Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zkus se podívat trochu do historie tohoto vlákna on sám Martin se trochu více prořekl ... Vím už co to bude a taky, o kolik to bude větší trať a co v ní bude ... Ale nepovím ..Fabio napsal:Ja bych to rad typoval na tu 280, jedna z mojich nejoblibenejsich trati.
Kdyz jsem se v Unoru ptal Martina na 280, tak mi naprosto smutne rekl ze nema sklonove pomery atd. ale ze by rad stavel., tak nevim ,ale doufam ze to bude ta 280
Zdravím, zkopíruj tu texturu ze složky textures do složky night. S pozdravem Dan.DJ LA DÉFENSE napsal:Dobrý den, mám otázku, v noci mi to v trati 321 vyhazuje chybu že chybí textura "telefon.ace" a nějaký hranol.s bohužel, nikde jsem tento objekt v noci nenašel, poradí mi někdo co s tím?
No to jsem sice udělal, ale pokud to je ten hranol v kolejišti (nevím, jak se to jmenuje), tak to vypadá dost blbě denní textura v noci, nemá někdo tuhle záležitost v nočním provedení?Dan J. napsal:Zdravím, zkopíruj tu texturu ze složky textures do složky night. S pozdravem Dan.DJ LA DÉFENSE napsal:Dobrý den, mám otázku, v noci mi to v trati 321 vyhazuje chybu že chybí textura "telefon.ace" a nějaký hranol.s bohužel, nikde jsem tento objekt v noci nenašel, poradí mi někdo co s tím?![]()
A to je takový problém se podívat co to způsobuje?DJ LA DÉFENSE napsal:Dobrý den, mám otázku, v noci mi to v trati 321 vyhazuje chybu že chybí textura "telefon.ace" a nějaký hranol.s bohužel, nikde jsem tento objekt v noci nenašel, poradí mi někdo co s tím?
To není telefon, ten model hranol.s je myslím počitadlo náprav nebo co to je (dva hranoly vedle sebe v kolejišti) a jen používá tuhle texturu telefon.ace (to je na zabití autora modelu).Zbyněk Šemora napsal:Zrovna jsem se chtěl zeptat. Telefony v noci mají svítit? Co je to za hloupost? Já jsem to na své trati naštěstí nepozoroval. Ale Miran už poradil, jedině ESD_Alternative_Texture ( 0 ) , žádné kopírování denního telefonu do Night. Ale tohle musí vyřešit autor do aktualizace.
PS. I v mé trati svítí některé značky v noci (návěstidlo na opačné straně), také budu muset vyhledat sd a přepsat![]()
Dává odjezd a ne mává odjezdDJ LA DÉFENSE napsal:Mirane díky za radu, nenapadlo mě přepisovat hodnoty nejsem v tom tolik zběhlý, vyzkouším to díky.
P.S. Neporadí mi někdo jak dostat ty hlášky, "jízda proti stůj...", a mává odjezd i do trati 321?? Díky
Podle mě to je hláška znuděného fíry: Sláva odjezd.Zbyněk Šemora napsal:Dává odjezd a ne mává odjezd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tohle je v Train Simulator/Sound