Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Čouda napsal:
Ahoj! chtěl bych se optat jak se jezdí z Luk nad Olší do Ostravy. vlevo nebo vpravo. Z luk podle Martinova náčrtku vpravo, a to až do Karviný, ale dál nevím.
Od Luk nad Olší se jezdí vpravo do Dětmarovic.

Zdravím, tak když jsme u těch aktivit, tak jsem narazil na problém, při tvorbě aktivity s nákladem a šibování kolem Ostravy. Problém je v tom, že jsem chtěl např. poslat loko na odbočku dul Paskov z zst. Paskov a vyzvednout z ní vozy. Jako hráč to fyzicky projedu, ale tím, že nejsou na konci této koleje nadefinovaná náv. tak v editoru mi můj vlak zůstane viset před posl. návěstidlem a tím pádem nejsem schopný pokracovat ve tvorbě. Nevidím jak se budou vlaky chovat např. při křižování v dalších stanicích. S pozdravem Dan.

Kedže Stavitel tu je momentalne neni,chcem sa len spýtať,či sa aj vám v žst.Zlatovce (Trať 120 BA-ZA) na bratislavskom zhlaví v smere na Žilinu tiež niekedy vykoľají vlak...A to aj napriek tomu že mám vypnuté zrážky a idem aj zníženov rýchlosťou do oblúku v stanici.Je tam 80tka a ja idem 72km/h a aj tak to rupne.Zatial sa mi to stalo 2x v noci a s Bčkovými vozňami,konkrétne som hral R 615 a R 705 a mám pocit ,že sa vykolajil na tom istom mieste.Je chyba tam alebo v čom? B vozne čo mám som ladil podla výpočtov a BP vozou a idú OK.Ostatné vlaky idú dobre a v danom úseku sa nevykolaja.V čom to teda je??

Naposled editoval moderátor:
klimi napsal:
Otázka na Martina.V Dětmarovicích na Ostravském zhlaví jsou v AE dvě návěstidla za sebou a v aktivitě to dělá neplechu.Má to tak být?V aktivitě když jedu tak na návěstidle svítí 80/100 a volno ale na TM je 30 s TABem.

Zdravím, tak konečně jsem zase online, přestěhoval jsem svoji dílnu na výrobu Tratě 321 z vesnice do města, teď hraji MSTS na plazmovce s úhlopříčkou 81 cm, zvuk lokomotivy jde ze všech stran, no to je úplně něco jiného :D :D :D

Tak a teď už vážně, v Dětmarovicích je chyba v databázi, která se týká odjezdových návěstidel, dá se na ně projet pouze s použitím tabulátoru a max. rychlostí 30 km/h.
Každopádně tato chyba už je opravena, po aktualizaci už tam můžete fičet stovkou :D

Manuálně mazat nebo upravovat silniční provoz ve trati rozhodně není správné řešení, po nahrání aktualizace se stejně vrátí do původního stavu.
Správné řešení je ubrat detaily v nastavení MSTS a ještě lepší řešení je pořídit si lepší počítač, v dnešní době to není tak drahá záležitost. Dříve nebo později stejně bude nutné obnovit střeva počítače, protože náročnost her jde stále kupředu

Aktualizace bude překvapení, myslím že se bude líbit. Prozradím jenom to, že Vladivostok to nebude :D

Někdy se někde stane, že se nějaká souprava na vyhybkách odpojí, mě to například dělalo v Krásnu nad Kysucou, jiný užatel mi psal, že se mu souprava odpojuje na vyhybkách ve Štrbě, nemám tušení čím to může být, že se někdy nějaký vlak odpojí a na úplně libovolných místech, někomu ve Štrbě, někomu v Krásnu atd.... :eek:

Ono stačí přitvrdit spřáhla a neodpojí se to nikde. To by jsi tam musel pak ty koleje na sebe naházet, aby se odpojily.

Shader napsal:
Čo si mám predstaviť pod slovami "přitvrdiť " spřáhla?
Dát tam vyšší hodnoty,postuduj si návod č.2 na úpravu spřáhel,měl by být na PPoollllových stránkách.

Hezky den, tak pri tvorbě nákladní aktivity jsem narazil na další problém. Pri vjezdu do stanice Lískovec směrem od Frýdku jsou na vjezdu dvě návěstidla na sobě (těsně za sebou). Tudiž když jedu do odbočky na nákladní kolej tak mi svítí žlutá s výstrahou na 40km/h, ale na TM mám proti stůj. Takže vjedu jedině přes TAB. a v editoru mi souprava do stanice nevjede vůbec. (v editoru 1. náv.červená, 2. zelená, obě zelené, jen pokud mám postaveno rovně skrz nádraží ) S pozdravem Dan. :D

Mám takový problém. Po nainstalování tratě mi to hlásí problém se soubory czechtrack00_ex.sms, czechtrack00_in.sms, czechtrack18_ex.sms, czechtrack18_in.sms, czechtrack20_ex.sms, czechtrack20_in.sms. Můžete mi někdo tyto soubory poslat, či poradit co s tím??

Petriik napsal:
Mám takový problém. Po nainstalování tratě mi to hlásí problém se soubory czechtrack00_ex.sms, czechtrack00_in.sms, czechtrack18_ex.sms, czechtrack18_in.sms, czechtrack20_ex.sms, czechtrack20_in.sms. Můžete mi někdo tyto soubory poslat, či poradit co s tím??

Pro správnou funkčnost tratě je nutné do MSTS vložit složky SOUND a GLOBAL, které jsou součástí zasílaného DVD s tratí.

1.Chcel by som sa spytat ci sa neplanuje aktualizacia ŽST Poprad - Tatry po rekonstrukcii :roll:
2.Ked som isiel trat zo Ziliny do Puchova tak v stanici Bytca som si vsimol, ze sa tam nachadza budova nejakej stanice Moravany :?:

Boby napsal:
Pro správnou funkčnost tratě je nutné do MSTS vložit složky SOUND a GLOBAL, které jsou součástí zasílaného DVD s tratí.

V tom to asi bude. složku SOUND na DVD nemám.

LukyMichalovce napsal:
1.Chcel by som sa spytat ci sa neplanuje aktualizacia ŽST Poprad - Tatry po rekonstrukcii :roll:
2.Ked som isiel trat zo Ziliny do Puchova tak v stanici Bytca som si vsimol, ze sa tam nachadza budova nejakej stanice Moravany :?:

Moravany to sú ale ten pôvodný nápis je prekrytý tabuľou Bytča.Aspoň ja to tak mám :wink:

Petriik napsal:
Boby napsal:

V tom to asi bude. složku SOUND na DVD nemám.

Složka Sound je v archivu ""Trat 321.rar"", když ho rozbalíš a budeš postupovat podle návodu, tak nebude žádný problém.

Rekonstrukce stanice Poprad - Tatry určitě nebude, možná někdy v budoucnu...

Stavitelxx napsal:
Složka Sound je v archivu ""Trat 321.rar"", když ho rozbalíš a budeš postupovat podle návodu, tak nebude žádný problém.

Našel jsem to a mám tam jen CROSSING.SMS, ingame.sms, prejez.wav a signal.sms. Víc nic...

Petriik napsal:
Stavitelxx napsal:

Našel jsem to a mám tam jen CROSSING.SMS, ingame.sms, prejez.wav a signal.sms. Víc nic...

Hledáš špatně, ne SOUND v Trati 321, ale SOUND ve složce Train Simulator. Tam kde je Global, Routes, tam je i Sound

Stavitelxx napsal:
Petriik napsal:
Stavitelxx napsal:

Hledáš špatně, ne SOUND v Trati 321, ale SOUND ve složce Train Simulator. Tam kde je Global, Routes, tam je i Sound

Tak ten mi tu jaksi chybí...

Stavitelxx napsal:
Aktualizace bude překvapení, myslím že se bude líbit. Prozradím jenom to, že Vladivostok to nebude :D
Tak to bude rekonstrukce a elektrizace úseku Kunčice - hlavní???

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře