Od Luk nad Olší se jezdí vpravo do Dětmarovic.Čouda napsal:Ahoj! chtěl bych se optat jak se jezdí z Luk nad Olší do Ostravy. vlevo nebo vpravo. Z luk podle Martinova náčrtku vpravo, a to až do Karviný, ale dál nevím.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Od Luk nad Olší se jezdí vpravo do Dětmarovic.Čouda napsal:Ahoj! chtěl bych se optat jak se jezdí z Luk nad Olší do Ostravy. vlevo nebo vpravo. Z luk podle Martinova náčrtku vpravo, a to až do Karviný, ale dál nevím.
klimi napsal:Otázka na Martina.V Dětmarovicích na Ostravském zhlaví jsou v AE dvě návěstidla za sebou a v aktivitě to dělá neplechu.Má to tak být?V aktivitě když jedu tak na návěstidle svítí 80/100 a volno ale na TM je 30 s TABem.
Dát tam vyšší hodnoty,postuduj si návod č.2 na úpravu spřáhel,měl by být na PPoollllových stránkách.Shader napsal:Čo si mám predstaviť pod slovami "přitvrdiť " spřáhla?
Petriik napsal:Mám takový problém. Po nainstalování tratě mi to hlásí problém se soubory czechtrack00_ex.sms, czechtrack00_in.sms, czechtrack18_ex.sms, czechtrack18_in.sms, czechtrack20_ex.sms, czechtrack20_in.sms. Můžete mi někdo tyto soubory poslat, či poradit co s tím??
Boby napsal:Pro správnou funkčnost tratě je nutné do MSTS vložit složky SOUND a GLOBAL, které jsou součástí zasílaného DVD s tratí.
LukyMichalovce napsal:1.Chcel by som sa spytat ci sa neplanuje aktualizacia ŽST Poprad - Tatry po rekonstrukcii![]()
2.Ked som isiel trat zo Ziliny do Puchova tak v stanici Bytca som si vsimol, ze sa tam nachadza budova nejakej stanice Moravany :?:
Petriik napsal:Boby napsal:Pro správnou funkčnost tratě je nutné do MSTS vložit složky SOUND a GLOBAL, které jsou součástí zasílaného DVD s tratí.
V tom to asi bude. složku SOUND na DVD nemám.
Stavitelxx napsal:Složka Sound je v archivu ""Trat 321.rar"", když ho rozbalíš a budeš postupovat podle návodu, tak nebude žádný problém.
Petriik napsal:Stavitelxx napsal:Složka Sound je v archivu ""Trat 321.rar"", když ho rozbalíš a budeš postupovat podle návodu, tak nebude žádný problém.
Našel jsem to a mám tam jen CROSSING.SMS, ingame.sms, prejez.wav a signal.sms. Víc nic...
Stavitelxx napsal:Petriik napsal:Stavitelxx napsal:Složka Sound je v archivu ""Trat 321.rar"", když ho rozbalíš a budeš postupovat podle návodu, tak nebude žádný problém.
Našel jsem to a mám tam jen CROSSING.SMS, ingame.sms, prejez.wav a signal.sms. Víc nic...
Hledáš špatně, ne SOUND v Trati 321, ale SOUND ve složce Train Simulator. Tam kde je Global, Routes, tam je i Sound
Tak to bude rekonstrukce a elektrizace úseku Kunčice - hlavní???Stavitelxx napsal:Aktualizace bude překvapení, myslím že se bude líbit. Prozradím jenom to, že Vladivostok to nebude![]()