Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
to je v pohodě, jestli chceš používat obě tratě a máš hodně místa na disku, tak si udělej 2 instalace MSTS, jinak musíš přehazovat global

Já se bohužel sleziny MSTS v Praze nezúčastnil (raději ani nebudu říkat proč :eek: ), ale rozhodně jsem nelenil, místo toho jsem o víkendu dostavěl Českou Třebovou a Aktualizace 8 je na světě. Můžete si ji stáhnout na stránce Tratě 321.

Je v ní dodělaná krajina ze Zábřehu do České Třebové, pár drobných úprav jako zvuky v Ružomberoku, značky TV v tunelech u Strečna, sundány ze vzduchu rodinné domky v Lukavicích na Moravě a osazené ruské vyosené autobloky na slovenských úsecích (autobloky vytvořil Jiří Polák, děkuji mu za ně.)

Naposled editoval moderátor:
Já se bohužel sleziny MSTS v Praze nezúčastnil (raději ani nebudu říkat proč ), ale rozhodně jsem nelenil, místo toho jsem o víkendu dostavěl Českou Třebovou a Aktualizace 8 je na světě. Můžete si ji stáhnout na stránce Tratě 321.
Nechci bejt rejpal,ale na stránce je aktualizace 7 a aktualizace 8 v přípravě.Ještě bych doporučil opravit datum aktualizace na úvodní stránce,červenec je dávno za námi... :wink:

Petr Novák napsal:
Já se bohužel sleziny MSTS v Praze nezúčastnil (raději ani nebudu říkat proč ), ale rozhodně jsem nelenil, místo toho jsem o víkendu dostavěl Českou Třebovou a Aktualizace 8 je na světě. Můžete si ji stáhnout na stránce Tratě 321.
Nechci bejt rejpal,ale na stránce je aktualizace 7 a aktualizace 8 v přípravě.Ještě bych doporučil opravit datum aktualizace na úvodní stránce,červenec je dávno za námi... :wink:

Pardon, moje chyba! Samozřejmě Aktualizace 7, na osmičku si ještě chvíli počkáme... :D

V červenci byla aktualizována MAPA a tak to ještě zůstane, protože jsem žádné nové úseky nepostavil (kolejiště)...

Ja bych se chtel zeptat jestli ste mi poslal trat na vas ucet sem to posilal 9.11 ve ctvrtek dekuji za odpoved.

2stavitelxx: aktualizacia sa paci, ale!
jeden z hnevkovskych tunelov (ten blizsie hostejnu; dufam, ze si to pamatam spravne - mozno je to mala huba, ale myslim, ze by to mal byt az hnevkovsky) sa nesprava ako tunel (chyba mu vnutorna textura ostenia, nema tunelove kolajivo - aspon BIN neprepne kabinu na nocnu) - v ostatnych je to OK (tato chyba bola uz v minulej aktualizacii ked este nebol okolo teren)

jeffer napsal:
jeden z hnevkovskych tunelov (ten blizsie hostejnu; dufam, ze si to pamatam spravne - mozno je to mala huba, ale myslim, ze by to mal byt az hnevkovsky) sa nesprava ako tunel (chyba mu vnutorna textura ostenia, nema tunelove kolajivo - aspon BIN neprepne kabinu na nocnu) - v ostatnych je to OK (tato chyba bola uz v minulej aktualizacii ked este nebol okolo teren)

Ten tunel je tak udělán proto, že v MSTS není kolej o takovém poloměru v tunelovém provedení. Bylo to tady nasáno už hóóódně dávno. :D

train.msts napsal:
jeffer napsal:

Ten tunel je tak udělán proto, že v MSTS není kolej o takovém poloměru v tunelovém provedení. Bylo to tady nasáno už hóóódně dávno. :D

Přesně tak, v MSTS není tunelové kolejivo o poloměru 750m, proto je tento tunel udělán tímto nezvyklým způsobem - jinak to nejde.

veelmi sa tesim na Povazsku Bystricu. Konecne si budem moct zajazdit zo svojho rodného mesta dalej. Uz sa tesim na niekdajsiu Poloniu po triangli v Ziline. Chodil tak kedysi aj R NESEBAR a NORD SUD. (Warszava-Burgas)

pitt napsal:
veelmi sa tesim na Povazsku Bystricu. Konecne si budem moct zajazdit zo svojho rodného mesta dalej. Uz sa tesim na niekdajsiu Poloniu po triangli v Ziline. Chodil tak kedysi aj R NESEBAR a NORD SUD. (Warszava-Burgas)

Škoda, že to nestavia na Zvolen. To by bolo jazdiť s Panonkou v čele s dvomi T478.3 ako za socíku :lol: .
Ale nieee, neberte ma vážne, nech sa Stavitelxx radšej venuje elektrifikovaným úsekom.

Hmm ... to aby som začal modelovať staničné budovy a Bystrické paneláky ... kua, kedy už skončí tento prekliaty prvý semester s tým kvantom projektov, semináriek a vložených skúšok ...

Měl by někdo zájem o vytvoření (a postupné aktualizování) solidní mapy pro stránku Tratě 321? Zakreslovat hotové a plánované úseky + nějaké info, obrázky atd - dle improvizace. Já se snažím stavět o stošest a na tvorbu mapy nemám čas, takže pokud by měl někdo zájem, budu rád.

Všiml jsem si takové dost podstatné chyby u zastávky Luková u Rudoltic. V RE editoru je to dobře nastavené,ale co se týče cedulek a názvu tak je tam nastaven objekt " Lukavice na Moravě ".
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://msts-forum.ic.cz/msts/Screenshots/Luková_2.jpg

P.S. Divím se,že si toho ještě nikdo nevšimnul :lol:

pitt napsal:
Ozaj, kedy bude asi aktualizácia ZA-PB-PU ?
Alebo aspoň nejaké obrázky z úseku ?

Pravděpodobně 1.1.2007, snad to stihnu. Kolejiště je položené z Žiliny až do Púchova, ale krajina zatím jen za Žilinou (Bytča)

Nějak jsem se zamotal v instalaci. Vzal jsem Global a přejmenoval na GlobalBP pak jsem sázel do původního Globalu všechno z instalací tratě 321atd. krok za krokem a nakonec to na mě hodí "Selhala inicializace terénu" v čem jsem udělal chybu? Dřív mi to tak fungovalo. :(

Tomas Lee napsal:
Nějak jsem se zamotal v instalaci. Vzal jsem Global a přejmenoval na GlobalBP pak jsem sázel do původního Globalu všechno z instalací tratě 321atd. krok za krokem a nakonec to na mě hodí "Selhala inicializace terénu" v čem jsem udělal chybu? Dřív mi to tak fungovalo. :(

Právě v tom Globalu. Už to tady bylo asi milionkrát. BP a 321 mají jiný Global - 321 používá XTracks. Takže to tam sázet nemůžeš.

jo já vim, ale dřív jsem taky používal 2 Globaly, stejně tak jsem to chtěl udělat ted. Jen už si nepamatuju do jakýho Globalu jsem kopíroval aktualizace 321, jestli do BP nebo jestli to byl origo MSTS.

bob57_cz napsal:
Tomas Lee napsal:
jo já vim, ale dřív jsem taky používal 2 Globaly, stejně tak jsem to chtěl udělat ted. Jen už si nepamatuju do jakýho Globalu jsem kopíroval aktualizace 321, jestli do BP nebo jestli to byl origo MSTS.
Tak začni hezky znovu od začátku a pořádně si označ, co k čemu patří. Já mám Globalů přes 20 a nepletou se mi díky správci adresářů msts DAFC.
Přes 20 :eek: :eek: ?Co tam kruci děláš :lol: :lol:

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře