Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
wlk napsal:chapem, chapem...
StavitelXX umiestnil na stranku nejake aktivity a tie su bohuzial az na spodku stranky a teda mi ich nenacita ani o 100 rokov. nedali by sa umiestnit priame linky na tie .apk subory na forum? snad by to slo lepsie...
bob57_cz napsal:Do zdrojáku se ti vloudila nějaká chybka:Stavitelxx napsal:Pár nových aktivit je na stránce Tratě 321
<a href="AKTIVITY/Os%203725_apk.DEFANGED-750880">Os 3725</a><span style='mso-tab-count:1'>
Stáhnou to sice jde, ale někdo zase nebude vědět, jak si to opravit.
Pán Šemora, mám malinký dotaz - dajú sa v RE označovať kilometrovníky ináč ako číslom? Napríklad písmenom apod.Ak áno táto skutočnosť by sa dala využiť napr. na označenie sťahovačiek, polôh výpravných budov a pod. v AE.Zbyněk Šemora napsal:Píši to veřejně jako varování pro všechny stavitele, proto vřele doporučuji s kolejemi osazovat i kilometrovníky a porovnávat s dokumentacemi. Pak se takovým nepříjemným překlepům vyhnete nebo je alespoň zminimalizujete. (pokud si neoznačíte stejným číslem dva kilometrovníky vedle sebe nebo jeden vynecháte jako se to stalo mě, nic není dokonalé)
Zbyněk Šemora napsal:Martine, jestli jsi na drátě, objevil jsem chybičku v kilometráži Tvé tratě. Z Lukavice na Moravě do Mohelnice je rovina (s klesáním 1,5 až 4,7 promile) km48,152 až 52,180, kde začíná malinkaté esíčko o poloměru 11 km (v MSTS nemožné, také jsem použil krátké 2000r oblouky). U Tebe je tento 4km úsek dlouhý 2,5km. Nevím, jestli to nemáš kompenzováno jinde v obloucích, ale raději si to přeměř. Pokud jsi zatím za Zábřeh nestavěl, ještě by to posunout šlo. (já takto kdysi posouval celý Kolín a přežil jsem to)
Píši to veřejně jako varování pro všechny stavitele, proto vřele doporučuji s kolejemi osazovat i kilometrovníky a porovnávat s dokumentacemi. Pak se takovým nepříjemným překlepům vyhnete nebo je alespoň zminimalizujete. (pokud si neoznačíte stejným číslem dva kilometrovníky vedle sebe nebo jeden vynecháte jako se to stalo mě, nic není dokonalé)
Zbyněk Šemora napsal:A určitě bude pěkné zpestření, když já stanice do Olomouce postavím dle svých materiálů a to před koridorizací. Až na kousek před Olomoucí. Ať to nemáme s Martinem úplně stejné. Jinou volbu ani nemám. Protože jak to tam vypadá nyní, nemám tušení.
On to ani tak není nápad, ale vyplynulo to samo. Já mám Mix koridor/původní trať, ty to máš o rok novější. Ale největší rozdíl bude ze Zábřehu do Třebovic.Stavitelxx napsal:Zbyněk Šemora napsal:A určitě bude pěkné zpestření, když já stanice do Olomouce postavím dle svých materiálů a to před koridorizací. Až na kousek před Olomoucí. Ať to nemáme s Martinem úplně stejné. Jinou volbu ani nemám. Protože jak to tam vypadá nyní, nemám tušení.
Je to perfektní nápad, kdybys měl Zbyňku postavenou trať z Třebové do Olomouce ve starém stylu a já v koridoru, alespoň to bude odlišné
Stavitelxx napsal:Stránky Tratě 321 jsem přesunul na adresu:
http://trat321.ama-cb.cz
Díky Karle za poskytnutí Tvého webu.