Re: Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)
Od Simons:
Teda lidi....mně to nic nedělá,jede všechno tak jak má.
Jel jsem z Prahy do Bohumína a musím říct...že mi žádné chybné textury ani jiné hlášky nenaskakovaly.Prostě cesta bez problémů.
Od Vaneja:
Panove, nevim kde ty chyby berete. Ja udelal vse jak se ma a funguje to na 100%
Od Pavol85:
U mně to funguje bez problému od Prahy do Ostravy ve kterém jsem vytvořil vlastní fiktivní aktivitu a bez jediného pádu!!!
Od Zbyněk Šemora:
Lidi neblbněte, Já tohle moc nestíhám sledovat, mám leta nainstalovanou verzi 8, aktualizoval jsem 9, dnes 10 a vše šlape jak hodiny. Komu to nefunguje nebo vyhazuje chyby, asi bude závada na jeho příjmači.
Takže lidi, na základě výše uvedených příspěvků si uvědomte, že pokud trať někomu funguje bez sebemenšího problému, tak bude problém asi jen u Vás. Aktualizace 10 je v pořádku, žádné opravy nebudou, protože žádné soubory nechybí, já tu aktualizaci několikrát kontroloval a nedělal jsem to jen pro srandu...
To že někomu úplně chybí složka Track_K v Globalu, nebo že někomu chybí další textury atd, to je pouze "bordel" u Vás v počítači ! ! ! Neznamená, že je chyba v aktualizaci 10, možná Vám chybí soubory už z některých minulých aktualizací, ale teprve teď se to projevilo.
Takže Vás žádám, abyste tu nešířili poplašné zprávy, že něco chybí a mělo by se to opravit nebo doplnit. Nic nechybí a vše je v pořádku, když to jiným uživatelům funguje bez problémů, tak si udělejte pořádek u sebe v počítači. nejlepší je si objednat DVD kde je vše komplet, anebo celou trať smazat a postahovat z internetu všechny aktualizace a potom je postupně nahrát do tratě.
Bobe2084, nevím proč ti při načítání MSTS hlásí, že chybí textura TOCNA.ACE... tuhle texturu já vůbec nepoužívám a nikde ji ani nemám, nemělo by to hlásit tuto texturu.
A soubory AA1t1mStrt.s + AA1tEndPnt3d.s + AA1tYPnt3d.s, tu se stala chyba. Když jsem dělal tu opravu Bohumína těsně před vydáním aktualizace, tak jsem upravoval právě tyto koleje a omylem jsem místo jednoho A napsal dvě AA do souboru *.w ve složce World. Za tohle se omlouvám, co nejdříve dám na internet opravený soubor.
Ale toto je jediná chyba, které jsem se dopustil, jinak žádné další chybějící soubory se objevovat nesmí, to už je z mojí strany v pořádku.
Ti uživatelé, kteří tu psali, že jim trať jede bez nejmenšího problému, nejspíš nejeli přes Bohumín. Tam opravdu jsou ty chyby s dvěma AA, které hned opravím, ale jinak je celá trať v pořádku, žádné soubory nechybí.
KimiRe, světelné kužely jsou pouze "osvětelené placky" těsně nad kolejištěm, které "osvětlují" právě kolejiště. Nemůžeš čekat, že budeš mít osvětlené vagony atd, jde to pouze na kolejiště a na nástupiště.
A Rybo, kdybys četl to co tady o aktualizaci píšu, tak bys věděl, že z Prahy Běchovic do Prahy Libně je trať zatím bez krajiny, protože se tento úsek bude modernizovat. Až ho České dráhy zmodernizují, tak tam dodělám krajinu.
No a Zbyněk na konec

Já věděl, že mi určitě někdo vyčte ty sklony

Skloníky jsem umísťoval tak jak je to v reálu (na videu), ale sklony, tam trochu improvizuju. 2,5 promile nedělám vůbec, to je jako rovina, při takovém sklonu se akorát komplikuje stavba krajiny. Až od 5 promile začínám naklánět trať, ikdyž né úplně vždy, podle situace. Stejně když je skloník 5 promile, tak to neznamená, že tam takový sklon opravdu je, takže to prostě nějak moc neřeším, sklony jsou malé věci, hold jak říkáš, každý máme na stavění svůj úhle pohledu a své zásady.
no netušil jsem, že tu mojí trať budeš až tak do detailů kontrolovat

Ale na druhou stranu je to dobře, to mě aspoň nutí se maximálně snažit.
Jaké P v Kolíně zrušili? Teďti moc nerozumím o čem píšeš... Jestli myslím odjezdy P a O, tak to nezrušili. Změny jsou zatím jen tam kde mám koridorové koleje (od vyhybek směrem na Dílny).
Po rekonstrukci celého Kolína zůstanou odjezdy P a O, ale změní se odjezdové návěstidla od nástupišť směrem na Pardubice.
Možné to je, že jsem nepoužil všechny originální objekty, je to tím, že jsem je asi přehlédl...
No a ty Pečky, jestli má barák jedno nebo 4 patra, to už jsou takové věci, že tam ten barák umístím a nějak moc si neuvědomuju, kolik pater to má přesně mít, to už by bylo na zblbnutí, takové věci se hold musí přehlížet a tolerovat. Nestavíme modelovou železnic, ale jenom simulátor a jsme lidé, né roboti
Takže závěrem bych řekl jen to, že aktualizace 10 je až na malý detail v Bohumíně v pořádku, žádné chyby na celou A4 to vyhazovat nesmí, když to někomu jde bez chyb, tak to musí jít bez chyb i všem ostatním.
No a já jdu opravit ten Bohumín...