistuje,aby ve složce s tratí byla pouze jedna samostatná trať. Tedy musí tam být vždy Japan1, Japan2, Usa1,Usa2,Europe1,Europe2
Jiří napsal:Neexistuje,aby ve složce s tratí byla pouze jedna samostatná trať. Tedy musí tam být vždy Japan1, Japan2, Usa1,Usa2,Europe1,Europe2
Kebarko napsal:Jiří napsal:Neexistuje,aby ve složce s tratí byla pouze jedna samostatná trať. Tedy musí tam být vždy Japan1, Japan2, Usa1,Usa2,Europe1,Europe2
Potvrdzujem, že v zložke Routes môže byť len jedna trať. Samozrejme, že tam nemusí byť ani jedna jediná originálna trať. Podmienkou je, že v nainštalovanej trati musí byť aspoň 1 funkčná aktivita, inak sa MSTS nespustí.
Heureka, objeveno dávno známé (default tratě byly ty první, které jsem odhodil bokem),ale co Jiří nechápu, proč jsi tramvajovou trať MHD řešil tady, když je na ní solo vlákno a s Martinem nic nemá společného - ani na sobě nejsou závislé, ani ji Martin nestaví.....fakt nechápu....Jiří napsal:Tak Kebarko měl pravdu,teď jsem si to odzkoušel a opravdu stačí mít jenom jednu trať ve složce,ale musí být funkční aktivita. Teď jsem si stáhnul z té 13.aktualizace tratě MHD aktivity a opravdu tomu tak je, jak Kebarko popisoval. Aspoň se mi tím uvolní místo na HDD. Díky za radu
Martens napsal:Heureka, objeveno dávno známé (default tratě byly ty první, které jsem odhodil bokem),ale co Jiří nechápu, proč jsi tramvajovou trať MHD řešil tady, když je na ní solo vlákno a s Martinem nic nemá společného - ani na sobě nejsou závislé, ani ji Martin nestaví.....fakt nechápu....Jiří napsal:Tak Kebarko měl pravdu,teď jsem si to odzkoušel a opravdu stačí mít jenom jednu trať ve složce,ale musí být funkční aktivita. Teď jsem si stáhnul z té 13.aktualizace tratě MHD aktivity a opravdu tomu tak je, jak Kebarko popisoval. Aspoň se mi tím uvolní místo na HDD. Díky za radu