Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Petr Novák napsal:Já se bohužel sleziny MSTS v Praze nezúčastnil (raději ani nebudu říkat proč ), ale rozhodně jsem nelenil, místo toho jsem o víkendu dostavěl Českou Třebovou a Aktualizace 8 je na světě. Můžete si ji stáhnout na stránce Tratě 321.
Nechci bejt rejpal,ale na stránce je aktualizace 7 a aktualizace 8 v přípravě.Ještě bych doporučil opravit datum aktualizace na úvodní stránce,červenec je dávno za námi...![]()
jeffer napsal:2stavitelxx: aktualizacia sa paci, ale!
jeden z hnevkovskych tunelov (ten blizsie hostejnu; dufam, ze si to pamatam spravne - mozno je to mala huba, ale myslim, ze by to mal byt az hnevkovsky) sa nesprava ako tunel (chyba mu vnutorna textura ostenia, nema tunelove kolajivo - aspon BIN neprepne kabinu na nocnu) - v ostatnych je to OK (tato chyba bola uz v minulej aktualizacii ked este nebol okolo teren)
train.msts napsal:jeffer napsal:2stavitelxx: aktualizacia sa paci, ale!
jeden z hnevkovskych tunelov (ten blizsie hostejnu; dufam, ze si to pamatam spravne - mozno je to mala huba, ale myslim, ze by to mal byt az hnevkovsky) sa nesprava ako tunel (chyba mu vnutorna textura ostenia, nema tunelove kolajivo - aspon BIN neprepne kabinu na nocnu) - v ostatnych je to OK (tato chyba bola uz v minulej aktualizacii ked este nebol okolo teren)
Ten tunel je tak udělán proto, že v MSTS není kolej o takovém poloměru v tunelovém provedení. Bylo to tady nasáno už hóóódně dávno.![]()
pitt napsal:veelmi sa tesim na Povazsku Bystricu. Konecne si budem moct zajazdit zo svojho rodného mesta dalej. Uz sa tesim na niekdajsiu Poloniu po triangli v Ziline. Chodil tak kedysi aj R NESEBAR a NORD SUD. (Warszava-Burgas)
pitt napsal:Ozaj, kedy bude asi aktualizácia ZA-PB-PU ?
Alebo aspoň nejaké obrázky z úseku ?
Tomas Lee napsal:Nějak jsem se zamotal v instalaci. Vzal jsem Global a přejmenoval na GlobalBP pak jsem sázel do původního Globalu všechno z instalací tratě 321atd. krok za krokem a nakonec to na mě hodí "Selhala inicializace terénu" v čem jsem udělal chybu? Dřív mi to tak fungovalo.![]()
Přes 20bob57_cz napsal:Tak začni hezky znovu od začátku a pořádně si označ, co k čemu patří. Já mám Globalů přes 20 a nepletou se mi díky správci adresářů msts DAFC.Tomas Lee napsal:jo já vim, ale dřív jsem taky používal 2 Globaly, stejně tak jsem to chtěl udělat ted. Jen už si nepamatuju do jakýho Globalu jsem kopíroval aktualizace 321, jestli do BP nebo jestli to byl origo MSTS.